Skip To Content

Opel4business

Heel veel extra's zijn standaard! 

Opel4Business is een omvangrijk serviceprogramma dat u de garantie geeft dat u op ieder moment, waar u ook bent, verzekerd bent van de allerbeste en meest complete service voor uw Opel Bedrijfswagen. Hierdoor ervaart u na de keuze voor Opel pas echt dat u de juiste keuze heeft gemaakt. De uitgebreide Opel4Business service omvat de volgende voordelen:

Landelijk centraal callcenter

Via 088-3767 890 zijn wij bereikbaar voor het inplannen van onderhoudsbeurten en reparaties, al dan niet spoedeisend. Het onderhoud wordt ingepland bij de Opel reparateur. U kunt het callcenter bereiken op maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.  

Voorrang Opel bedrijfswagens

De Opel Bedrijfswagendealer heeft alle courante onderdelen op voorraad, zodat u indien nodig binnen 3 uur geholpen wordt wanneer uw bedrijfswagen een onderhoudsbeurt of kleine reparatie nodig heeft. 

Haal- en brengservice

Van maandag tot en met vrijdag is er een gratis haal- en brengservice van personen mogelijk. Binnen een straal van 50 kilometer is het ophalen en terugbrengen van uw Bedrijfswagen mogelijk. Kosten van deze haal- en brengservice bedragen €35,- exclusief BTW. 

 

Uiteraard hebben alle Opel dealers en reparateurs een uitgebreid verhuurpark beschikbaar waar uw mensen gebruik van kunnen maken. 

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer nodig? Meld bij het maken van uw afspraak dat u vervangend vervoer wenst. Met uw Opel Bedrijfswagendealer kunt u vervangend vervoer op maat afstemmen. 

Ruime openingstijden

De Opel bedrijfswagendealer heeft flexibele openingstijden zodat u in overleg ook buiten uw werktijd bij uw dealer terecht kunt om uw bedrijfswagen in topconditie te houden. De openingstijden van uw Bedrijfswagendealer zijn op maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. 

Totaalservice bedrijfswagens

Wij verzorgen ook het onderhoud of de keuring van uw opbouw, laadklep, koelmotor, herstellen van schade aan bestickering etc. Tevens is uw Opel dealer ook het aanspreekpunt voor poolmanagement voor inname einde contract auto's of inname auto's voor wisseling bestuurder. 

Opel pechhulp

Wanneer uw Opel Bedrijfswagen in onderhoud is bij de Opel bedrijfswagendealer of -reparateur dan bent u altijd verzekerd van pechhulp in heel Nederland en tegen betaling in heel Europa.

Bandenservice

Ook voor banden bent u bij de Opel Bedrijfswagendealer aan het juiste adres. Ze hebben de zomer- of winterbanden die bij uw bedrijfswagen passen of kunnen uw band repareren. Uw Opel dealer kan voor u ook de wissel en opslag van uw banden verzorgen. 

Ruitschade

Een ster of een barst in uw ruit is bij ons snel verholpen. Uw Opel bedrijfswagendealer zorgt ervoor dat uw ruit vakkundig wordt gerepareerd of vervangen. 

Kwaliteit van Opel

Wij bieden u één jaar garantie op originele Opel onderdelen, voeren een software update uit bij het onderhoud en werken met speciaal gereedschap. Er wordt bovendien aan uw Opel Bedrijfswagen gewerkt door intensief en permanent door Opel getrainde bedrijfswagenmonteurs. U kunt dus rekenen op de kwaliteit van Opel. 

Lekker duidelijk onderhoudsabonnement

Het beste onderhoud van uw Opel

Wilt u nog meer zekerheid? Dan is het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement echt iets voor u. Met dit abonnement weet u financieel gezien precies waar u aan toe bent voor het onderhoud van uw bedrijfswagen. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand en geen cent meer!

 

U heeft de keuze uit vier abonnementen u kiest zelf welk type onderhoudsabonnement u wilt, het aantal kilometers per jaar en de looptijd.