Nieuwe Grandland

DE NIEUWE OPEL GRANDLAND.

Grensverleggende SUV.

Vergeet alles wat je weet over SUVs. Want de nieuwe Opel Grandland lijkt in niets op wat je al kent: toonaangevende eigenschappen, innovatieve technologie en een brede keuze uit aandrijvingen, waaronder een plug-in hybride met een vermogen van 300 pk en 4-wielaandrijving, plus een zelfverzekerd, puur design maken de nieuwe Grandland in elk opzicht uniek.

Binnenkort verkrijgbaar.

EXTERIEUR-DESIGN.

ZELFVERZEKERD, PUUR DESIGN.

De nieuwe Grandland is ons meest gedurfde design ooit. Met een combinatie van stoere en tegelijk elegante lijnen en de precisie van Duitse techniek onderscheidt hij zich van alle andere crossovers. De iconische Opel Vizor benadrukt zijn unieke karakter.

INTERIEUR-DESIGN.

INNOVATIEF EN UITNODIGEND.

De nieuwe Grandland is voorzien van het volledig digitale Pure Panel, waarop alle informatie die je onderweg nodig hebt samenkomt, zonder je onnodig af te leiden. Het volledig vernieuwde interieur, met het onovertroffen comfort van AGR-gecertificeerde stoelen, die uniek zijn in deze klasse, maakt direct duidelijk dat de Grandland niet te vergelijken is met andere crossovers.

AANDRIJVING.

OPWINDEND EN EFFICIËNT.

De nieuwe Opel Grandland heeft niet alleen geweldige looks. Ook qua prestaties gooit hij hoge ogen. En omdat je kunt kiezen tussen toonaangevende plug-in hybrides en efficiënte benzine- en dieselmotoren, kun je altijd in de Grandland rijden die het beste bij jouw leven past.

VEILIGHEID EN INNOVATIE.

BEHULPZAAM EN OPLETTEND.

Bij het ontwerpen van de nieuwe Grandland stond voorop dat hij niet alleen een stoer design moest krijgen, maar vooral ook de veiligste op de weg moet zijn. Dankzij twee van onze nieuwste innovaties is dat ons prima gelukt. Ons nieuwe Active Drive Assist is een combinatie van adaptieve cruise-control en de rijstrook-assistent. Dit baanbrekende systeem biedt de ervaring van semi-autonoom rijden, waardoor elke rit op de snelweg in de Grandland ontspannener is dan ooit. Het nieuwe Night Vision-camerasysteem maakt rijden in het donker nog veiliger, doordat het voetgangers en dieren tot op een afstand van honderd meter direct opmerkt.

BLIJF OP DE HOOGTE.

ONTVANG ALS EERSTE ALLE UPDATES OVER DE NIEUWE GRANDLAND.

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Grandland.