Overzicht

Mokka-e Nieuw

Vanaf € 34.399 

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e.

DE 100% ELEKTRISCHE OPEL MOKKA-E.

De nieuwe Opel Mokka is het eerste model in de geschiedenis van Opel dat direct vanaf de introductie leverbaar is met elektrische aandrijving. De Opel Mokka-e koppelt emissievrije aandrijving aan een hoge mate van rijplezier. De elektromotor levert een vermogen van 100 kW (136 pk) en een maximumkoppel van 260 Nm, dat direct vanaf stilstand beschikbaar is.
ONTDEK DE EIGENSCHAPPEN VAN DE NIEUWE MOKKA-e

Nog niet over op elektrisch? 

Ontdek de gloednieuwe Opel Mokka met efficiënte benzine- of dieselmotor.

4 JAAR GRATIS GARANTIE EN ONDERHOUD

Stap nu extra zorgeloos én voordelig in een gloednieuwe Opel. Tijdelijk met 4 jaar volledige garantie én onderhoud gratis, inclusief APK's. Kies je voor een nieuwe Opel uit de actuele voorraad, dan profiteer je aanvullend van een voorraad voordeel tot € 2.000!

DARE DEVILS OPGELET

Ontdek alle fun en facts over de elektrische Opel Corsa-e Rally.

EXTRA VOORRAADVOORDEEL


Direct in een nieuwe Opel rijden? Ga dan snel langs bij de Opel dealer voor extra voorraad voordeel! Tijdelijk ontvang je tot € 2.000 extra voordeel op je gloednieuwe Opel uit onze actuele voorraad. Maar wees er snel bij: de voorraad is aantrekkelijk geprijsd, maar ook in beperkte mate beschikbaar.

KIJK HET LAUNCH EVENT TERUG.

ROBUUST, UITDAGEND EN 100% ELEKTRISCH.

GROOT RIJBEREIK.

Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie geniet je van de vrijheid om tot 324 km1 te rijden zonder tussentijds bij te laden. 

 

 

 

 

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring, die nog in behandeling is. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

 
VERGROOT JE RIJBEREIK
SNEL EN GEMAKKELIJK OPLADEN.

De Mokka-e kan snel en gemakkelijk worden opgeladen, zowel thuis als onderweg bij een publiek laadpunt. In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% opgeladen*. Dat geeft je ongekende flexibiliteit, zodat je de Mokka-e zorgeloos kunt gebruiken voor korte én voor langere ritten.

 

*Theroretische waarde, gebaseerd op een gemiddeld rijbereik van 324 km (WLTP-meting); bij een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Geeft de tijd aan die nodig is voor het opladen van een volledig lege batterij. De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij. 

 

 
LEES MEER OVER DE OPLAADMOGELIJKHEDEN
VOORDELEN VAN 100% ELEKTRISCH
Wie elektrisch rijdt heeft nooit meer te maken met hoge brandstofprijzen, terwijl ook de onderhoudskosten een stuk lager zijn dan die van een brandstofauto. Je kunt bovendien profiteren van aantrekkelijke overheidssubsidies en lokale voordelen. 

BEKIJK HET DAGELIJKSE RIJBEREIK VAN DE MOKKA-E.

TOONAANGEVENDE EIGENSCHAPPEN.

KRACHTIGE BATTERIJ

Het hart van de nieuwe Mokka-e is een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 50 kWh, opgebouwd uit 216 cellen met een hoge energiedichtheid. Dat staat garant voor een lange levensduur en een groot rijbereik, dat nog vergroot wordt door regeneratief remmen en een actief warmtebeheersysteem.

Zodra je tijdens het rijden je voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dat vergroot je rijbereik. In de meest efficiënte modus (B) maak je vrijwel geen gebruik van de traditionele remmen, zodat je het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een minimum beperkt.

 
VERBLUFFENDE PRESTATIES
Eén van de grote voordelen van 100% elektrisch rijden is dat het maximale koppel van 260 Nm direct beschikbaar is, zodat de Mokka-e verbluffend snel optrekt. De lichtgewicht elektromotoren met een totaal vermogen van 136 pk zijn perfect in balans geplaatst, zodat de Mokka-e zich zowel in het drukke stadsverkeer als op de snelweg zelfbewust en wendbaar gedraagt.  
WELDADIGE RUST
De nieuwe Mokka-e schept rust in de hectische wereld van vandaag. In het moderne, ruimtelijke interieur doe je tijdens het rijden nieuwe energie op. En dankzij de stille elektromotoren en de akoestisch geïsoleerde cabine kun je optimaal genieten van je muziek of een gesprek voeren.  
KIES JE EIGEN RIJSTIJL
In de Mokka-e bepaal je zelf hoe je wilt rijden. Alle systemen in de auto, zoals de acceleratie, stuurbekrachtiging en koeling, passen zich automatisch aan de gekozen rijstijl aan. Kies Sport voor maximale dynamiek, Eco voor een maximaal rijbereik en Normal voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt gebruik van de energie. 
DIRECT OVERZICHT
Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heb je in de Mokka-e direct overzicht over alle rijgegevens en het energiegebruik, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. 

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN.

Van laadstations tot mobiliteitsdiensten: Opel ondersteunt eigenaars van een elektrische auto met uitgebreide diensten, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over opladen en rijbereik.

ZORGELOOS RIJDEN.

Wie in een elektrische of hybride auto van Opel rijdt, profiteert van bijzondere voordelen, die garanderen dat je jaar in jaar uit zorgeloos kunt rijden. Van 24-uurs hulp bij pech onderweg tot een lange garantie en 6 jaar gratis onderhoud. Onze e-experts staan bovendien klaar om al je vragen te beantwooden.

9 voordelen bij aanschaf van een elektrische opel:

8 JAAR GARANTIE (TOT 160.000 KM) OP DE BATTERIJ 

 

6 JAAR GRATIS ONDERHOUD (INCL. APK)

Alleen slijtage-onderdelen, zoals banden, zijn uitgesloten.

GRATIS ONLINE-UPDATES VAN DE NAVIGATIEKAARTEN

 

OPEL ASSISTANCE

24/7 ondersteuning bij pech onderweg. 

 

E-EXPERTS

Je auto is bij de e-experts van Opel in de beste handen, omdat zij je auto van a tot z kennen.

GECERTIFICEERDE OPLADERS

Een compleet aanbod van betrouwbare Wallboxen, op maat voor je behoeften. 

OPELCONNECT

Via OpelConnect profiteer je van diensten die je veiligheid en mobiliteit bevorderen.

LEVENSLANGE SOFTWARE-UPDATES

Je bent altijd verzekerd van de beste rij-ervaring.

 

BATTERIJ TOT 80% OPGELADEN

Bij elk bezoek aan onze werkplaats. 

 

JE AUTO WORDT BIJ ELK BEZOEK GRONDIG GEREINIGD*

 

* Indien beschikbaar