Overzicht

HET LEKKER DUIDELIJK ONDERHOUDSABONNEMENT.

Het beste onderhoud voor je Opel voor een vaste prijs per maand.

Opel introduceert: het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Dat is pas echt zorgeloos rijden. Je weet namelijk heel duidelijk waar je de komende jaren financieel aan toe bent met het onderhoud van je nieuwe Opel. Het werkt als volgt: Je kunt zelf kiezen wat je in je onderhoudsabonnement wilt opnemen. Daar betaal je een vast bedrag per maand voor. En geen cent meer.*

 

Heb je je onderhoudspakket gekozen, dan selecteer je een looptijd van 3, 4 of 5 jaar. En tenslotte kies je het aantal kilometers per jaar: 10.000, 15.000, 20.000, 30.000 of 40.000 km.

De Opel dealer helpt je overigens graag met het kiezen van jouw optimale onderhoudsabonnement. Die kun je al afsluiten vanaf 5 euro per maand. En wat het onderhoud betreft: bij de Opel dealer werken door Opel opgeleide monteurs, die uitsluitend originele Opel-onderdelen gebruiken. Tja, dan ga je helemaal met een lekker gevoel naar de Opel garage, da's duidelijk.

 

*Voor het Onderhoudsabonnement gelden algemene voorwaarden welke beschreven staan in het boekje ‘Alle voorwaarden lekker duidelijk op een rij’. Vraag ernaar bij de Opel dealer.

Gemoedsrust
Originele Opel-onderdelen en -diensten
Maximale veiligheid en bescherming
Geen onverwachte onderhoudskosten
Prijsvoordelen 

ABONNEMENTEN.

Bekijk welk abonnement het beste bij uw wensen aansluit. 

ABONNEMENT 1.

Aansluitend op de Fabrieksgarantie kan je voor 1, 2 of 3 jaar Verlengde Garantie afsluiten*.

ABONNEMENT 2.

Het basispakket kun je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven. Met alle controles die daarbij horen. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden.

ABONNEMENT 3.

De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je als je wilt uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals de remblokken, ruitenwissers etc. zijn dan in je pakket opgenomen.

ABONNEMENT 4.

Het meest complete pakket van het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement bestaat uit de genoemde drie onderdelen plus de vervanging en montage van versleten zomerbanden (en optioneel winter- of all seasonbanden).
Vraag uw dealer naar de mogelijkheden voor het uitbreiden van het standaard onderhoudsabonnement op je nieuwe Opel Corsa-e.

OPEL FLEXCARE-PAKKETTEN

Wees flexibel. U bepaalt de dekking en combinatie van onderhoudselementen, volgens uw behoeften!

MEER INFO

VOORWAARDEN DOWNLOADEN