Vorige
  • Ampera-e

    Opel Ampera Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
    Consumentenprijs vanaf:
    €46.699,00

    De nieuwe Opel Ampera-e is de elektrische revolutie voor dagelijks gebruik. De Ampera-e heeft niet alleen een indrukwekkende actieradius, maar is ook erg ruim. Het batterijpakket is in de bodem gemonteerd, zodat het interieur onverminderd ruimte biedt voor vijf personen.

Volgende

ELEKTRISCHE AUTO

De nieuwe, volledig elektrische Opel Ampera-e zal eindelijk het hoofd bieden aan de grootste drempel voor elektrisch rijden: de angst om te stranden met een lege batterij. Volgens de NEDC biedt de elektrische Opel een actieradius van meer dan 500 km op één acculading. Hiermee is de Ampera-e met afstand de beste in zijn klasse.

 

De Ampera-e is uitgerust met de nieuwste generatie van het entertainmentsysteem IntelliLink en van Opel OnStar. Deze gelauwerde connectiviteits- en service-assistent dient onder meer als krachtige Wi-Fi-hotspot voor tot wel zeven mobiele apparaten. Het van Apple CarPlay voorziene IntelliLink-systeem biedt de inzittenden toegang tot hun favoriete muziek en andere entertainmentfuncties aan boord van de Opel Ampera-e.

 

Er valt nog zoveel meer over de Ampera-e te ontdekken. Ontdek het hier.

Ampera-e

Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
Consumentenprijs vanaf:
€46.699,00