Skip To Content
Home

Wij adviseren en inspireren je graagonline of bij je thuis.

 

advies op afstand

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Gelukkig mogen we je weer ontvangen in onze showroom, ook zonder afspraak. Maar wil je liever nog niet langskomen? Ook op afstand blijven we je graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Daarom zijn er tal van mogelijkheden om met Opel in contact te komen en je te adviseren op afstand of bij jou thuis. Jij bepaalt hoe en waar je wilt afspreken! Maak je keuze en we nemen snel contact met je op.


ADVIES IN DE SHOWROOM

Onze showrooms zijn weer open, ook zonder afspraak! Maak hier gemakkelijk en vrijblijvend een afspraak en we ontvangen je graag voor de echte Opel beleving. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen met de Opel dealer voor een afspraak of proefrit aan huis. Ook in de werkplaats van alle Opel dealerbedrijven ben je van harte welkom voor service en reparatie. Natuurlijk hanteren wij alle richtlijnen van het RIVM.

ADVIES OP AFSTAND 

Plan je liever een bel- of video afspraak in voor je nieuwe Opel? Ook geen probleem! Uiteraard wordt deze afspraak gepland op het moment dat het jou het beste uitkomt. De Opel dealer zal altijd vooraf contact met je opnemen om alvast te informeren naar je vraag en de afspraak goed af te stemmen qua tijdstip en wat de voorkeur heeft: bellen of een afspraak middels videobellen.

ADVIES AAN HUIS

De wensen rondom een nieuwe auto in de eigen vertrouwde omgeving bespreken? Geen probleem, we komen ook graag naar je toe! De Opel dealer zal altijd vooraf contact met je opnemen voor het afstemmen van de afspraak en zodat hij zich goed kan voorbereiden op het gesprek en de wensen. Uiteraard houdt de Opel dealer zich tijdens het gesprek aan huis te allen tijde aan de RIVM hygiëne- en veiligheidsmaatregelen van dit moment.

TAXATIE OP MAAT

Benieuwd wat je huidige auto waard is? De Opel dealer komt graag met je in contact om je auto te taxeren. Dit kan op afstand, maar natuurlijk ook bij jou aan huis of gewoon op afspraak in de showroom. En heb je al een nieuwe Opel op het oog? Dan maken we graag direct een inruilvoorstel op maat voor je. Extra aantrekkelijk natuurlijk: in deze vreemde tijden kun je wel een meevallertje gebruiken!

PROEFRIT AAN HUIS

Je weet welke Opel bij je past, maar je wilt toch nog graag een proefrit maken voordat je de definitieve keuze maakt. De Opel dealer komt graag bij je langs en regelt dan eenvoudig een proefrit aan huis. De auto zetten we klaar voor de deur, helemaal hygiënisch en veilig. Uiteraard wordt er vooraf contact opgenomen en wordt er een afspraak gepland wanneer het jou het beste uitkomt. Ook een proefrit-afspraak in de showroom is weer mogelijk vanaf 3 maart. 

EERST ZELF VERDER ORIENTEREN?

Liever geen afspraak, maar eerst zelf nog goed op zoek naar je favoriete Opel? Dat kan natuurlijk altijd. Eén tip: wist je dat jouw favoriete Opel nu ook online is samen te stellen, direct te bestellen en gratis thuisbezorgd met Opel Private Lease?