Klaar voor een echte Game Changer? Ontdek hoe ongeëvenaarde techniek en een futuristisch design hand in hand gaan met fantastische rijdynamiek. Ontmoet het nieuwe gezicht van Opel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste nieuws over de nieuwe (volledig elektrische) Mokka.

FEITEN OVER DE NIEUWE MOKKA.

COMPACT EN ROBUUST
Een gloednieuw compact en robuust design maakt de nieuwe Mokka ook ideaal voor gebruik in de stad. Hij is efficiënter, ruim en gewaagd. 
100% ELEKTRISCH OF VERBRANDINGSMOTOR
De nieuwe Mokka wordt leverbaar met een volledig elektrische aandrijflijn en met verbrandingsmotor. 
DUITS DETOXED DESIGN
Duitse engineering met een heldere ‘detoxed’-designtaal. De bestuurder en passagiers genieten van een volledig gedigitaliseerd interieur. ‘Less is more’ is van toepassing op zowel de buiten- als de binnenzijde. 
BEGIN 2021
De productie van de nieuwe Mokka vangt aan in het vierde kwartaal van 2020. De levering aan klanten start begin 2021. 

ZIJN TIJD VER VOORUIT.

De Opel Mokka is de toekomst, het verleden en het heden in één auto. Met een indrukwekkend Detoxed Design oogt de nieuwe Mokka uitgesproken en puur. Het iconische design van de Vizor, waarbij de futuristische grille, koplampen en het Opel logo in één module zijn verwerkt maakt deze Opel een echte eyecatcher. Niet alleen het exterieur is bijzonder maar ook het interieur is one of a kind. De nieuwe Mokka beschikt namelijk als eerste Opel over een Pure Panel Display; een ware cockpit van drie schermen die naadloos met elkaar verbonden zijn. Het Pure Panel Display geeft de bestuurder alle nodige informatie zonder deze af te leiden van de rijervaring.

BLIJF OP DE HOOGTE.

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Mokka.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE