Skip To Content
GSe

Opel GSe

Level up your drive!

Het nieuwe Opel GSe-gamma (Grand Sport electric) herdefinieert pure prestaties radicaal. Combineert een gedurfd design met opwindende, geëlektrificeerde technologie. Dit is een energieke opwinding die duurzaam is gemaakt. Opel GSe-modellen stappen uit de pas en kijken naar niemand op, wat een genuanceerde rijervaring mogelijk maakt zonder compromissen.

Kies jouw GSe

De gedurfde uitdrukking van pure Duitse energie


De nieuwe Opel Astra GSe

Zoveel meer dan een upgrade

De nieuwe Astra GSe beschikt over een krachtige maar emissiearme Plug-in Hybride aandrijflijn van 225 pk, aangevuld met een reeks nauwkeurig afgestelde sportupgrades, van een verstevigd chassis tot prestatiegerichte stoelen, voor een Astra-rijervaring op een hoger niveau.

 

Kracht

1.6 Turbo verbeterd door een 81,2 kW e-motor voor prestaties zonder compromis.

 

Design

Wees getuige van pure passie in beweging met de volgende generatie gedurfd en puur design.

 

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer GSe

Size matters

Level up your drive. De nieuwe Opel Astra Sports Tourer GSe combineert hybride kracht, gedurfd design en meer bagageruimte om alles wat je nodig hebt in stijl te vervoeren.

 

Sportchassis

De Astra Sports Tourer GSe doet zijn naam eer aan met een verstevigd sportchassis met superieure schokdempers met Frequency Selective Daming (FSD)-technologie, nauwkeurig gekalibreerde besturing en motorgeluidsafstemming in Sport-modus.

 

Veelzijdigheid

Sneller, ruimer en slimmer. De royale inhoud van 1.553 liter wordt versterkt door het innovatieve Intelli-Space-systeem.

De nieuwe Opel Grandland GSe

300 pk Power

De plug-in hybride aandrijflijn van de Grandland met twee elektromotoren laat de harten sneller kloppen met zijn 300 pk All Wheel Drive vermogen. Met de precisieafstelling van de GSe gedraagt hij zich als een ongekende SUV. Een echte next level rijervaring!

 

Advanced Driver Assistance

Uitzinnige innovatie, inclusief automatische transmissie met 8 versnellingen, IntelliLux Pixel LED-koplampen en Night Vision.

 

Lagere Emissie

De sportief getunede aandrijflijn kan met één druk op de knop volledig elektrisch en emissievrij rijden. 


 

Ontvang als eerste alle updates over de nieuwe Astra GSe

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Astra GSe

1. VUL JE GEGEVENS IN
2. Toestemming

Gelieve alle velden te controleren.


Je zult vanaf nu op de hoogte gehouden worden van nieuws met betrekking tot de Opel van jouw interesse.