Skip To Content
Home

Gratis WallboxBij aankoop van een geëlektrificeerde Opel

 

Altijd al de stap willen zetten naar elektrisch rijden? Wacht dan niet langer! Dit is het moment om over te stappen. Tijdelijk ontvang je namelijk bij iedere volledig elektrische Opel een Connected Wallbox t.w.v. € 1.869 cadeau! Dit geldt voor de Opel Corsa-e en Mokka-e. Liever een Plug-in Hybrid zoals de nieuwe Astra of de nieuwe Grandland? Dan ontvang je tijdelijk een gratis easyWallbox t.w.v. € 599 cadeau.

 

easyWallbox t.w.v. € 599

 De easyWallbox is een gemakkelijke Plug & Play oplossing voor het laden van jouw Plug-in Hybrid of volledig elektrische auto. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact, simpel toch?

Het standaardvermogen van de easyWallbox is 2,3 kW maar kan met hulp van een elektricien verhoogd worden naar 7,4 kW, zo kun je nog sneller laden. De easyWallbox is voorzien van slimme veiligheidssystemen die het laadvermogen autonoom en op een veilige manier afstellen op het maximale vermogen in jouw huis.

Specificaties:

  • 2.3kW laadstation (upgrade naar max. 7.4kW mogelijk)
  • Plug & Play installatie
  • Laadsessie te bedienen via App


Connected Wallbox t.w.v. € 1.869

De ideale oplossing om een Wallbox met meerdere gebruikers te delen en/of gemakkelijk gebruiksgegevens en elektriciteitskosten uit te lezen. De Connected Wallbox is verbonden met het internet en kan via een app aangestuurd worden. Hij is beschikbaar in een 1-fase en 3-fasen uitvoering.

Specificaties:

  • 11kW laadstation
  • 6 meter vaste laadkabel
  • Slimme functies zoals; dynamic load balancing, instellen laadtijden, etc.
  • Eenvoudig laadkosten verrekenen met bijv. werkgever (optioneel abonnement)
  • Backoffice via Smart Wallbox App

 

Heb je al een wallbox?

Dan krijg je in plaats van de easyWallbox of Connected Wallbox een accessoirecheque ter waarde van € 599 óf € 1.869 (afhankelijk vna het gekozen model) om jouw nieuwe geëlektrificeerde Opel nog meer naar jouw smaak te maken.

 

 


Klik hier voor de actievoorwaarden.