Home

Wij adviseren en inspireren je graagonline of bij je thuis.

 

advies op afstand

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Helaas kunnen wij je op dit moment niet ontvangen in onze showrooms voor niet-zakelijke afspraken, maar we blijven je natuurlijk wél graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Er zijn tal van mogelijkheden om met Opel in contact te komen en je te adviseren over je nieuwe Opel. Maak je keuze en we nemen snel contact met je op.

ADVIES OP AFSTAND 

Plan eenvoudig een bel- of video afspraak in voor je nieuwe Opel. Uiteraard wordt deze afspraak gepland op het moment dat het jou het beste uitkomt. De Opel dealer zal altijd vooraf contact met je opnemen om alvast te informeren naar je vraag en de afspraak goed af te stemmen qua tijdstip en wat de voorkeur heeft: bellen of een afspraak middels videobellen.

ADVIES AAN HUIS

De wensen rondom een nieuwe auto in de eigen vertrouwde omgeving bespreken? Geen probleem, we komen ook graag naar je toe! De Opel dealer zal altijd vooraf contact met je opnemen voor het afstemmen van de afspraak en zodat hij zich goed kan voorbereiden op het gesprek en de wensen. Uiteraard houdt de Opel dealer zich tijdens het gesprek aan huis te allen tijde aan de RIVM hygiëne- en veiligheidsmaatregelen van dit moment.

TAXATIE OP MAAT

Benieuwd wat je huidige auto waard is? De Opel dealer komt graag met je in contact om je auto te taxeren. Dit kan op afstand, maar natuurlijk ook bij jou aan huis. En heb je al een nieuwe Opel op het oog? Dan maken we graag direct een inruilvoorstel op maat voor je. Extra aantrekkelijk natuurlijk: in deze vreemde tijden kun je wel een meevallertje gebruiken!

PROEFRIT AAN HUIS

Welke Opel het beste bij je past denk je wel te weten, maar toch zou je nog graag een proefrit willen maken voordat je de definitieve keuze maakt. De Opel dealer komt graag bij je langs en regelt dan eenvoudig een proefrit aan huis. De auto zetten we klaar voor de deur, helemaal hygiënisch en veilig. Uiteraard wordt er vooraf contact opgenomen en wordt er een afspraak gepland wanneer het jou het beste uitkomt.

ADVIES IN DE SHOWROOM

Wil je graag een afspraak plannen, maar liever op het moment dat de Opel showrooms weer voor iedereen geopend zijn? Neem dan alvast contact op met de Opel dealer en maak een afspraak op een datum na 9 februari a.s.

 

EERST ZELF VERDER ORIENTEREN?

Liever geen afspraak, maar eerst zelf nog goed op zoek naar je favoriete Opel? Dat kan natuurlijk altijd. Eén tip: wist je dat jouw favoriete Opel nu ook online is samen te stellen, direct te bestellen en gratis thuisbezorgd met Opel Private Lease?