Skip To Content
Nefkens

Nefkens

AL MEER DAN 140 JAAR SAMEN VOORUIT
Met trots kijken we terug op meer dan 140 jaar ervaring in de mobiliteitsbranche. Nefkens maakte in 1878 een vliegende start als familiebedrijf. Anno 2021 zijn er geen medewerkers meer die zelf de naam 'Nefkens' dragen. De ondernemersgeest zit echter blijvend in ons bedrijfs-DNA.

Ondernemer Jan Nefkens
Onze grondlegger Jan Nefkens startte in 1878 met zijn 'handelsonderneming'. Hij begon als molenaar met een voorliefde voor techniek en voegde typemachines en fietsen toe aan zijn aanbod. Met zijn vooruitziende blik en een flinke portie lef durfde hij ook de sprong naar de verkoop van 'automobielen' te wagen. Dit was in die tijd erg gewaagd, want er reden nog maar een paar honderd auto's in Nederland rond 1900.

Familiebedrijf
Piet en Antoon, de zoons van Jan, traden ook toe tot het bedrijf. Zij richtten in 1908 ‘Gebr. Nefkens’ op. Door de drijvende ondernemersgeest groeide ons bedrijf snel. Door de jaren heen werd de auto als vervoersmiddel steeds populairder. Rond 1950 was de auto niet meer van de Nederlandse wegen weg te denken. Door de jaren heen ontwikkelde ons bedrijf zich steeds verder en werd ons mobiliteitsaanbod breder.

Breed spectrum aan diensten
U kunt bij Nefkens terecht voor de aankoop van een nieuwe auto of occasion, lease, private lease, financiering, verzekering, APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel. In 2021 namen we de Opel-activiteiten van Driessen Autogroep in Eindhoven en Oirschot over.


U bent bij ons als officieel Opel-dealer en Opel Erkend Reparateur van harte welkom.
Graag tot ziens


ONZE KERNWAARDEN
We spelen graag goed in op alle mobiliteitswensen van u als autorijder. Onze uitgangspunten daarbij zijn:

Kwaliteit
Niet alleen onze producten en diensten zijn van hoge kwaliteit, ook al onze medewerkers zijn gekwalificeerde vakmensen.

Betrokken
We voelen ons betrokken bij onze klanten en willen graag dat u zich thuis voelt bij ons.

Servicegericht
We zijn er om u te 'ontzorgen' op het gebied van mobiliteit. In onze dienstverlening doen we graag een stapje extra voor u.

Duurzaam
Nefkens heeft een duurzame bedrijfsstrategie. We investeren in elektrisch rijden en stellen de duurzaamheid van onze panden en materialen centraal.

Ondernemerschap
Nefkens is geboren uit ondernemerschap. Het zit in onze aard om in te spelen op de ontwikkelingen, wensen en eisen van deze tijd. Ondernemerschap is onze drijvende kracht, al meer dan 140 jaar.Onze vestigingen:

    Nefkens Eindhoven

    Pietersbergweg 25
     5628 BS Eindhoven
    Tel: +31 (0)40 - 750 40 70