Skip To Content
Overzicht

Mokka Electric

Vanaf € 39.749

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie Van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka Electric

Stel jouw Opel samen
Stel Samen
Meer info?
Zoek je dealer
Opel Private Lease
Ontdek Private Lease

De 100% elektrische Opel Mokka Electric

Kies de Mokka Electric die bij jou past

Level 2

 

 • Warmtepomp voor het verwarmen of afkoelen van het interieur op afstand
 • Electronic Climate Control
 • LED koplampen en LED achterlichten
 • Digitaal instrumentpaneel 'Pure Panel' met 7" kleureninfodisplay

   

Level 3

 

 • In hoogte verstelbare passagiersstoel
 • Multimedia Radio met met 7" kleuren touchscreen
 • Achteruitrijcamera met parkeersensoren achter
 • Chrome sierstrip in grille en luchtinlaat voor

Level 4

 

 • Contrasterende dakkleur in Zwart
 • Black pakket
 • Donker getinte ramen achter
 • Rode sierlijst langs daklijn 

Level 5

 

 • Alcantara bekleding 
 • 18" lichtmetalen velgen
 • Digitaal instrumentpaneel 'Pure Panel' met 12" kleureninfodisplay
 • Keyless Entry & Start

Ontvang als eerste alle updates over de Mokka Electric

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Mokka Electric

Robuust, uitdagend en 100% elektrisch

Groot rijbereik

Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie geniet je van de vrijheid om tot 338 km1 te rijden zonder tussentijds bij te laden. 

 

 

 

 

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring, die nog in behandeling is. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

 
Vergroot je rijbereik
Snel en gemakkelijk opladen

De Mokka Electric kan snel en gemakkelijk worden opgeladen, zowel thuis als onderweg bij een publiek laadpunt. In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% opgeladen*. Dat geeft je ongekende flexibiliteit, zodat je de Mokka Electric zorgeloos kunt gebruiken voor korte én voor langere ritten.

 

*Theroretische waarde, gebaseerd op een gemiddeld rijbereik van 338 km (WLTP-meting); bij een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Geeft de tijd aan die nodig is voor het opladen van een volledig lege batterij. De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij. 

 

 
Lees meer over de oplaadmogelijkheden
Voordelen Van 100% elektrisch
Wie elektrisch rijdt heeft nooit meer te maken met hoge brandstofprijzen, terwijl ook de onderhoudskosten een stuk lager zijn dan die van een brandstofauto. Je kunt bovendien profiteren van aantrekkelijke overheidssubsidies en lokale voordelen. 

Bekijk het dagelijkse rijbereik van de Mokka Electric

Profiteer van €5.900 subsidie

Wanneer je een nieuwe Opel Mokka Electric besteld. Bekijk de subsidiepagina voor de voorwaarden en hoe jij kan profiteren.

Toonaangevende eigenschappen

Krachtige batterij

Het hart van de nieuwe Mokka Electric is een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 50 kWh, opgebouwd uit 216 cellen met een hoge energiedichtheid. Dat staat garant voor een lange levensduur en een groot rijbereik, dat nog vergroot wordt door regeneratief remmen en een actief warmtebeheersysteem.

Zodra je tijdens het rijden je voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dat vergroot je rijbereik. In de meest efficiënte modus (B) maak je vrijwel geen gebruik van de traditionele remmen, zodat je het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een minimum beperkt.

 
Verbluffende prestaties
Eén van de grote voordelen van 100% elektrisch rijden is dat het maximale koppel van 260 Nm direct beschikbaar is, zodat de Mokka Electric verbluffend snel optrekt. De lichtgewicht elektromotoren met een totaal vermogen van 136 pk zijn perfect in balans geplaatst, zodat de Mokka Electric zich zowel in het drukke stadsverkeer als op de snelweg zelfbewust en wendbaar gedraagt.  
Weldadige rust
De nieuwe Mokka Electric schept rust in de hectische wereld van vandaag. In het moderne, ruimtelijke interieur doe je tijdens het rijden nieuwe energie op. En dankzij de stille elektromotoren en de akoestisch geïsoleerde cabine kun je optimaal genieten van je muziek of een gesprek voeren.  
Kies je eigen rijstijl
In de Mokka Electric bepaal je zelf hoe je wilt rijden. Alle systemen in de auto, zoals de acceleratie, stuurbekrachtiging en koeling, passen zich automatisch aan de gekozen rijstijl aan. Kies Sport voor maximale dynamiek, Eco voor een maximaal rijbereik en Normal voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt gebruik van de energie. 
Direct overzicht
Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heb je in de Mokka Electric direct overzicht over alle rijgegevens en het energiegebruik, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. 

9 voordelen bij aanschaf Van een elektrische Opel:

8 JAAR GARANTIE (TOT 160.000 KM) OP DE BATTERIJ 

 

6 JAAR GRATIS ONDERHOUD (INCL. APK)

Alleen slijtage-onderdelen, zoals banden, zijn uitgesloten.

GRATIS ONLINE-UPDATES VAN DE NAVIGATIEKAARTEN

 

OPEL ASSISTANCE

24/7 ondersteuning bij pech onderweg. 

 

E-EXPERTS

Je auto is bij de e-experts van Opel in de beste handen, omdat zij je auto van a tot z kennen.

GECERTIFICEERDE OPLADERS

Een compleet aanbod van betrouwbare Wallboxen, op maat voor je behoeften. 

OPELCONNECT

Via OpelConnect profiteer je van diensten die je veiligheid en mobiliteit bevorderen.

LEVENSLANGE SOFTWARE-UPDATES

Je bent altijd verzekerd van de beste rij-ervaring

 

BATTERIJ TOT 80% OPGELADEN

Bij elk bezoek aan onze werkplaats. 

 

JE AUTO WORDT BIJ ELK BEZOEK GRONDIG GEREINIGD*

 

* Indien beschikbaar