Skip To Content
Home

Maak kennis met Opel Eye.Een extra paar ogen.

Opel Eye

Het tempo van het leven blijft maar toenemen. Dat betekent ook dat het verkeer steeds drukker wordt en we als chauffeurs steeds vaker in ons hoofd met andere dingen bezig zijn. Niet ideaal, maar wel de realiteit. Dan is het wel zo handig als je auto met je meedenkt en een beetje op je let.

Maak kennis met Opel Eye. Dat is een camera die aan de voorkant van de auto zit en met behulp van een berg sensoren allerlei belangrijke gegevens naar je auto kan sturen.

"Er wordt door de Opel Eye dertig keer per seconde gekeken naar wat er allemaal te zien is. De beeldherkenning is zo snel dat er dan direct gekeken kan worden naar bijvoorbeeld verkeersborden zodat je die meteen in je display kunt zien", zo zegt Pusic. Diezelfde snelheid maakt het ook mogelijk om te kunnen reageren op voetgangers, te kijken of je nog in je rijbaan zit en zelfs of het voertuig dat voor je rijdt aan het vertragen is. Dat maakt allerlei functies zoals de Adaptive Cruise Control mogelijk.


Over DutchCowboys
DutchCowboys is opgericht in 2004 en schrijf over uiteenlopende zaken. Gadget, nieuwe technologie, vernieuwende software, social media, marketing en over innovaties in de auto industrie.