Skip To Content
Home

Bestel de nieuwe Mokka en Mokka-e nu onlineEen gloednieuwe Mokka(-e) bestellen vanuit je luie stoel

 

Mokka en Mokka-e

Wil jij als eerste in een gloednieuwe Mokka of elektrische Mokka-e rijden? Dat kan want de orderboeken voor de revolutionaire nieuwe Mokka en Mokka-e zijn nu geopend!

 

Opel Mokka:

De nieuwe Opel Mokka

Schitterende proporties, korte overgangen, krachtige postuur en oog voor detail. De nieuwe Mokka is het nieuwe gezicht van Opel, met een efficiënte benzine of dieselmotor. De auto van de toekomst is nu binnen handbereik. Bovendien is de Mokka als eerste Opel-model voorzien van het toekomstige familiegezicht én de nieuwe, volledig digitale cockpit.

Je rijdt de gloednieuwe Opel Mokka met Opel Private lease al vanaf: € 375 per maand1.

 

Opel Mokka-e:

De nieuwe Opel Mokka-e

Al het goede van de Mokka met verbrandingsmotor maar dan volledig elektrisch! Met een comfortabel actieradius van maar liefst 324km(WLTP) is de futuristische Mokka-e ook voor langere ritten geschikt.

Je rijdt de gloednieuwe Opel Mokka-e met Opel Private lease al vanaf: € 465 per maand1.

 

Hoe bestel je jouw nieuwe Mokka online?

1. Stel jouw Mokka of Mokka-e samen:

Je stelt jouw droom-Mokka eenvoudig samen in onze configurator. Zorg ervoor dat je bij het gebruiksprofiel ‘private lease’ selecteert.

Klik in de laatste stap van jouw configuratie op “BESTEL ONLINE”. 

Vul het formulier in. Klik na het invullen van het formulier op ‘bestel online’ om toegang te krijgen tot de Online Bestelmodule.

 

2. Bestel jouw Mokka: 

Stap 1: Vul nogmaals je gegevens in om een persoonlijk account aan te maken. Zo kun je later altijd nog terugkeren naar de Online Bestelmodule om eventueel ontbrekende gegevens verder aan te vullen.Stap 2: Voeg je financiële gegevens toe en voer daarna een kredietcheck uit. Je ontvangt direct hierna de uitslag.

Stap 3: Alles oké? Dan vragen we je om een aantal documenten te uploaden. 

Stap 4: Alles geüpload? Dan is nu het moment om gemakkelijk en snel je contract digitaal te ondertekenen!

Gefeliciteerd! Je contract is getekend


3. Jouw Mokka gaat in productie

Eind 2020 gaan de eerste Mokka en Mokka-e modellen in productie. Begin 2021 zullen de eerste bestellingen worden uitgeleverd.

 

Liever financieren? 

Als je de nieuwe Mokka of Mokka-e liever wil financieren hebben wij zeer aantrekkelijke financieringstarieven opgesteld voor de nieuwe Mokka zodat ook het bezitten van een gloednieuwe Mokka of Mokka-e bijzonder bereikbaar zijn geworden.

 

1 De vanafprijs is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar.