Opel Alternative Engines - Overview

EcoTec technologie

Lees hier meer over de EcoTec technologie van Opel.

Lees verder

Bi-Fuel en CNG.

Economisch en krachtig.

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de Opel modellen het milieu zo min mogelijk belasten en tegelijkertijd toch de krachtige prestaties leveren, flexibel zijn en gemak biedt zoals u van Opel verwacht. Wij zijn niet alleen continu bezig met het verbeteren van onze motoren, maar we werken ook aan een volledig aanbod van nieuwe, schonere motoren en zuinigere motoren. De EcoTec-modellen met Bi-Fuel (LPG) en CNG (Compressed Natural Gas) bieden u een mileubewuste en kost-efficiente oplossing.


Opel ADAM Vergroten

Bi-Fuel

Bijna alle Opel modellen zijn nu leverbaar met een sterke en zeer zuinige Bi-Fuel EcoTec-motor. De Bi-Fuel motor kan zowel op LPG als op benzine rijden. Met de relatief lage prijs voor LPG in Nederland – in vergelijking met benzine en diesel – is dit Bi-Fuel-offensief van Opel een interessant alternatief voor heel autorijdend Nederland.

Opel Zafira Vergroten

CNG

Rijden op CNG is zeer lucratief. Compressed Natural Gas is een zeer voordelige brandstof en de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen is aanzienlijk beperkter dan die van auto’s met een vergelijkbare benzine- of dieselmotor.