Vivaro-e

DE NIEUWE VIVARO-E.

Veelzijdig, innovatief en nu 100% elektrisch.

Met de nieuwe Vivaro-e kan uw bedrijf dag in dag uit uitstekend presteren, terwijl hij geen CO2 uitstoot. Hij is beschikbaar in drie lengtes, met twee batterijtypen voor een rijbereik van 200 of zelfs 300 kilometer.

DE BESTELWAGEN ZONDER UITSTOOT.

MAXIMALE EFFICIËNTIE

Voor elk bedrijf met veel korte ritten komt de nieuwe Vivaro-e als geroepen. Deze lichte bedrijfswagen rijdt 100% elektrisch  en produceert dus tijdens het rijden geen uitstoot. Terwijl u niets hoeft in te leveren wat betreft veelzijdigheid, laadruimte en comfort. De cijfers voor de nieuwe Vivaro-e zijn net zo indrukwekkend als die van de Vivaro met een verbrandingsmotor. Hij biedt een toonaangevend laadvermogen van 1.200 kg1, een enorme laadruimte met een inhoud tot 6,6 m3 (2) en een maximale laadlengte van 4 m(2).

 

 

1 Het exacte laadvermogen is afhankelijk van het model en de uitrusting.

2 Voor de L2-versies met multifunctionele passagiersbank.

OP MAAT VOOR UW BEDRIJF.

VEELZIJDIGHEID

Wat uw bedrijf ook doet, er is altijd een Vivaro-e die daar perfect bij past. U hebt de keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen: een batterij met een capaciteit van 50 kWh met een rijbereik tot 200 km en een batterij met een capaciteit van 75 kWh voor een rijbereik tot 300 km (volgens WLTP-meting3).

 

3 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring en de EU-conformiteitsverklaring, die nog in behandeling zijn. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE
TOT 330KM ACTIERADIUS(WLTP)
Met de Vivaro-e heeft u keuze uit twee lithium-ion batterijpakketten. De basisversie heeft een capaciteit van 50 kWh en een actieradius van 230 kilometer (WLTP*). De versie met een 75 kWh-batterij biedt een actieradius tot zelfs 330 kilometer (WLTP*). 
LENGTE
De nieuwe Vivaro‑e zal beschikbaar worden in drie lengte- en diverse carrosserievarianten.  
LAADVERMOGEN        
De nieuwe Vivaro-e is net zo veelzijdig als elke andere Vivaro. Met een laadvermogenvan maar liefst 1.275 kg . 
AANHANGER        
Uniek is dat de Opel Vivaro-e als enige elektrische bedrijfswagen in zijn segment een aanhanger mag trekken. Het maximale geremde trekgewicht bedraagt 1.000 kg. 

ELEKTRISCH RIJDEN: EENVOUDIGER DAN OOIT.

OPEL'S DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN
Opel biedt diverse diensten die uw mobiliteit ondersteunen, bijvoorbeeld door u te helpen de beste route te plannen en oplaadpunten te vinden.
LEES MEER