Overzicht

Crossland Nieuw

VANAF € 21.999 

PRACTICAL BEAUTY.

Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven.

PRIVATE LEASE & BESTEL ONLINE

De gloednieuwe Opel Crossland lease je nu al vanaf €309 per maand met Opel Private Lease.
Een stoer SUV design en geweldige wegligging maken de nieuwe Crossland niet alleen geschikt voor in de stad maar ook voor langere ritten

Wil jij een vast bedrag per maand zodat jij zorgeloos kan rijden? Met Opel Private Lease heb je geen overwachte kosten en geen geregel, maar wel veel gemak en zekerheid.
Bovendien bestel je jouw nieuwe Opel in combinatie met Private Lease tegenwoordig eenvoudig online via onze configurator. Én nu tijdelijk deze maand met  10 /mnd korting op de gehele looptijd van jouw contract!  Dat is maar liefst € 600 korting bij het afsluiten van een 5-jarig contract. Zo lease je de Opel Crossland van € 309 nu voor € 299 per maand.

STIJL EN INHOUD.

Het design van de nieuwe Crossland is niet alleen verfijnd maar ook bijzonder praktisch. Met het stoere SUV design en zeeën van ruimte is de nieuwe Crossland perfect voor al je dagelijkse ritten.

IDEAAL VOOR ELKE RIT.

De nieuwe Crossland ziet er niet alleen goed uit, hij voelt ook goed. Het interieur is ontworpen om in jouw leven te passen, met hoge zit en zeeën van ruimte is de nieuwe Crossland ideaal voor korte tripjes en lange ritten.

COMFORTABEL EN VEILIG.

De nieuwe Crossland biedt meer dan alleen maar mooie looks. Innovatieve assistentiesystemen zoals Lane Departure Warning, Forward Collision Alert en het optionele Head-up Display maken elke rit nog veiliger en comfortabeler.

 

WIJ ADVISEREN EN INSPIREREN JE GRAAG, ONLINE OF BIJ JE THUIS.

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Helaas kunnen wij je op dit moment niet ontvangen in onze showrooms voor niet-zakelijke afspraken, maar we blijven je natuurlijk wél graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Ontdek de mogelijkheden om in contact te komen en je te laten adviseren over je nieuwe Opel.

GALERIJ.

EXTERIEUR
De Crossland is gemaakt om uw actieve leven gemakkelijker en leuker te maken. Met zijn stoere SUV-design en compacte afmetingen steelt hij overal de show.
 
GS-LINE
Voor liefhebbers van sportieve looks is de nieuwe Opel Crossland nu ook leverbaar als GS-Line met onder meer zwarte 16-inch lichtmetalen wielen, een zwart dak, een kenmerkende rode streep langs de daklijn, LED-achterlichten en dakrails. Daarmee onderscheidt de compacte SUV zich nadrukkelijk van de concurrentie. 
OPEL VIZOR
De nieuwe Crossland is de eerste bestaande Opel die het nieuwe familie gezicht ontvangt. De Opel Vizor bedekt gehele breedte en integreert grille en koplampen. De koplampen vormen samen met de grille de horizontale lijn. Beide lijnen snijden elkaar precies bij het merklogo 

Houd mij op de hoogte.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste het laatste nieuws over de nieuwe Crossland te ontvangen.