SKIP TO CONTENT
Overzicht

Nieuwe Astra Sports Tourer

Vanaf € 30.799

DE NIEUWE ASTRA SPORTS TOURER

Kom maar door met die koffers.

De Opel Astra ademt veelzijdigheid, voeg daar de titel Sports Tourer aan toe en je bent verzekerd van grootse opbergmogelijkheden en de meest innovatieve bagage-oplossingen. De Opel Astra Sports Tourer is verkrijgbaar met de meest moderne en efficiënte benzine- en dieselmotoren en als geavanceerde plug-in hybride. 

DE NIEUWE ASTRA NODIGT JE UIT

GRATIS EASYWALLBOX

De Plug-in Hybrid modellen van Opel geven jou de kans om 2022 compromisloos af te trappen want de nieuwe Grandland Plug-in Hybrid en Astra Plug-in Hybrid bieden jou naast een krachtige benzinemotor ook een zuinige elektrische motor zodat elke rit comfortabeler is dan ooit.
Nog een extra reden nodig om over te stappen? Als je nu een nieuwe Grandland Plug-in Hybrid of Astra Plug-in Hybrid koopt ontvang je de nieuwe easyWallbox gratis.

HIGHLIGHTS

PUUR EN STRAK DESIGN

De Opel Astra Sports Tourer staat garant voor een actieve levensstijl. En dat zie je. Het design is scherp, dynamisch en straalt een grote mate van kracht en zelfverzekerheid uit. Zo past de nieuwe Astra Sports Tourer naadloos in de Opel Vizor ontwerp-filosofie, die het gezicht van alle nieuwe Opel-modellen bepaalt. Trefzeker en helemaal klaar voor de toekomst.

PUUR RIJPLEZIER

Ervaar zelf hoe de Astra Sports Tourer Hybrid een zuinige brandstofmotor met een krachtige elektromotor combineert. Of kies één van de de meest moderne en efficiënte benzine- en dieselmotoren, die allen garant staan voor een lage uitstoot, een laag verbruik en een dynamisch, krachtig karakter. De soepele handgeschakelde versnellingsbak of automatische transmissie maakt je rij-ervaring compleet.

DIGITAAL EN DUIDELIJK.

In het interieur heerst rust en ruimte, mede dankzij het heldere, volledig digitale dashboard. Als eerste valt het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel in het oog, waarmee alle informatie die je nodig hebt zonder afleiding direct in je blikveld wordt weer weergegeven. Ergonomische stoelen garanderen optimaal zitcomfort. Lederen of alcantara bekleding is mogelijk, met ingebouwde stoelventilatie en massagefunctie. Deze stoelen zijn gecertificeerd door AGR, een Duitse organisatie die zich inzet voor de gezondheid van de rug. 

INTELLI-SPACE

De Opel Astra Sports Tourer laat zich bijzonder makkelijk volladen, dankzij het innovatieve Intelli-Space systeem. De bagageruimte meet maximaal maar liefst 1.624 liter en is voorzien van allerlei praktische details zoals sjor-ogen, bagagenetten en een twee hoogtes verstelbare laadvloer. Een in drie delen (40/20/40) neerklapbare achterbank en een uittrekbaar afdekzeil maken de veelzijdigheid compleet. Onder de laadvloer vind je nog verborgen, afsluitbare kluisjes en de achterklep laat zich zonder handen openen en sluiten. Nog niet voldoende ruimte? Met de optionele trekhaak koppel je probleemloos een aanhanger aan je Astra Sports Tourer. 

GEAVANCEERDE RIJHULP-SYSTEMEN

Het Intelli-drive systeem combineert drie geavanceerde rijhulpsystemen om je een zo veilig mogelijke rit te garanderen onder de meest uiteenlopende omstandigheden. De rijstrookassistent helpt je binnen de lijnen van de rijstrook te blijven, Lane Change Assist waarschuwt je bij het inhalen of verwisselen van rijstrook voor achteropkomend verkeer of objecten in de dode hoek. Rear Traffic Alert ondersteunt je bij het achteruitrijden. De Intelli-Vision parkeerassistent komt in actie zodra je de achteruit inschakelt. Op het infotainment-scherm verschijnen de beelden van vier camera’s, die je een uitstekend beeld verschaffen over de ruimte die zich naast en achter de auto bevindt.

ONTVANG ALS EERSTE ALLE UPDATES OVER DE NIEUWE ASTRA.

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Astra.