Skip To Content
Bestellen & Aflevering

FAQ

Bestellen & aflevering

Hoe bestel ik online?

Het online bestellen van jouw nieuwe Rocks-e is erg simpel. Ga daarvoor naar onze Rocks-e bestelmodule.

Stap 1
Maak een keuze tussen de Rocks-e, Rocks-e Tekno en de Rocks-e Klub

Stap 2
Kies op welke manier je de Rocks-e wilt aanschaffen; Koop of Financieren

Stap 3
Kies aan de rechterkant op 'Bestel Online'.

Kan ik mijn Rocks Electric volledig online bestellen?

Ja, dat kan! Wanneer je ervoor kiest om jouw nieuwe Rocks-e aan te schaffen via een financiering, word je vanuit onze Rocks-e bestelmodule doorgestuurd naar de beschermde omgeving van Opel Finance. In deze omgeving kun je jouw financiering helemaal naar wens samenstellen, de kredietcheck doorlopen én jouw contract digitaal ondertekenen. 

 

Wil je jouw Rocks-e liever direct kopen? Ook dat is mogelijk. Vul dat het formulier in onze Rocks-e bestelmodule in en kies jouw voorkeursverkooppunt. Het verkooppunt zal contact met je opnemen om jouw nieuwe Rocks-e te bestellen.

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De Rocks-e komt in 3 verschillende uitvoeringen; Rocks-e, Rocks-e Tekno en Rocks-e Klub.

Rocks Electric

Vanaf € 8.699

Liever per maand betalen? Dat kan al vanaf € 99/mnd
 
 • Panoramadak
 • Lussen op de portierpanelen in Opel-geel
 • Opel Vizor voor en achter
 • Two-tone voor- en achterzijde
 • Spatbord- en dorpelverbreders

Rocks Electric Tekno

Vanaf € 9.499

Liever per maand betalen? Dat kan al vanaf € 109/mnd
 
 • Panoramadak
 • Design-wieldoppen
 • Gele accenten op de voor- en achterbumper
 • Gele opbergvakken op het dashboard, gele tashaak aan passagierszijde, opbergnet op de portieren met gele accenten en scheidingsnet
 • ConnectBox

Rocks Electric Klub

Vanaf € 9.499

Liever per maand betalen? Dat kan al vanaf € 109/mnd
 
 • Panoramadak
 • Design-wieldoppen
 • Grijze accenten op de voor- en achterbumper
 • Grijze opbergvakken op het dashboard, grijze tashaak aan passagierszijde, opbergnet op de portieren met grijze accenten en scheidingsnet
 • ConnectBox

Waar kan ik accessoires voor mijn Rocks Electric kopen?

Accessoires en bepaalde reserveonderdelen kunnen worden gekocht op www.misterauto.nl. Mister Auto is een dochteronderneming van Opel/Stellantis. Natuurlijk kunnen accessoires en reserveonderdelen zoals gewoonlijk ook worden gekocht via jouw Opel verkooppunt.

 

Daarnaast kunnen andere merchandise-items zoals de Bluetooth Box worden gekocht via Opel Collection.

Waar kan ik de details van mijn bestelde Rocks Electric vinden?

In de bevestigingsemail van je bestelling kan je alle details terugvinden. Voor vragen kan je ook altijd contact opnemen met jouw Opel verkooppunt.

Waar vind ik de algemene voorwaarden voor het online bestellen?

Net als bij elke online aankoop heb je na het tekenen van het contract 14 dagen bedenktijd. Daarnaast ontvang je al bij de voorlopige goedkeuring, na het invullen van enkele basisgegevens en nog voordat je persoonlijke documenten moet uploaden, een voorbeeldcontract. Hierin kun je alvast alle voorwaarden lezen.

Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen in mijn mailbox. hoe kan ik weten of mijn bestelling juist is geplaatst?

Controleer of de email niet toevallig in de spammap terecht is gekomen. Je kan ook contact opnemen met jouw Opel verkooppunt. 

Welke documenten moet ik uploaden voor het plaatsen van een online bestelling?

Bij de aanvraag van een online financiering ontvang je een voorlopige beslissing op basis van de door jou ingevulde basisgegevens. Is deze beslissing positief, dan wordt verzocht om aanvullende documenten te uploaden zoals bijv. een recente loonstrook, bankafschrift en identificatiebewijs. Uiteraard gebeurt dit in een vertrouwde, veilige omgeving.

Is er ook een financiering mogelijk voor mijn nieuwe Rocks-e?

Ja, dat kan! Vanuit onze Rocks-e bestelmodule word je doorgestuurd naar de beschermde omgeving van Opel Finance. In deze omgeving kun je jouw financiering helemaal naar wens samenstellen, de kredietcheck doorlopen en jouw contract digitaal ondertekenen. 

MyOpel

Haal het beste uit jouw Opel

Ervaar alle voordelen van de myOpel app. Ontdek alle informatie over jouw Rocks Electric en ontvang persoonlijke aanbiedingen voor jou en jouw Opel

Kan ik informatie over mijn Rocks Electric vinden in de myOpel App?

De Rocks-e is geïntegreerd in de myOpel app. Maak nu alvast een account aan via www.myopel.nl.

Ik heb geen activatiemail ontvangen voor mijn myOpel account. hoe kan ik nu inloggen?

Controleer of de activeringsmail niet per ongeluk in je spammap terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, probeer dan in te loggen - je zou dan verschillende opties moeten krijgen om de activeringsmail opnieuw naar jouw inbox te sturen.

Ik ben het wachtwoord van mijn myOpel account vergeten. Hoe kan ik deze resetten?

Als je ooit je wachtwoord bent vergeten, kun je altijd een nieuw wachtwoord maken door op de link "Wachtwoord vergeten" op de startpagina onder het inloggedeelte te klikken. Mocht je toch nog problemen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord.