Skip To Content
Profiteer van BPM vrijstelling

Profiteer alleen dit jaar nog van BPM vrijstelling!


Jij zoekt een nieuwe bedrijfswagen, wij hebben dé reden om nu de vernieuwde Opel Combo, Vivaro of Movano te kopen.
Want alleen dit jaar profiteer je nog van de BPM-vrijstelling op bedrijfswagens.
Bestel daarom nu jouw Opel-bedrijfswagen en profiteer van het BPM-voordeel tot wel €20.000 euro.
Ontdek ons bedrijfswagenaanbod online of kom ze zelf ervaren bij jouw verkooppunt.

Nieuwe Opel Combo

Robuust, praktisch en verbazingwekkend veelzijdig. De nieuwe Opel Combo vervoert met gemak jouw mensen of een vracht. De ideale zakenpartner.

Nieuwe Opel Vivaro

Klaar de klus met de effectiviteit en efficiëntie van een pro. Flexibele stoelen en innovatieve connectiviteit dragen bij aan het comfort en gemak, terwijl de genereuze laadruimte en het hoge laadvermogen optimaal bijdragen aan de productiviteit.

Nieuwe Opel Movano

De nieuwe Movano combineert de hoge kwaliteit Van Opel en de ongekend praktische eigenschappen waar hij bekend om staat, met een ruimere keuze uit varianten dan ooit, een nieuw robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. Daarmee biedt de nieuwe Opel Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak.

Op de hoogte blijven van het laatste Opel nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

* De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) bedraagt maximaal € 5.000 en dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl, zodra dit mogelijk is. Naast alle relevante informatie tref je hier ook de actuele situatie rondom het beschikbare jaarbudget. Opel Nederland kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling.