Skip To Content
Hekkert

Hekkert Autogroep

Hekkert Autogroep is opgericht in 1998 na een overname van de Opel vestiging in Heerlen van Canton-Reiss door Peter Hekkert (DGA). Van oorsprong is Hekkert Autogroep dan ook een single-brand Opel dealer en gaan de roots van voorganger Canton-Reiss zelfs terug tot het jaar 1919.

Anno 2023
is Hekkert Autogroep dé erkende Peugeot, Opel, Citroën, Fiat, Jeep, DS, Alfa Romeo en Abarth partner voor Zuid- en Midden-Limburg.

Bij Hekkert Autogroep ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van zowel nieuwe als gebruikte auto’s en bedrijfswagens, de bijbehorende service en alle aanverwante diensten zoals garantie, verzekeringen, leasing en financieringen. Wij zijn dus meer dan een autodealer en bieden het complete scala aan mobiliteitsdiensten om je als klant zoveel mogelijk te ontzorgen.|

Onze 6 vestigingen liggen verspreid over Zuid- en Midden-Limburg: Heerlen, Sittard, Geleen, Maastricht en Roermond.

Hekkert is daarom jouw mobiliteitspartner in Limburg!
 

Maak kennis met de Hekkert kernwaarden waar je bij ons op kunt rekenen!


Vertrouwen

Vertrouwen is de basis in alles wat we doen. Vertrouwen is waar relaties op zijn gebouwd. Dit vertrouwen verdienen we door transparant te handelen, goed te communiceren, met betrouwbare systemen te werken, altijd beloften na te komen, verantwoordelijkheid voor fouten te nemen en aanspreekbaar te zijn op gedrag.

Verbinden

Verbonden zijn is werkelijk contact met de ander leggen, iets willen delen met collega’s en klanten, openstaan voor nieuwe initiatieven en kunnen leren van de ander. Medewerkers moeten zich in een prettige werksfeer verbonden kunnen voelen met hun team en de rest van de organisatie. We verplaatsen de focus van het verkopen en onderhouden van auto’s naar het opbouwen van levenslange relaties. Klanten en partners moeten kunnen bouwen op Hekkert Autogroep en door de goede service en kwaliteit voor de lange termijn worden gebonden.

Verblijden

De kracht om anderen met een glimlach aan te trekken of te fascineren. Een positieve houding maakt elk contact met collega’s en klanten persoonlijk en aangenaam. Dit laat mensen zien dat hun relatie ertoe doet. We verrassen klanten door bijvoorbeeld de namen te onthouden en goed te luisteren naar hun behoeften en daarop in te spelen. Dit creëert positieve ervaringen die graag met familie, vrienden en kennissen worden gedeeld.

Verbeteren

Uitblinken in elk aspect van onze bedrijfsvoering. Verbeteren is het stellen van hoge doelen en het aangaan van elke uitdaging met een vastberadenheid om te slagen. We streven naar de beste kwaliteit op de werkvloer en leren van onze fouten. Zo zijn wij in staat om mee te bewegen met de markt en kunnen we blijven voldoen aan de verwachtingen van klanten en andere relaties.

Verduurzamen

Bij Hekkert Autogroep doen we er alles aan zo duurzaam mogelijk te werken. Duurzaam als het gaat om onze voertuigen, met – gedeeltelijk of geheel – elektrische modellen. Maar ook als het gaat om onze bedrijfsprocessen én onze medewerkers. Met duurzame inzetbaarheid in het achterhoofd zorgen we ervoor dat de mannen en vrouwen in onze vestigingen alles voorhanden hebben om zo goed mogelijk te kunnen werken.

Hekkert

Beweegt Limburg

Hekkert Autogroep is al meer dan 100 jaar Opel dealer in de provincie Limburg, naast Opel  kunt je bij ons ook terecht voor de merken Abarth, Alfa Romeo, Citroen, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Jeep, Lancia en Peugeot.

 

Je bent bij Hekkert aan het juiste adres voor de aanschaf van zowel nieuwe als gebruikte auto’s, de bijbehorende service en alle aanverwante diensten zoals garantie, verzekeringen, financieringen en lease. Wij zijn dus meer dan een autodealer en bieden het complete scala aan mobiliteitsdiensten om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Hekkert is daarom jouw mobiliteitspartner in Limburg!

 

 

Hekkert Beweegt Limburg.
Maak kennis met de Hekkert waarden waar je bij elk klantcontact op kunt rekenen!

 

Vertrouwen
De kwaliteit van betrouwbaar zijn.

Vertrouwen is de basis in alles wat we doen. Vertrouwen is waar relaties op zijn gebouwd. Vertrouwen verdienen we door transparant te handelen, helder te communiceren, met betrouwbare systemen te werken, onze beloften na te komen, verantwoordelijkheid te nemen voor fouten en elkaar met respect te behandelen. 

 

Charme
De kracht om anderen aan te trekken of te fascineren.

Charme maakt elk klantcontact persoonlijk en aangenaam. Charme laat mensen zien dat hun relatie ertoe doet, door bijvoorbeeld namen te onthouden en te luisteren naar de behoeften. Charme bezorgt elke individuele klant een glimlach en creëert positieve ervaringen die ze graag met hun vrienden zullen delen. 

 

Excellent
Uitblinken in elk aspect van onze bedrijfsvoering.

Excellent is het stellen van hoge doelen en het aangaan van uitdagingen met een vastberadenheid om te slagen. Excellent is het hebben van de beste mensen, de meest gebruiksvriendelijke website en de beste dealershipsOnze vestigingen:
    Hekkert Heerlen
    Breukerweg 183
    6412 ZK Heerlen
    Tel: +31 (0)45 563 88 88
    Hekkert Roermond
    Sodaweg 1
    6049 CM Herten
    Tel: +31 (0)47 532 23 33
    Hekkert Sittard
    Bergerweg 77
    6135 KD Sittard
    Tel: +31 (0)46 420 66 66