OPEL TECHNOLOGIE.
STAP IN EN ERVAAR EEN NIEUWE MANIER VAN RIJDEN.

Vanaf het moment dat u in uw Opel stapt, ervaart u maximaal comfort en veiligheid met onze geavanceerde rijhulpsystemen en technologieën.

We hebben een breed aanbod aan veiligheidssystemen, allemaal bedacht om de alledaagse rit eenvoudig, veilig en comfortabel te maken.

Bekijk de videos om te ontdekken welke systemen uw persoonlijke rijervaring verbeteren – en ga daarna naar de Opel dealer voor een proefrit zodat u deze systemen zelf kunt ervaren.

Vorige
 • Adaptive Forward Lighting (AFL)

  De LED koplampen van Opel zijn helder, veilig en slim. Onze Adaptive Forward Lighting zorgt voor een beter zicht gedurende nachtelijke ritten en ritten met weinig licht. AFL zorgt voor optimale verlichting op iedere weg.

  Adaptive Cruise Control

  Onze Adaptive Cruise Control helpt bij het voorkomen van kop-staartbotsingen, en helpt u ontspannen te rijden door het overnemen van het remmen en accelereren zodat u op een veilige afstand van u voorganger blijft.

  Advanced Park Assist

  Bij snelheden tot 30km/u, herkent de Advanced Park Assist technologie geschikte parkeerplekken voor u. Het systeem stuurt voor u en parkeert automatisch in. U hoeft alleen voorzichtig te remmen en gas te geven.

Volgende
Vorige
 • 180° of 360° Camera

  De 180° Panoramische achteruitrijcamera wordt geactiveerd zodra u achteruit gaat rijden, de bestuurder kan op de camera zien of voertuigen of voetgangers naderen. Dit maakt parkeren eenvoudig en veilig! Voor een nóg beter perspectief heeft Opel de 360° parkeercamera. Deze camera toont een birds-eye view, die de directe omgeving buiten u gezichtsveld in kaart brengt. Zo wordt achteruitrijden en inparkeren nog leuker en veiliger!

  Opel Eye

  Het slimme Opel Eye systeem scant de weg en signaleert potentieel gevaar. Verkeersbordherkenning leest voor u de verkeersborden, terwijl Lane-Keep Assist voorkomt dat u onbedoeld van rijbaan wisselt, waarbij voorzichtig correcties worden uitgevoerd. Forward Collision Alert meet continu de snelheid en afstand tot het voertuig voor u en indien noodzakelijk wordt de noodremfunctie geactiveerd. Zo gaat u veilig op pad.

  Ergonomische Comfortstoelen

  De ergonomisch comfortstoelen zijn AGR gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen “Aktion Gesunder Rücken e.V.", die normen opstelt voor rugvriendelijk design. Onze ergonomische stoelen zijn ontworpen om maximaal comfort te bieden voor de bestuurder en zijn passagiers. Tot wel 18 verstelbare zitposities plus wellness features helpen bij het voorkomen van rugpijn, zelfs tijdens de langste ritten.

Volgende
Vorige
 • Verwarmde opties

  Opels ThermaTec voorruit met geïntegreerde draden laat sneeuw en ijs in een mum van tijd verdwijnen. Verwarmde voor- en achterstoelen en het verwarmde stuurwiel zorgen ervoor dat bestuurder en passagiers het altijd warm hebben, zeker wanneer het koud is.

  Keyless Open & Start Systeem

  Keyless Open & Start technologie herkent u als de bestuurder van de auto en opent automatisch de deuren en de bagageruimte van uw Opel wanneer de autosleutel binnen het bereik van uw auto komt. Ook kunt u wegrijden met uw autosleutel nog in uw broekzak.

  Handsfree Achterklep

  Met de Handsfree Achterklep, opent en sluit u de achterklep van uw Opel automatisch door een simpele voetbeweging onder de achterbumper. Handig als u uw handen vol heeft. Voor nog meer comfort, kunt u de hoogte van de bagageruimte individueel afstellen.

Volgende