Skip To Content
Overzicht

Nieuwe Vivaro

Vanaf € 26.800 excl. BTW

Klaar de klus met de effectiviteit en efficiëntie van een pro. Flexibele stoelen en innovatieve connectiviteit dragen bij aan het comfort en gemak, terwijl de genereuze laadruimte en het hoge laadvermogen optimaal bijdragen aan de productiviteit. De nieuwe Vivaro is capabel, veelzijdig en daardoor de ideale keuze voor het MKB.


m
Maximale laadlengte1
6.6 m3
Maximaal laadvolume1
1.400 kg
Maximaal laadgewicht2
1 Afhankelijk van de gekozen variant en opties
 
2 Laadvermogen inc. het gewicht van de bestuurder


Je bus is je beste gereedschap

De nieuwe Vivaro is klaar voor iedere uitdaging! Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende opties voor het interieur, inclusief FlexCargo®. Er is dus altijd een nieuwe Vivaro die jouw onderneming past.

De toekomst is elektrisch

Ontdek de Vivaro Electric. Prestatie zonder compromis, ben jij er klaar voor?

Profiteer alleen dit jaar nog van BPM vrijstelling!

Jij zoekt een nieuwe bedrijfswagen, wij hebben dé reden om nu de vernieuwde Opel Vivaro te kopen.
Veelzijdigheid
Vind de perfecte uitvoering
Stel een Vivaro samen die voldoet aan de behoeften van jouw onderneming. De nieuwe Vivaro is beschikbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen om al je klanten dagelijks te bedienen. Kies ook voor meer flexbiliteit en een beter resultaat!
Cargo
Slim inladen
De nieuwe Vivaro biedt unieke laadflexibiliteit in een compacte bedrijfsbus dankzij slimme functies als ModiWork® en dubbele schuifdeuren. Zo werk je dagelijks nog efficiënter en minstens zoveel gemak.
Connectiviteit
Weet waar je naartoe gaat
De nieuwe Vivaro maximaliseert de efficiëntie tijdens iedere rit met zuinige, krachtige motoren, een uitgebreid navigatiesysteem en de OpelConnect Services. Zodat jij en je team dagelijks onderweg blijven naar het beste resultaat.
Mobiel kantoor
Werk waar je wilt
Geen gedoe meer met je laptop op je knieën of het stuur dat in de weg zit. Tover je nieuwe Vivaro in een mum van tijd om naar een kantoor op wielen!
Veiligheid & rijhulpsystemen
Veiligheid staat voorop
Jouw mensen, bus en lading verdienen de beste bescherming. Geavanceerde veiligheidssystemen in de nieuwe Vivaro helpen ongelukken voorkomen en maken rijden eenvoudiger - zodat jij dagelijks veilig onderweg bent.
Rij-efficiëntie
Help je zaak vooruit
Haal het maximale uit je nieuwe Vivaro dankzij uiterst efficiënte en krachtige motoren en de keuze uit verschillende transmissies. En of je nu naar een klant om de hoek rijdt of lange afstanden aflegt, of juist maximale prestaties nodig hebt om zware ladingen te vervoeren: de Vivaro doet zijn taak naar volle tevredenheid.
Accessoires Opel+ & Meer
Personaliseer jouw bedrijfswagen
We hebben een breed aanbod van accessoires - van dakdragers tot trekhaken - waarmee je jouw Vivaro klaarstoomt voor alle dagelijkse werkzaamheden. Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Ontvang als eerste alle updates over de Vivaro

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Vivaro.