Elektrische Services

ELEKTRISCH RIJDEN EENVOUDIG GEMAAKT.

U zou kunnen denken dat overstappen op een elektrische auto ingewikkeld en verwarrend is. Maar dat hoeft het niet te zijn. We hebben elektrisch rijden vereenvoudigd en het laden van elektrische auto's net zo eenvoudig gemaakt als het opladen van een smartphone. 

OPEL SERVICES VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN.

OPLADEN.

Zowel thuis als onderweg is het opladen van uw elektrische auto kinderspel. Uw Opel dealer helpt u het oplaadstation te kiezen dat het beste bij uw situatie en gewenste dagelijkse rijbereik past.
THUIS OF OP UW WERK OPLADEN.
Wij bieden diverse oplaadsystemen om uw elektrische auto gemakkelijk thuis of op het werk op te laden. 
ONTDEK MEER
OPLADEN BIJ EEN OPENBAAR LAADPUNT.
Profiteer van flexibiliteit en gemak. Free2Move Services bieden u toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten in heel Europa.* 
ONTDEK MEER.

MOBILITEITSDIENSTEN.

Opel biedt diverse diensten die uw mobiliteit ondersteunen, bijvoorbeeld door u te helpen de beste route te plannen en oplaadpunten te vinden.
RITPLANNER.
Geen stress meer dat u uw bestemming niet kunt bereiken. De ritplanner helpt u om uw rijbereik te optimaliseren en de  meest efficiënte route te kiezen. 
ONTDEK MEER

INZICHT & CONTROLE.

Opel Connect biedt speciale functies die elektrisch rijden nog gemakkelijker en efficiënter maken. Met handige tips om uw rijbereik te vergroten en op afstand bediende functies om onder meer het opladen te controleren en de temperatuur in uw auto te regelen.
COACHING TIJDENS HET RIJDEN.
Handige aanwijzingen helpen u om uw rijbereik te vergroten en optimaal zuinig te rijden. U ziet bovendien hoe goed u presteert in vergelijking met andere bestuurders van elektrische auto's. 
ONTDEK MEER
HANDIG EN EFFICIËNT.

Rijd optimaal zuinig én vergroot uw rijbereik. Opel Connect biedt speciale functies om uw e-mobiliteit te ondersteunen en te optimaliseren:

  • Tips om het rijbereik van uw elektrische auto te vergroten;
  • Actuele cijfers tijdens het rijden;
  • Oplaadstatus via uw smartphone;
  • Uw prestaties in vergelijking met andere bestuurders.

 

 
ONTDEK MEER

ONDERHOUD & GARANTIE

De experts bij de Opel dealer houden uw elektrische auto in topconditie, zodat u jaar in jaar uit zorgeloos kunt rijden en uw auto zijn waarde behoudt. Profiteer van aantrekkelijk geprijsde onderhoudsabonnementen en een ruime garantie op de batterij.
ONDERHOUDSABONNEMENT.
Goed nieuws: elektrische auto's hebben minder bewegende motoronderdelen dan brandstofauto's. Dat betekent minder onderhoudskosten. Met een speciaal onderhoudsabonnement voor elektrische auto's bent u bovendien verzekerd van de beste zorg tegen aantrekkelijke tarieven.  
GARANTIE OP DE BATTERIJ.

Op de batterij van al onze elektrische auto's geven wij acht jaar of 160.000 km* garantie op behoud van ten minste 70% van de oorspronkelijke capaciteit. Op verzoek stellen we daarnaast een certificaat voor u op, waarop de oplaadcapaciteit van de batterij op dat moment vermeld staat, zodat u uw elektrische auto gemakkelijker kunt verkopen.

 

* Afhankelijk van wat het eerste bereikt wordt.

 

KLAAR OM U TE HELPEN.

Dankzij onze gespecialiseerde Klantenservice Elektrisch Rijden en 24/7 Pechhulp kunt u zorgeloos elektrisch rijden. Waar u ook onderweg bent in Europa, wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.
KLANTENSERVICE ELEKTRISCH RIJDEN.
De medewerkers van onze Klantenservice Elektrisch Rijden kunnen u alles vertellen over 100% elektrische auto's en plug-in hybrides. Ze beantwoorden uw technische vragen, helpen u om een oplaadpunt te vinden en geven informatie over onderhoud en service.  
24/7 PECHHULP
In een groot aantal Europese landen kunt u rekenen op hulp bij pech onderweg. 24 uur per dag, alle dagen van het jaar. Onderdeel van deze dienst is dat uw auto bij pech alleen naar een erkende dealer gesleept wordt en dat wij u de weg kunnen wijzen naar een dealer van Groupe PSA met een oplaadpunt.