Grandland X Hybrid4

GRANDLAND X HYBRID4.

De eerste plug-in hybride van Opel is een feit! 

De nieuwe Opel Grandland X Hybrid4 met 4 rijmodi, 4-wielaandrijving en 300pk combineert kracht met praktische bruikbaarheid en een extreem laag brandstofverbruik. Stap in vanaf €44.149!

 

HET TOPPUNT VAN EFFICIËNTIE.
Door de combinatie van twee elektromotoren met een krachtige turbo-benzinemotor kunt u in de Grandland X Hybrid4 optimaal zuinig en milieubewust rijden. Wanneer u  volledig elektrisch rijdt,  heeft u een rijbereik van ca. 50 km, wat ruim voldoende is voor veel dagelijkse ritten. In deze modus is de  CO2-uitstoot gereduceerd tot nul,  omdat de verbrandingsmotor niet gebruikt wordt. En nog een groot voordeel: de kosten zijn uitzonderlijk laag, terwijl u aan dynamiek niets inlevert.
 
KEUZEVRIJHEID.

Dankzij zijn hybride technologie biedt de GrandlandX Hybrid4 u alle vrijheid om te rijden zoals u dat wilt. Met de keuze uit vier rijmodi profiteert u van de dynamiek en de kracht van een crossover én de zuinigheid van een elektrische auto. U kunt eenvoudig schakelen tussen de volgende rijmodi: 

 

  • Elektrisch
  • Hybride
  • Sport
  • 4-wielaandrijving
 
OPTIMAAL GEMAK.
Het  opladen  van de Grandland X Hybrid4 is  eenvoudig.  Net zoals een volledig elektrische auto kunt u hem opladen bij elk  openbaar laadpunt,  maar ook  thuis  aan een gewoon stopcontact of een speciale thuislader. Zo is het gemakkelijk om de elektromotor overal op te laden, zodat u  zo zuinig mogelijk  kunt rijden én uw  CO2-uitstoot  kunt  beperken.
 
TOPPUNT VAN DYNAMIEK.
De Grandland X Hybrid4 combineert de kracht en avontuurlijke eigenschappen van een crossover met de efficiëntie en het milieubewuste karakter van een elektrische auto. Het stijlvolle design komt nog beter tot zijn recht met opties als een  zwart dak  en  19-inch bi-colour lichtmetalen velgen.  De soepele 8-traps automaat is voorzien van elektronische schakeltechnologie die garant staat voor dynamisch en zuinig rijden. Het speciale lederen stuurwiel met schakelpeddels vergroot het gevoel van sportiviteit nog meer. Tot slot biedt het 8-inch kleuren touchscreen met  navigatiesysteem en speciale Hybrid4-schermen  dat u alle benodigde informatie binnen handbereik heeft. 
 

DE GRANDLAND X HYBRID4 KOMT ERAAN!

Wilt u als een van de eersten in de nieuwe Opel Grandland X Hybrid4 rijden? Registreer u dan direct en wij informeren u zodra de prijzen en specificaties bekend zijn. U kunt dan zelf bij de Opel dealer of uw leasemaatschappij de Opel Grandland X Hybrid4 bestellen en als een van de eersten in deze auto rijden. Geen aanbetaling en direct duidelijkheid.
REGISTREER HIER