Skip To Content
Eigenschappen

Ontdek de functionele en flexibele eigenschappen Van de Vivaro

Veelzijdigheid

Lengte
De Vivaro is beschikbaar in drie lengtes, zodat je precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van jouw bedrijf past.  
Gemakkelijk laden en lossen
Elektrische bedienbare schuifdeuren maken de laadruimte van de Gesloten Bestel uitstekend toegankelijk. 
Indrukwekkende functionaliteit
De Vivaro is er in drie carrosserieversies, elk met zijn eigen praktische karakter. De royale standaarduitrusting én veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro is die alles biedt wat je nodig hebt. 

De Gesloten Bestel1 is ideaal voor wie vracht moet vervoeren, met 2 of 3 zitplaatsen voorin. De Dubbele Cabine2 biedt plaats aan tot 6 personen, met daarachter nog steeds een flinke laadruimte. De Platform Cabine3 is de perfecte basis voor talloze op- en ombouwmogelijkheden. 

 

1 Leverbaar in 3 lengtes (L1, L2 en L3).

Leverbaar in 1 lengte (L3).

3 Leverbaar in 1 lengte (L2).

 

Laadruimte

Slim ruimtegebruik
De multifunctionele passagiersbank1  van de Vivaro is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m3  en de maximale laadlengte tot 3,93 m.2 

1 Optie, alleen voor Vivaro Gesloten Bestel.

Geldt voor de Vivaro Gesloten met lange wielbasis (L3).

Maximale productiviteit

Een standaard laadvermogen van 1.000 kg en een verhoogd laadvermogen van 1.400 kg1 geven jouw bedrijf flink wat armslag om per rit heel veel te vervoeren.

 

1Optie.

 
Handsfree gemak

De elektrisch bedienbare schuifdeuren1 zijn voorzien van sensor-besturing, zodat de enorme laadruimte van de Vivaro zelfs als je met je handen vol staat, moeiteloos toegankelijk is.

 

1Optie.

 
Een compacte reus
Ondanks zijn enorme laadruimte is de Vivaro vanbuiten baanbrekend compact. Met een lengte van 4,6 m (L1) tot 5,3 m (L3) is hij uitzonderlijk wendbaar en stabiel. 

Connectiviteit

Navigatie
Vind de snelste weg naar jouw bestemming met het geavanceerde Multimedia Navi Pro1.  De route wordt duidelijk weergegeven op het grote 7-inch touchscreen,  dat via Apple CarPlay™ 2  ook toegang geeft tot muziek en gegevens op jouw smartphone. 

Optie.

2 De beschikbaarheid van functies kan per apparaat verschillen en is afhankelijk van het type apparaat en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

Mobiel kantoor

Draaibaar tafeltje
De multifunctionele passagiersbank1  verandert de Vivaro in een mobiel kantoor. Het draaibare tafeltje tussen de bestuurder en voorpassagier is een handige ondergrond voor een laptop of een schrijfblok. 

Wanneer het tafeltje niet in gebruik is, biedt de bank plaats aan twee voorpassagiers. De multifunctionele bank heeft onder de zitting een extra opbergvak met een inhoud van 60 liter en is voorzien van een doorlaadluik, dat de laadlengte van de Vivaro aanzienlijk vergroot. Ook bijzonder handig voor onderweg is de verstelbare tablet/smartphone-houder.1

 

1Optie voor Gesloten Bestel vanaf lengte 2.

Verwarmbare stoelen
Verwarmbare voorstoelen vergroten het comfort aanzienlijk en maken het werken een stuk aangenamer. 
Opbergvakken

De Vivaro is royaal voorzien van opbergvakken. Naast open opbergvakken in het dashboard en portiervakken waarin een 1,5 l-fles past, heeft hij een gekoeld dashboardkastje met een klep1.

 

1Alleen in combinatie met airconditioning.

 
Geluiddemping
Diverse materialen in de cabine zorgen voor extra geluiddemping. Zo blijft het in de Vivaro aangenaam stil en kun je meer ontspannen rijden. 

Veiligheidssystemen

Driver assistance pakket
Dit optiepakket is gemaakt om het rijden ontspannender en veiliger te maken. Met onder meer de vermoeidheids-assistent,  die een seintje geeft als het tijd is voor een pauze. 
Lane Departure Warning waarschuwt je met een geluidssignaal en een symbool op het dashboard als je de rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten. Adaptive Cruise Control en Verkeersbordherkenning helpen om altijd een veilige afstand tot jouw voorganger aan te houden en met één druk op de knop de maximumsnelheid aan te passen, zodat je boetes voor te hard rijden gemakkelijk kunt voorkomen. Het automatisch grootlicht schakelt volledig automatisch tussen grootlicht en dimlicht, zodat je met grootlicht kunt rijden, zonder andere bestuurders te verblinden.
Veiligheids+ pakket
Omdat je soms al genoeg aan je hoofd hebt, helpt dit optiepakket je om nog veiliger te rijden. Zo regelt Adaptive Cruise Control automatisch je snelheid én de afstand tot jouw voorganger.  
De dodehoek-waarschuwing waarschuwt je met een symbool in de buitenspiegel voor voertuigen die in jouw dode hoek naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend. De automatische noodrem-assistent komt in actie als je te dicht bij een ander voertuig of een voetganger komt. Dit systeem remt de Vivaro als het nodig is automatisch af om een aanrijding te voorkomen.
Head up display
Uniek in dit segment: in de Vivaro zie je belangrijke informatie, zoals de snelheid en de gegevens van de Cruise Control, duidelijk weergegeven op het Head-Up display aan de onderkant van de voorruit. 
Surround view achteruitrijcamera

Parkeren en manoeuvreren in de stad worden een stuk minder inspannend met de innovatieve Surround View achteruitrijcamera1 die de omgeving van de Vivaro helder in beeld brengt op het 7-inch touchscreen.

 

1Optie

 

Efficiëntie

Motoren & versnellingsbakken
Op een volle tank kom je in de Vivaro ongekend ver, dankzij zijn krachtige en tegelijk zuinige motoren, met een vermogen tot 130 kW (180 pk). Ze staan borg voor lage gebruikskosten en een lage uitstoot. 

Of je nu kiest voor de handgeschakelde 6-versnellingbak of de 8-trapsautomaat, je bent verzekerd van een soepel schakelgedrag en maximale efficiëntie.

 

Alle motoren voldoen aan de nieuwe Euro 6d-TEMP-emissienorm.

Lage gebruikskosten
Opel zorgt dat je kunt rijden tegen de laagst mogelijke kostprijs. Dag in dag uit, het hele jaar rond. Dat levert besparingen op die jouw winst vergroten. 

Je profiteert van de volgende voordelen:

  • 24 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking; 5 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit
  • Groot Europees netwerk van ruim 4500 Opel servicepunten en ruim 3000 bedrijfswagenspecialisten
  • Inclusief Opel Pechhulp gedurende het eerste jaar na aankoop, geldig in 40 landen
  • Gegarandeerde beschikbaarheid van originele Opel onderdelen
  • Lage onderhouds- en reparatiekosten
  • Lange service-intervals: tot 2 jaar /50.000 km
Intelligrip

Het IntelliGrip-systeem1 geeft de Vivaro via een gemakkelijke draaiknop extra grip op lastig terrein, zoals modder, zand of sneeuw.

 

1Optie.

 
4x4 conversie
Kies voor de Dangel 4x4 conversie1 voor ultieme mobiliteit op moeilijke ondergronden of zelfs offroad
 

Ook is een 4x2 conversie van Dangel beschikbaar.

1Activeer het systeem om de vierwielaandrijving in te zetten; deactveer het systeem om met tweewielaandrijving te rijden.

Opel+ accessories

Meeting your individual needs

Express yourself with original Opel+ accessories and make the most out of your Vivaro. Designed and tested for your Opel.

PIcture may differ from product on sale.

Wind deflectors
Bekijk details
Load compartment protection kit
Bekijk details
Towing hitch with ball
Bekijk details

Ontdek meer