Skip To Content
Manta GSe ElektroMOD

Opel manta GSe elektromod

De manta keert terug

 

De Opel Manta was de ultieme top van autodesign in de jaren 70. Maak je klaar voor een 100% elektrische comeback in de vorm van een RestoMod. Maak kennis met de gloednieuwe Manta GSe, Een beetje als de oude Manta, maar toch totaal anders.

GSe elektromod design

Uniek en uitgesproken

Met de Opel Manta GSe ElektroMOD vieren we eenmalig alles waar de originele Manta voor staat, maar deze keer voorzien van het nieuwe Opel Bold and Pure design en baanbrekende technologie.

Revolutionair en puur

De oude Manta inspireerde ons om de Vizor van de nieuwste Opel modellen te ontwerpen, deze Vizor prijkt nu ook op de nieuwe GSe ElektroMOD.

Blik op de toekomst

MOD staat niet alleen voor modificatie maar ook voor modern want dit unieke ElektroMOD concept beschikt over alle moderne functies die je in een auto kunt wensen. Een digitale cockpit en moderne sportstoelen met gele decorlijnen voor de totale detox ervaring.

De krachtige GSe elektromod

Neem de leiding

Zeitgeist design, klaar voor de toekomst. De Manta's elektrische aandrijflijn is goed voor 108kW/147 pk achterwielwielaangedreven kracht. Met een innovatieve versnellingsbak met 4 versnelling en de optie hem in automaatstand te zetten.

Onder de motorkap

Onder de kenmerkende zwarte motorkap is de viercilinder benzinemotor vervangen door een elektromotor met 108 kW (147 pk) vermogen en 255 Nm koppel. De letter ‘e’ in GSe staat nu dus voor elektrisch. Daarmee is de Opel Manta GSe de krachtigste Manta A die ooit door Opel gebouwd is. 

Vol emotie, geen emissie

GSe ElektroMOD heeft een emissievrij actieradius van 200km. Aan het einde van 2021 kunnen klanten kiezen uit 9 elektrische Opel modellen.  In 2024, zal er van elk Opel model een elektrische variant verkrijgbaar zijn.

GSe elektromod digitaal

Codenaam: Manta 

De GSe ElektroMOD tilt digiralisatie naar een hoger niveau waarbij zelfs het Manta logo tot leven komt. De naambadge, motordetails en emblemen worden allemaal verrijkt met iQR codes.

Pixel perfect

De Manta GSe ElektroMOD is over de volledige breedte voorzien van de Opel Pixel-Vizor waarmee de auto via het brede LED-scherm kan communiceren met zijn omgeving. 

De Manta spreekt

The GSe ElektroMOD’s Pixel Vizor maakt een technologische statement “My German heart has been ELEKTRified” is te lezen op het front, of “I am on a zero e-mission”, waarna het silhouet van een manta over het scherm van de Pixel-Vizor glijdt.

Spark emotion

Ashley niall
“Can be and should be the future of electric vehicles”. 
Watch video
Auto design magazine
“Electric Renaissance”.  
Read article
Slashgear
“Oozing with retro styling” - “Bring it on”!  
Read article