Skip To Content
Overzicht

Corsa

Vanaf € 22.199

Ontdek de Opel Corsa: de baanbrekende stadsauto die helemaal klaar is voor de toekomst. Een stoer design, heerlijk comfortabel interieur én ook de mogelijkheid om 100% elektrisch te rijden

Stel jouw Opel samen
Stel Samen
Meer info?
Zoek Je Dealer
Opel Private Lease
Ontdek Private Lease

Optimaal rijplezier

Voor welke uitvoering ga jij?

Meer over de Opel Corsa

Stoer design
De Corsa is geavanceerder en dynamischer dan ooit. Ontdek zijn verbluffende design en hoogwaardige materialen. 
Ontdek meer
Rijplezier op zijn best
Welke motor je ook kiest: de Corsa levert baanbrekende prestaties. Ervaar het zelf. 
Ontdek meer
Baanbrekende technologie
Ontdek de compacte stadsauto met de technologie van een grotere auto met onder meer geavanceerde verlichting.  
Ontdek meer

Corsa In Het Kort

Sinds 1982 is de Opel Corsa dé auto voor mensen die op zoek zijn naar een stadsauto met pit. Als kleinere broertje van de legendarische Opel Kadett had de Corsa-A flink wat te bewijzen. En in de afgelopen 38 jaar heeft onze compacte held dat ook zeker gedaan. Wij hebben niet stil gestaan in die tijd want de zesde generatie (Corsa-F) staat in het teken van innovatie en technologie. Zo is deze nieuwe Corsa voorzien van technologische snufjes die alle ritten nog aangenamer, nog comfortabeler en nog veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan Active Lane Keep Assist, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, verkeersbordherkenning en nog veel meer. En opties zoals Intellilux LED-matrix koplampen, Advanced Park Assist en een State of the Art infotainmentsysteem met een touchscreen tot 10-inch kunnen de rij-ervaring tot een nieuwe hoogte tillen.

Extra Inruilbonus


Tijdelijk ontvang je € 1.000 extra inruilbonus op je gloednieuwe Opel Corsa. Dit aanbod geldt ook op onze scherp geprijsde voorraadmodellen. Wacht niet langer en stel direct jouw nieuwe Corsa samen in de configurator of bekijk onze actuele voorraad.

Ontvang als eerste alle updates over de Corsa

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Corsa