Skip To Content
Overzicht

Combo Life Electric

Vanaf € 39.434

Combo Life Electric

De nieuwe Combo Life Electric is ontworpen om jou en je gezin op alle gebieden het beste te bieden. Ruimte en comfort voor vijf personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen. En 100% elektrisch, dus helemaal emissievrij, met een rijbereik tot 280 km(wltp)1, zonder tussentijds op te laden. Zo geniet je maximaal Van elke rit, zonder compromissen!


1 Actieradius voldoet aan de WLTP-testcycli. Actieradius kan variëren in werkelijke omstandigheden. Cijfers zijn onder voorbehoud. In afwachting van definitieve homologatie

De veelzijdige Combo Life Electric

De ultieme combinatie 

Haal het maximale uit je Combo Life Electric

Dankzij zijn geavanceerde batterij rijdt de Combo Life Electric zonder tussentijds opladen met gemak tot 280 km(WLTP). Geavanceerde technologie, zoals regeneratief remmen, zorgt voor maximale efficiëntie, zodat je je ook op langere ritten geen zorgen hoeft te maken. In de loop van de tijd leer je vanzelf je snelheid, rijstijl en klimaatinstellingen af te stemmen op een maximaal rijbereik.

Energiegebruik Combo Life Electric (gemiddeld) 19,4–17,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; gemiddeld rijbereik 258 - 285 km (afhankelijk van de uitrusting). Actieradius voldoet aan de WLTP-testcycli. Actieradius kan variëren in werkelijke omstandigheden. Cijfers zijn onder voorbehoud. In afwachting van definitieve homologatie

 
In zo'n 30 minuten tot 80% opladen
Dankzij onze geavanceerde snellaadtechnologie kan de Combo Life Electric in iets meer dan een half uur tot 80% opladen, net zo gemakkelijk thuis als op je werk of onderweg bij een publiek laadpunt. Dat maakt hem optimaal inzetbaar voor korte én langere ritten. 
Lees meer over het opladen
Lage kosten
Behalve lage kosten per kilometer, zijn er nog meer redenen om over te stappen op elektrisch. Ook de onderhoudskosten zijn een stuk lager dan die van een brandstofauto. Je kunt bovendien profiteren van aantrekkelijke overheidssubsidies en lokale voordelen. En wist je dat je soms ook subsidie kunt krijgen op een wallbox? 
Lees meer over mogelijke subsidies

Bereken het dagelijks rijbereik Van je Combo-e Life

Stel je Combo-e Life samen

Uitvoeringen

EDITION

Everything you need in Life.

 • Sliding Door
 • 2/3 and 1/3 foldable 2nd row 
 • Electric Parking Brake & e-Toggle
 • Manual  Air Conditioning
 • Safety Pack

EDITION PLUS

Get more in Life.

 • Twin Sliding Doors
 • Rear Parking Sesor
 • 6-Way Driver Seat with Lumbar Support
 • 5" Touch Screen Infotainment with 6 speakers
 • Painted Bumpers

ELEGANCE

Everything you want in Life.

 • 180° Panormaic Rear View Camera
 • 8" Touchscreen & 10" Digital Cluster 
 • Heated Leather Steering Wheel
 • Sight & Light Pack
 • LED Daytime Running Lights

ELEGANCE PLUS

Get the most out of Life.

 • 16" Alloy Wheels 
 • Automatic Air Conditioning 
 • Blind Spot Detection 
 • Roof Rails
 • 3 Individual Rear Seats

Toonaangevende eigenschappen

Geavanceerde batterij

De energie voor de elektrische aandrijving van de Combo Life Electric wordt geleverd door een krachtige 50 kWh lithium-ion batterij, opgebouwd uit cellen met een hoge energiedichtheid, waardoor je profiteert van een groot rijbereik tot 280 km1 en een direct beschikbaar koppel.  Actief warmtebeheer en een perfecte integratie van de batterij in het chassis staan garant voor een lange levensduur en een evenwichtig, soepel rijgedrag.

 

1 Energiegebruik Combo Life Electric (gemiddeld) 19,4–17,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; gemiddeld rijbereik 258 - 285 km (afhankelijk van de uitrusting). Actieradius voldoet aan de WLTP-testcycli. Actieradius kan variëren in werkelijke omstandigheden. Cijfers zijn onder voorbehoud. In afwachting van definitieve homologatie

 
Kies je rijstijl
In de Combo Life Electric stem je eenboudig je manier van rijden af op de eisen van elke rit. Kies POWER voor maximale prestaties en hoog comfort bij zware belading, NORMAAL voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt gebruik van de energie en ECO voor een maximaal rijbereik. 
Oase van rust
Het dagelijkse leven is vaak nogal hectisch. Maar zodra je in de Combo Life Electric stapt, kun je die stress achter je laten. Hij rijdt niet alleen 100% emissievrij, maar ook uitzonderlijk stil, zonder trillingen en zonder dat je hoeft te schakelen. Zo genieten jij en je passagiers des te meer van elke rit.  
Direct overzicht
Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heb je in de Combo Life Electric tijdens elke rit direct overzicht van het verwachte rijbereik, eigenschappen van de route en het energiegebruik, zodat je altijd precies zo efficiënt mogelijk kunt rijden. 

Opel diensten voor elektrisch rijden

Van laadmogelijkheden tot mobiliteitsplanning: de diensten van Opel voor elektrisch rijden maken het des te gemakkelijker om over te stappen.

Onderhoudsabonnement

Lekker duidelijk

Opel introduceert het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Het grote voordeel van dit abonnement? Het is lekker duidelijk! Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van jouw nieuwe Opel. Toon Meer Toon Minder

Abonnement 1

Het basispakket is de Verlengde Garantie. De fabrieksgarantie op je nieuwe Opel wordt dan met 1,2 of 3 jaar verlengd. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. 

Abonnement 2

Het basispakket kun je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven. Met alle controles die daarbij horen. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden.  Toon Meer Toon Minder

Abonnement 3

De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je als je wilt uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals de remblokken, ruitenwissers etc. zijn dan in je pakket opgenomen.