OPEL4BUSINESS BEDRIJFSWAGENS.

Heel veel extra's zijn standaard! 

Opel4Business Bedrijfswagens is een omvangrijk serviceprogramma dat u de garantie geeft dat u op ieder moment, waar u ook bent, verzekerd bent van de allerbeste en meest complete service voor uw Opel Bedrijfswagen. Deze uitgebreide service omvat de volgende tien voordelen:
Altijd bereikbaar
Via 0800-0991222 zijn wij 24/7 bereikbaar voor assistentie bij pech onderweg.
Voorrang voor Opel Bedrijfswagens
De Opel bedrijfswagendealer heeft alle courante onderdelen op voorraad zodat u indien nodig binnen 3 uur geholpen wordt wanneer uw bedrijfswagen een onderhoudsbeurt of kleine reparatie nodig heeft.
Haal- en brengservice
Gratis haal- en brengservice voor de berijder (tot 15 minuten rijtijd).
Vervangend vervoer
Vervangend vervoer nodig? Meld bij het maken van uw afspraak dat u gebruik wilt maken van Opel vervangend vervoer* en neem vervolgens contact op met uw Opel bedrijfswagendealer om het vervangend vervoer op maat af te stemmen.
Flexibele openingstijden
De Opel bedrijfswagendealer heeft flexibele openingstijden zodat u in overleg ook buiten uw werktijd bij uw dealer terecht kunt om uw bedrijfswagen in topconditie te houden.
Totaalservice voor uw Opel Bedrijfswagen
Wij verzorgen ook het onderhoud of de keuring van uw opbouw, laadklep, koelmotor etc.
Opel Pechhulp
Wanneer uw Opel Bedrijfswagen in onderhoud is bij de Opel bedrijfswagendealer of -reparateur dan bent u altijd verzekerd van pechhulp in heel Europa.
Bandenservice met zomer- en winterbanden
Ook voor zomer- en winterbanden bent u bij de Opel bedrijfswagendealer aan het juiste adres. Uw Opel bedrijfswagendealer kan naar wens ook de wissel en opslag verzorgen.
Ruitreparatie- of vervanging
Een ster of een barst in uw ruit is bij ons snel verholpen. Uw Opel bedrijfswagendealer zorgt ervoor dat uw ruit vakkundig wordt gerepareerd of vervangen.
Kwaliteit van Opel
Wij bieden u één jaar garantie op originele Opel onderdelen, voeren een software update uit bij het onderhoud en werken met speciaal gereedschap. Er wordt bovendien aan uw Opel Bedrijfswagen gewerkt door Opel getrainde bedrijfswagenmonteurs waardoor u kunt rekenen op de kwaliteit van Opel!