Skip To Content

NIEUW:

EUROREPAR Reliance AllSeason band

Ontdek de nieuwe EUROREPAR Reliance AllSeason band. Speciaal ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar 4-seizoenenbanden die vanwege hun veelzijdigheid en hun verhouding prijs/prestatie/levensduur een goed alternatief zijn op zomer-en winterbanden.

Een band voor alle seizoenen
De Reliance AllSeason band is ontworpen voor verschillende weersomstandigheden zodat je er het hele jaar mee kunt rijden. Dankzij het asymmetrisch ontwerp kan je met vertrouwen in de regen rijden. De band heeft brede goten om water af te voeren en aquaplaning te voorkomen. En de 3PMSF-kwalificatie, die in overeenstemming is met de Europese wetgevin, garandeert dat de band kan worden gebruikt in regio's waarvoor winterbeperkingen gelden.

De Reliance AllSeason voldoet aan de volgende criteria: weinig rolgeluid met een geluidsniveauklasse B (71dB) en met een B-klasse voor grip op nat wegdek*. De band is verkrijgbaar van stadsauto's tot SUV's in maten van 155 t/m 225 breed en met velgen met een diameter van 14 t/m 19 inch, ook in een uitvoering voor lichte bedrijfsvoertuigen.|

Dankzij de gunstige prijsstelling profiteer je van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vraag je Opel Serviceadviseur naar meer informatie over de EUROREPAR Reliance AllSeason band.

*Behalve 155/65R14 75T