Skip To Content
Subsidie aanbod

Profiteer van € 2.950 overheidssubsidie

Op een nieuwe 100% elektrische Corsa Electric, Mokka Electric of Astra Electric


Opel heeft een duidelijke missie: we gaan voor ‘Heel Holland Elektrisch’. Inmiddels zijn er al 9 geëlektrificeerde modellen op de markt, in 2024 bieden we van ieder model minimaal één elektrische variant en in 2028 is Opel een 100% elektrisch automerk.

Om dit te realiseren is continue elektrisch rijden onder de aandacht brengen én stimuleren een belangrijk doel binnen Opel. Kies voor de Mokka Electric met een gedurfd design, groot rijbereik, easy laden en de topklasse als het gaat om elektrisch rijden. Of juist voor de perfecte stadsauto, de Corsa Electric. Of een van de bekendste auto's van Nederland, alleen nu in de elektrische variant: de Astra Electric! Wij garanderen je in ieder geval 8 jaar garantie op de batterij én daar bovenop profiteer je nu van €2.950 subsidievoordeel.

Astra Electric

Maak kennis met de schoonste Astra die we ooit hebben gebouwd. Ontdek alle bijzondere details van zijn moderne hightech design en ervaar de bevrijdende kracht van zijn 100% elektrische aandrijflijn.

Mokka Electric

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie Van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka Electric.

Nieuwe Corsa Electric

Ontdek de 100% elektrische Opel Corsa Electric: compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig.


Op de hoogte blijven van het laatste Opel nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.