Skip To Content
Overzicht

Nieuwe Grandland Plug-in Hybrid

Vanaf € 43.799

Gewoon mooi? Vergeet het maar! De nieuwe Opel Grandland Hybrid overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale pure panel en innovatieve technologie zoals het night vision-camerasysteem en intellilux led® pixel light-koplampen.

Stel jouw Opel samen
Stel samen
Meer info?
Zoek je dealer
Opel Private Lease
Ontdek Private Lease

De grensverleggende SUV

Nog niet over op hybride?

Ontdek de gloednieuwe Opel Grandland met efficiënte benzine- of dieselmotor.

De Grandland: in alle opzichten uniek

Gemaakt voor maximale efficiëntie
Vergeet alles wat je weet over plug-in hybrides. De Grandland Hybrid is grensverleggend. Dankzij de nieuwste hybride-technologie kun je meer kilometers 100% elektrisch rijden, met 0% uitstoot. Laad hem elke dag op, om de efficiëntie van deze unieke hybride maximaal te te benutten. 
Snel en efficiënt opladen
Opladen gaat bij deze grensverleggende crossover eenvoudiger en sneller dan ooit. Thuis via een standaard kabel of een Wallbox, onderweg bij een openbaar laadpunt of bij een  laadpaal op je werk. 
Lees meer over opladen
Elektrisch rijden loont
Een hybride combineert het beste van twee werelden. Je kunt de meeste dagelijkse ritten 100% elektrisch rijden en schakelt als het nodig is bijzonder gemakkelijk over op brandstof. Elektrisch rijden is niet alleen milieubewust, maar ook een stuk goedkoper! 

Check your pure electric range of your Grandland X Hybrid

Toonaangevende eigenschappen

Elektrische efficiëntie
De elektrische aandrijving van de Grandland Hybrid wordt gevoed door een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 13,2 kWh. Doordat de batterij onder de cabine geplaatst is, blijft maximale ruimte over voor inzittenden en bagage, terwijl het lage zwaartepunt ook de stabiliteit ten goede komt. 
Opwindend en efficiënt
Dankzij de combinatie van een sportieve 1.6 benzinemotor en een krachtige batterij met een capaciteit van 13,2 kWh, kun je van de nieuwe Grandland Hybrid heel wat dynamiek verwachten. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans te bieden tussen efficiëntie en prestaties.

Je hebt bovendien de keuze tussen de versie met voorwielaandrijving, met 165 kW (225 pk) en een maximaal koppel van 360 Nm, of vierwielaandrijving met 221 kW (300 pk) en een koppel van 520 Nm.
 
Krachtig en dynamisch
Zowel de versie met voorwielaandrijving als die met vierwielaandrijving is uitgerust met een soepele 8-traps elektronisch aangestuurde automaat met schakelpeddels voor een extra sportieve rij-ervaring. Voor maximale controle op elk wegdek is de Grandland Hybrid beschikbaar met permanente e-AWD-technologie1 , die elke situatie voor de best mogelijk grip op alle vier de wielen zorgt.

1 Beschikbaarheid afhankelijk van de gekozen versie 
Keuzevrijheid en controle

Dankzij 4 rijstanden kun je in de Grandland Hybrid met een druk op de knop kiezen hoe je wilt rijden. Zo combineer je alle voordelen van een crossover met die van elektrisch rijden.

 

  • Hybride biedt automatisch de optimale balans tussen efficiënt verbruik en prestaties
  • 4-wielaandrijving (indien van toepassing) schakelt zowel de benzinemotor als de elektromotor in voor maximale grip op elk terrein
  • Sport schakelt een dynamische afstemming van benzine- en elektromotor in voor een sportieve rij-ervaring
  • Elektrisch schakelt alleen de elektromotor in, om maximaal zuinig en stil te rijden, zonder enige uitstoot
 
Regeneratief remmen

Het geavanceerde i-Booster remsysteem maakt de Grandland Hybrid nóg efficiënter, door tijdens het rijden en remmen energie terug te winnen en op te slaan, zodat je elektrische rijbereik groter wordt.1

 

i-Booster kan op twee manieren energie terugwinnen:

  • D-modus: schakelt in zodra je je voet van het gaspedaal neemt, voor gemiddelde terugwinning.
  • B-modus: werkt zowel tijdens het remmen als bij snelheid minderen, voor maximale terugwinning.

 

Als de batterij volledig opgeladen is of meer remkracht nodig is, schakelt de Grandland Hybrid automatiscch over van de i-Booster naar het standaard remsysteem.

1 Maximaal 10% van de totale capaciteit kan worden teruggewonnen. 
Digitale monitoring
In de nieuwe Grandland Hybrid wordt alle voertuiginformatie overzichtelijk weergegeven op het volledig digitale Pure Panel. Zo zie je in één oogopslag het energiegebruik en alle andere informatie die je onderweg nodig hebt, zodat je altijd volledige controle hebt en zo efficiënt mogelijk kunt rijden. 

Opel services for electric vehicles

From Charging options to mobility Services, The Opel Services for electric Vehicles offer a smooth and carefree start into e-mobility. Toon Meer Toon Minder

Aanbod

Gratis easyWallbox

De Plug-in Hybrid modellen van Opel geven jou de kans om 2022 compromisloos af te trappen want de nieuwe Grandland Plug-in Hybrid en Astra Plug-in Hybrid bieden jou naast een krachtige benzinemotor ook een zuinige elektrische motor zodat elke rit comfortabeler is dan ooit.
Nog een extra reden nodig om over te stappen? Als je nu een nieuwe Grandland Plug-in Hybrid of Astra Plug-in Hybrid koopt ontvang je de nieuwe easyWallbox gratis.

Ontdek meer

Eigenschappen Van de Grandland Hybrid
Ontdek alles wat de nieuwe Grandland Hybrid te bieden heeft.  
Lees meer
Opel Private Lease
Rijd jouw droomauto voor een vast laag maandbedrag. 
Lees meer
Stel samen
Stel de auto van je dromen samen in onze configurator. 
Lees meer

Blijf op de hoogte

Ontvang als eerste alle updates over de Nieuwe Grandland.

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Grandland