Skip To Content
Overzicht

Nieuwe Mokka-e

Vanaf € 35.649

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie Van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e

Stel jouw Opel samen
Stel Samen
Meer info?
Zoek Je Dealer
Opel Private Lease
Ontdek Private Lease

De 100% elektrische Opel Mokka-e

Nog Niet Over Op Elektrisch? 

Ontdek de gloednieuwe Opel Mokka met efficiënte benzine- of dieselmotor.

Voor welke uitvoering ga jij?

Robuust, uitdagend en 100% elektrisch

Groot rijbereik

Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie geniet je van de vrijheid om tot 338 km1 te rijden zonder tussentijds bij te laden. 

 

 

 

 

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring, die nog in behandeling is. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

 
Vergroot je rijbereik
Snel en gemakkelijk opladen

De Mokka-e kan snel en gemakkelijk worden opgeladen, zowel thuis als onderweg bij een publiek laadpunt. In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% opgeladen*. Dat geeft je ongekende flexibiliteit, zodat je de Mokka-e zorgeloos kunt gebruiken voor korte én voor langere ritten.

 

*Theroretische waarde, gebaseerd op een gemiddeld rijbereik van 338 km (WLTP-meting); bij een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Geeft de tijd aan die nodig is voor het opladen van een volledig lege batterij. De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij. 

 

 
Lees meer over de oplaadmogelijkheden
Voordelen Van 100% elektrisch
Wie elektrisch rijdt heeft nooit meer te maken met hoge brandstofprijzen, terwijl ook de onderhoudskosten een stuk lager zijn dan die van een brandstofauto. Je kunt bovendien profiteren van aantrekkelijke overheidssubsidies en lokale voordelen. 

Bekijk het dagelijkse rijbereik Van de Mokka-e

Toonaangevende eigenschappen

Krachtige batterij

Het hart van de nieuwe Mokka-e is een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 50 kWh, opgebouwd uit 216 cellen met een hoge energiedichtheid. Dat staat garant voor een lange levensduur en een groot rijbereik, dat nog vergroot wordt door regeneratief remmen en een actief warmtebeheersysteem.

Zodra je tijdens het rijden je voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dat vergroot je rijbereik. In de meest efficiënte modus (B) maak je vrijwel geen gebruik van de traditionele remmen, zodat je het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een minimum beperkt.

 
Verbluffende prestaties
Eén van de grote voordelen van 100% elektrisch rijden is dat het maximale koppel van 260 Nm direct beschikbaar is, zodat de Mokka-e verbluffend snel optrekt. De lichtgewicht elektromotoren met een totaal vermogen van 136 pk zijn perfect in balans geplaatst, zodat de Mokka-e zich zowel in het drukke stadsverkeer als op de snelweg zelfbewust en wendbaar gedraagt.  
Weldadige rust
De nieuwe Mokka-e schept rust in de hectische wereld van vandaag. In het moderne, ruimtelijke interieur doe je tijdens het rijden nieuwe energie op. En dankzij de stille elektromotoren en de akoestisch geïsoleerde cabine kun je optimaal genieten van je muziek of een gesprek voeren.  
Kies je eigen rijstijl
In de Mokka-e bepaal je zelf hoe je wilt rijden. Alle systemen in de auto, zoals de acceleratie, stuurbekrachtiging en koeling, passen zich automatisch aan de gekozen rijstijl aan. Kies Sport voor maximale dynamiek, Eco voor een maximaal rijbereik en Normal voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt gebruik van de energie. 
Direct overzicht
Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heb je in de Mokka-e direct overzicht over alle rijgegevens en het energiegebruik, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. 

Gratis Connected Wallbox

Tijdelijk ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Mokka-e een Connected Wallbox gratis t.w.v. € 1.869

Opel Verdubbelt De Subsidie

Kopers van nieuwe, elektrische auto’s kunnen vanaf 3 januari 2022 de subsidie voor elektrische personenauto's voor particulieren aanvragen. De subsidie voor een nieuwe Corsa-e, Mokka-e of Combo-e Life bedraagt € 3.350. Maar wist je ook dat Opel nu je subsidie verdubbelt? Dan profiteer je dus van een totaal voordeel van maar liefst € 6.700!

Dare Devils Opgelet

Ontdek alle fun en facts over de elektrische Opel Corsa-e Rally.

Zet Nu De Stap Naar Elektrisch Rijden

Samenwonen, een nieuwe baan of gezinsuitbreiding: het zijn allemaal momenten in het leven waar je bepaalde keuzes moet maken en flexibel moet kunnen zijn. Ook wanneer het om je elektrische auto gaat. Het is in zo’n geval niet handig om vast te zitten aan een jarenlang contract en een specifiek model auto. Gelukkig is er voor die momenten Opel Private Lease Flex. Een unieke optie die je kunt toevoegen aan je Opel Private Lease contract. Hiermee heb je de mogelijkheid om na 12 maanden te wisselen naar een andere Opel. Dat is nog eens flexibiliteit!

9 voordelen bij aanschaf Van een elektrische Opel:

8 JAAR GARANTIE (TOT 160.000 KM) OP DE BATTERIJ 

 

6 JAAR GRATIS ONDERHOUD (INCL. APK)

Alleen slijtage-onderdelen, zoals banden, zijn uitgesloten.

GRATIS ONLINE-UPDATES VAN DE NAVIGATIEKAARTEN

 

OPEL ASSISTANCE

24/7 ondersteuning bij pech onderweg. 

 

E-EXPERTS

Je auto is bij de e-experts van Opel in de beste handen, omdat zij je auto van a tot z kennen.

GECERTIFICEERDE OPLADERS

Een compleet aanbod van betrouwbare Wallboxen, op maat voor je behoeften. 

OPELCONNECT

Via OpelConnect profiteer je van diensten die je veiligheid en mobiliteit bevorderen.

LEVENSLANGE SOFTWARE-UPDATES

Je bent altijd verzekerd van de beste rij-ervaring

 

BATTERIJ TOT 80% OPGELADEN

Bij elk bezoek aan onze werkplaats. 

 

JE AUTO WORDT BIJ ELK BEZOEK GRONDIG GEREINIGD*

 

* Indien beschikbaar

Ontvang als eerste alle updates over de Mokka-e

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Mokka-e