Opel EcoTec - Overzicht.

Opel ecoFLEX - Overview

Alternatieve brandstoffen

Lees hier meer over de EcoTec-modellen van Opel met LPG en CNG.

Lees meer

OPEL ECOTEC-MODELLEN.

Als het milieu voor u op de allereerste plaats komt, biedt Opel u nu de ideale keuze. Ontdek een compleet aanbod van milieubewuste en budgetvriendelijke auto’s: de Opel EcoTec-modellen.

De Opel EcoTec-modellen zijn voorzien van geavanceerde technologie, die erop gericht is het brandstofverbruik te verlagen, wat automatisch leidt tot minder uitstoot en lagere kosten.

U zult bovendien ontdekken dat milieubewust rijden absoluut niet ten koste gaat van uw rijplezier. Het EcoTec-aanbod biedt een ruime keuze uit motortypen en vermogensklassen. U kunt dus de motor kiezen die het beste bij uw dagelijkse leven past en erop vertrouwen dat elke EcoTec-motor gekenmerkt wordt door de hoge kwaliteit en de innovatieve techniek van Opel.


Vergroten

Het EcoTec concept

Het Opel EcoTec concept omvat meer dan efficiënte, schone motoren. Het is een strategie die erop gericht is auto’s te ontwikkelen die in alle opzichten vriendelijker zijn voor het milieu én uw budget. Dat brengt milieubewust autorijden binnen het bereik van een grotere groep autorijders, zodat iedereen kan bijdragen aan een schoner milieu.