Skip To Content
Haaima Hylkema

Haaima Hylkema

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio.

 

Duurzaam
We hebben duurzaamheid en kwaliteit, in combinatie met persoonlijke aandacht, hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid zit uiteraard in onze auto’s met schone brandstoffen zoals elektrisch en (toekomstige) voertuigen op waterstof. Duurzaamheid komt bij ons ook tot uitdrukking in het sociale aspect. Wij zijn namelijk maatschappelijk sterk verbonden met de regio en wij zijn sponsor van een groot aantal sportclubs, evenementen, maatschappelijke projecten en stichtingen.

 

Onze kernwaarden:

Dicht bij de klant
Een vertrouwd gezicht, persoonlijke aandacht en je thuis voelen. Dat is wat jij bij ons kunt verwachten. We kennen onze klant, wij luisteren naar jouw wensen en dat vertaalt zich in een hoge mate van klanttevredenheid. Daarnaast, zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen. Bovendien, beschikken we over een groot netwerk van 17 vestigingen, waarvan 6 Opel vestigingen, dus altijd een vestiging dichtbij.

Frysk DNA
We zijn trots op ons familiegevoel en onze Fryske roots, die al generaties lang de basis van ons bedrijf vormen. We zijn nuchter én ambitieus. We hebben met al onze merken een goede naam opgebouwd en zijn bewezen betrouwbaar.

Innovatief en in beweging
Als organisatie staan we zeker niet stil. We zijn ondernemend en pakken graag kansen op. We staan open voor groei en lopen voorop als het gaat om ontwikkelingen. We zijn toekomstgericht en innovatief.

Samen sterk(er)
We combineren de kracht van onze zelfstandigheid, met de meerwaarde van het collectief. We versterken en ondersteunen elkaar en maken gebruik van elkaars kennis, expertise en middelen.

 

Dit betekent voor jou, dat wij mobiliteit in de breedste zin van het woord, kunnen bieden. We zijn dichtbij, doen zaken met Fryske nuchterheid en zijn innovatief. Dat maakt ons samen sterk! Haaima Hylkema, voor iedereen!Onze vestigingen:
    Haaima Hylkema Leeuwarden
    Leo Twijnstrastraat 2
    8923 EL Leeuwarden
    Tel: +31 (0)58 266 62 55
    Haaima Hylkema Drachten
    De Knobben 25
    9202 XH Drachten
    Tel: +31 (0)51 251 44 55
    Haaima Hylkema Emmeloord
    Produktieweg 12
    8304 AV Emmeloord
    Tel: +31 (0)52 769 81 31
    Haaima Hylkema Heerenveen
    Kattebos 162
    8446 DB Heerenveen
    Tel: +31 (0)51 362 21 00