Skip To Content
Hekkert

Hekkert

Beweegt Limburg

Hekkert Autogroep is al meer dan 100 jaar Opel dealer in de provincie Limburg, naast Opel  kunt je bij ons ook terecht voor de merken Abarth, Alfa Romeo, Citroen, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Jeep, Lancia en Peugeot.

 

Je bent bij Hekkert aan het juiste adres voor de aanschaf van zowel nieuwe als gebruikte auto’s, de bijbehorende service en alle aanverwante diensten zoals garantie, verzekeringen, financieringen en lease. Wij zijn dus meer dan een autodealer en bieden het complete scala aan mobiliteitsdiensten om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Hekkert is daarom jouw mobiliteitspartner in Limburg!

 

 

Hekkert Beweegt Limburg.
Maak kennis met de Hekkert waarden waar je bij elk klantcontact op kunt rekenen!

 

Vertrouwen
De kwaliteit van betrouwbaar zijn.

Vertrouwen is de basis in alles wat we doen. Vertrouwen is waar relaties op zijn gebouwd. Vertrouwen verdienen we door transparant te handelen, helder te communiceren, met betrouwbare systemen te werken, onze beloften na te komen, verantwoordelijkheid te nemen voor fouten en elkaar met respect te behandelen. 

 

Charme
De kracht om anderen aan te trekken of te fascineren.

Charme maakt elk klantcontact persoonlijk en aangenaam. Charme laat mensen zien dat hun relatie ertoe doet, door bijvoorbeeld namen te onthouden en te luisteren naar de behoeften. Charme bezorgt elke individuele klant een glimlach en creëert positieve ervaringen die ze graag met hun vrienden zullen delen. 

 

Excellent
Uitblinken in elk aspect van onze bedrijfsvoering.

Excellent is het stellen van hoge doelen en het aangaan van uitdagingen met een vastberadenheid om te slagen. Excellent is het hebben van de beste mensen, de meest gebruiksvriendelijke website en de beste dealerships


Ik ben op zoek naar:

Onze vestigingen:
    Hekkert Heerlen
    Breukerweg 183
    6412 ZK Heerlen
    Tel: +31 (0)45 563 88 88
    Hekkert Roermond
    Broekhin Noord 74
    6042 EE Roermond
    Tel: +31 (0)47 532 23 33
    Hekkert Maastricht
    Bersebastraat 6
    6222 EN Maastricht
    Tel: +31 (0)43 350 30 00
    Hekkert Sittard
    Bergerweg 77
    6135 KD Sittard
    Tel: +31 (0)46 420 66 66