DE NIEUWE MOKKA

Klaar voor een echte Game Changer? Ontdek hoe ongeëvenaarde techniek en een futuristisch design hand in hand gaan met fantastische rijdynamiek. Nu nog gecamoufleerd, maar klaar om alles te veranderen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste de nieuwe (volledig elektrische) Mokka te ontdekken.

EXCLUSIEF VOORPROEFJE.

Ontdek een uniek voorproefje van de nieuwe Mokka ervaring, gezien door de ogen van voetbaltrainer en Opel ambassadeur Jürgen Klopp.

Deze video is opgenomen en gemonteerd voordat de strikte hygiënemaatregelen omtrent de COVID-19 uitbraak bekend waren en bevat mogelijk beelden die gemaakt zijn zonder rekening te houden met de later geïntroduceerde social distancingregels.

DE GROTE ONTHULLING?

De onthulling van de nieuwe Opel Mokka nadert. De Mokka staat voor de ultieme rijervaring met een modern 'detoxed' design. Iedereen is nieuwsgierig en daarom zullen we jullie voorzien van een aantal sneak peaks in aanloop naar de echte reveal! Bekijk hier de video om de Opel Mokka van dichtbij te bewonderen. Weten wat er onder de camouflage schuil gaat? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent deze gloednieuwe crossover.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

FEITEN OVER DE NIEUWE MOKKA.

COMPACT EN ROBUUST
Een gloednieuw compact en robuust design maakt de nieuwe Mokka ook ideaal voor gebruik in de stad. Hij is efficiënter, ruim en gewaagd. 
100% ELEKTRISCH
De nieuwe Mokka gaat, direct vanaf de verkoopstart leverbaar worden met een volledig elektrische aandrijflijn. 
DUITS DETOXED DESIGN
Duitse engineering met een heldere ‘detoxed’-designtaal. De bestuurder en passagiers genieten van een volledig gedigitaliseerd interieur. ‘Less is more’ is van toepassing op zowel de buiten- als de binnenzijde. 
BEGIN 2021
De productie van de nieuwe Mokka vangt aan in het vierde kwartaal van 2020. De levering aan klanten start begin 2021. 

BLIJF OP DE HOOGTE.

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Mokka.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE