Skip To Content
Autocentrum Van Vliet

Autocentrum Van Vliet

Autocentrum van Vliet heeft een rijke historie. Naast de Opel vestigingschappen in Woerden, Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Gouda behoort ook een universeel autoschadeherstelbedrijf in Harmelen tot onze groep.

We streven ernaar om met onze medewerkers groei te realiseren en een organisatie neer te zetten waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren.

Historie
In 1879 startte overgroot opa G.C. Van Vliet een smederij in de Havenstraat te Woerden. Door de snelle groei van zijn bedrijf was de bedrijfsruimte al snel te klein. Er werd besloten grond aan te kopen aan de toenmalige rand van Woerden. Daar was nog ruimte voldoende voor expansie.
Er werd besloten om aan de rand van Woerden ook te beginnen met de fabricage van fietsen onder de naam ‘Struijsvogel’.
Met het verschijnen van de auto in de straten van Woerden ontstond de vraag naar onderhouds- en reparatiefaciliteiten. De handige smid en fietsenbouwer zag daar wel brood in en Garage G.C. van Vliet & Zn. BV was een feit.

Heden
Natuurlijk gaat het er heden ten dagen heel anders aan toe. De markt is sneller, de mensen veeleisender en de auto`s van allerlei moderne snufjes voorzien. Maar de klantgerichtheid, service, betrouwbaarheid en scherpe prijzen zijn niet veranderd. Daarom is Autocentrum van Vliet wat het nu is, een fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Onze slogan luidt dan ook; “Jouw rijplezier is onze drive”


Onze vestigingen:
    Woerden
    Botnische Golf 13
    3446 CN Woerden
    Tel : +31(0) 34 848 60 60
    Gouda
    Keerkring 3
    2801 DG Gouda
    Tel : +31 (0)18 268 39 39
    Alphen a/d Rijn
Curieweg 9
2408 BZ Alphen a/d Rijn
Tel : +31 (0)17 246 09 60