SKIP TO CONTENT
Overzicht

Movano-e

Vanaf € 57.999  excl. BTW

De nieuwe Movano-e voltooit de vernieuwing van het complete aanbod van Opel bedrijfswagens, inclusief elektrische modellen voor het hele gamma. De Movano-e biedt voor elke transporttaak de perfecte oplossing, door de legendarische veelzijdigheid en capaciteit van de Opel Movano te combineren met geavanceerde assistentiesystemen, maximale productiviteit en lage gebruikskosten.

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE MOVANO-E.

HIGHLIGHTS.

Flexibiliteit, comfort, capaciteit, kracht.

PROFESSIONELE VEELZIJDIGHEID.

De varianten van de nieuwe Movano-e.
De nieuwe Movano-e is gemaakt om net zo hard te werken als jij. Hij is 100% elektrisch, zonder dat dit ten koste gaat van zijn veelzijdigheid, kracht of laadvermogen van 1310 kg. Dankzij het zeer gevarieerde aanbod vind je bovendien zeker precies de Movano-e die het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Hij is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en een groot aantal varianten, waaronder de Gesloten Bestel en de Chassis Cabine, beiden met zowel enkele als dubbele cabine, en de Platform Cabine. Daarnaast zijn af-fabriek diverse praktische conversies leverbaar, zoals de Kipper en Open Laadbak. Wat je bedrijf ook onderneemt, de Movano-e is je ideale partner.

ROYALE WERKRUIMTE.

De cabine van de nieuwe Movano-e.
De cabine van de Movano-e is uitzonderlijk goed ingesteld op de behoeften van de professionals die erin rijden. Naast geoptimaliseerd comfort en veel bewegingsruimte voor bestuurder en twee passagiers, plus vier passagiers achterin in de versie met dubbele cabine, is de Movano-e een compleet uitgerust mobiel kantoor met de geavanceerde connectiviteit van OpelConnect. Uitgebreide assistentiesystemen, zoals de automatische noodrem-assistent, dodehoekwaarschuwing en Lane Departure Warning maken je dagelijkse ritten veiliger en minder vermoeiend.

PERFECT VOOR ELKE KLUS.

De capaciteit van de nieuwe Movano-e.
De nieuwe Opel Movano-e biedt praktische oplossingen voor elk modern bedrijf. Met een elektromotor met een capaciteit van 90 kW en een maximaal koppel van 260 Nm bereikt hij een topsnelheid van 110 km/u. Zijn laadvermogen tot 2,1 ton, totaal voertuiggewicht (GVW) tot 4 ton en laadruimte met een inhoud tot 17 m3 doen in niets onder voor de dieselvariant. Daarbij valt de Movano-e op door zijn grote stabiliteit, geweldige rij-eigenschappen en praktische inrichting van de laadruimte, die er garant voor staan dat deze krachtpatser elke lading veilig op zijn bestemming brengt.

BETROUWBARE WERKKRACHT.

De aandrijving van de nieuwe Movano-e.
De nieuwe Movano-e is ongeëvenaard efficiënt, dankzij zijn 100% elektrische aandrijving, waarmee je bedrijf helemaal is ingesteld op de toekomst. Met een vermogen van 122 pk (90 kW) en een elektrisch rijbereik tot 224 km levert de Movano-e hoge prestaties, terwijl de gebruikskosten lager zijn dan die van een brandstofauto. Je kunt bovendien profiteren van een aantrekkelijke subsidie op de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen.

CHECK THE DAILY RANGE OF YOUR NEW MOVANO-E.

TOONAANGEVENDE EIGENSCHAPPEN.

PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ
Het platte batterijpakket van de Movano-e is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag. Met een laadruimte tot 17 m3 en een laadvermogen tot 1285 kg voor de Gesloten Bestel en zelfs 1890 kg voor de Chassis Cabine doet deze 100% elektrische Movano niet onder voor de dieselvariant. De elektromotor met een vermogen van 122 pk (90 kW), een direct beschikbaar koppel van 260 Nm en een maximumsnelheid van 110 km/u staan bovendien borg voor krachtige prestaties.
 
BAANBREKEND STIL
De nieuwe Movano-e vestigt alleen in positieve zin de aandacht op uw bedrijf. Hij rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Movano-e nog prettiger.
 
REGENERATIEF REMMEN
De nieuwe Movano-e rijdt bijzonder ontspannen. Je kiest eenvoudig de gewenste rijmodus (Rijden, Neutraal of Achteruit), die je via drie goed bereikbare knoppen inschakelt. En tijdens het rijden verspil je geen energie! Zodra je je voet van het gaspedaal neemt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij en zo je rijbereik vergroot. 
SNEL EN GEMAKKELIJK LADEN
De Movano-e biedt de keuze uit twee batterijen: met een capaciteit van 37 kWh of 70 kWh, afhankelijk van het benodigde rijbereik. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 50 kW laad je de Movano-e wanneer de batterij bijna leeg is in slechts een uur weer tot 80% op. Zo verlies je zo weinig mogelijk tijd aan het laden. De Movano-e is bovendien uitgerust met een dubbele ingebouwde lader: 7 kW één-fase en 22 kW drie-fase. Zo kun je gemakkelijk opladen bij verschillende typen laadpunten en kun je je Movano ook 's nachts helemaal opladen,. zodat hij 's morgens weer klaarstaat voor een drukke werkdag. 
ALTIJD PERFECT OP DE HOOGTE
De nieuwe Movano-e is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat je onderweg informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energiegebruik. De rijmodus, hetr rijbereik en het resterende laadniveau van de batterij worden weergegeven in de achteruitkijkspiegel. 
LAGE GEBRUIKSKOSTEN
Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De Movano-e is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat je niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én je kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies. 

OPEL'S DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN

Opel biedt diverse diensten die je mobiliteit ondersteunen, bijvoorbeeld door je te helpen de beste route te plannen en laadpunten te vinden.

LEKKER DUIDELIJK.

Opel introduceert het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Het grote voordeel van dit abonnement? Het is lekker duidelijk! Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van jouw nieuwe Opel. TOON MEER TOON MINDER

ABONNEMENT 1.

Het basispakket is de Verlengde Garantie. De fabrieksgarantie op je nieuwe Opel wordt dan met 1,2 of 3 jaar verlengd. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden.

ABONNEMENT 2.

Het basispakket kun je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven. Met alle controles die daarbij horen. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. TOON MEER TOON MINDER

ABONNEMENT 3.

De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je als je wilt uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals de remblokken, ruitenwissers etc. zijn dan in je pakket opgenomen.
 • LEKKER DUIDELIJK.

  Opel introduceert het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Het grote voordeel van dit abonnement? Het is lekker duidelijk! Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van jouw nieuwe Opel.
 • Opel, FlexCare, Service Inspection

  ABONNEMENT 1.

  Het basispakket is de Verlengde Garantie. De fabrieksgarantie op je nieuwe Opel wordt dan met 1,2 of 3 jaar verlengd. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. 
 • Opel, FlexCare, Verlengde Garantie

  ABONNEMENT 2.

  Het basispakket kun je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven. Met alle controles die daarbij horen. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. 
 • Opel, FlexCare, Premium

  ABONNEMENT 3.

  De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je als je wilt uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals de remblokken, ruitenwissers etc. zijn dan in je pakket opgenomen.

THERE'S MORE TO DISCOVER. 

Get key information and configure.