Skip To Content
Subsidie aanbod

€ 2.950 Opel-Subsidie

Op een nieuwe elektrische Opel Mokka-e en Corsa-e

 

Opel heeft een duidelijke missie: we gaan voor ‘Heel Holland Elektrisch’. Inmiddels zijn er al 9 geëlektrificeerde modellen op de markt, in 2024 bieden we van ieder model minimaal één elektrische variant en in 2028 is Opel een 100% elektrisch automerk.

 

Om dit te realiseren is continue elektrisch rijden onder de aandacht brengen én stimuleren een belangrijk doel binnen Opel. Niet voor niets bieden we je nu dan ook exclusief een gegarandeerde Opel-subsidie van € 2.950 aan, wanneer je kiest voor de 100% elektrische Corsa-e of Mokka-e. Kortom niet wachten tot januari 2023 en het moment dat de subsidiepot vanuit de overheid weer beschikbaar wordt gesteld. En ook het reserveren van je nieuwe, elektrische Opel is niet nodig. Bij ons krijg je gegarandeerd de €2.950 Opel-subsidie wanneer je nu al beslist de overstap te maken.

 

Gaat je voorkeur uit naar de elektrische Corsa-e met een sportief design en pittig karakter? Of kies je liever voor de iets ruimere elektrische Mokka-e met een meer gedurfd design en de topklasse als het gaat om elektrische rijden? Welke keuze je ook maakt, wij garanderen je in ieder geval 8 jaar garantie op de batterij én de €2.950 Opel-subsidie.

 

Wacht dus niet op de overheidspot met subsidie, maar profiteer nu al bij Opel! Bovendien hoe eerder je bestelt, hoe eerder je rijdt en dat is ook nog eens extra aantrekkelijk met de huidige brandstofprijzen!

Liever Private Leasen? Dat kan natuurlijk ook. Bij Opel gelden ook altijd aantrekkelijke Private Lease tarieven.

Nieuwe Mokka-e

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie Van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e

Corsa-e

Ontdek de 100% elektrische Opel Corsa-e: compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig


Op de hoogte blijven van het laatste Opel nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Deze aanbieding loopt t/m 31-12-2022. Klik hier voor de actievoorwaarden.