Skip To Content
Producten & Diensten

Free2Move business solutions

Wie is Free2Move?

Free2Move is als mobiliteitsmerk, evenals Opel, onderdeel van Groupe PSA. Omdat de mobiliteitsbehoeften van bedrijven voortdurend veranderen, biedt Free2Move een pakket innovatieve diensten aan die het beheer en de optimalisering van jouw wagenpark vereenvoudigen en die jouw bedrijfsvoering efficiënter maken. 

De producten en diensten Van Free2Move

Of het om een klein- of (midden)groot bedrijf gaat, met Free2Move beschik je over eenvoudige en handige oplossingen.

1. Free2Move Lease

Free2Move Lease biedt bedrijven een totaaloplossing voor Operationele Lease. Dankzij het ruime dienstenpakket en de daarmee verband houdende prestaties kunnen de gebruikskosten van een wagenpark worden geoptimaliseerd. Zo kan het dagelijkse leven van bestuurders en beheerders worden vereenvoudigd.

 

 

 

2. Free2Move connect fleet 

Free2Move Connect Fleet is een oplossing voor het beheer van wagenparken welke al voor 70.000 voertuigen in Europa wordt gebruikt. Het is de ideale tool om de gebruikskosten van je wagenpark te verlagen. Door middel van realtime data heb je altijd online inzage in de mobiliteitskosten. Bovendien heb je vanuit één dashboard een overzicht van jouw complete wagenpark. Met Free2move Connect fleet wordt het beheer van jouw wagenpark dus efficiënter en voordeliger. 

3. Free2Move fleet sharing 

Free2Move Fleet Sharing maakt zakelijk autodelen binnen jouw bedrijf mogelijk. Dit zorgt ervoor dat jouw medewerkers nog mobieler worden en is het ook nog eens duurzaam. Perfect voor MVO.

 

 

 

 

 

De voordelen Van Free2Move?

Kostenbesparend
Efficiënter gebruik wagenpark
Veilig & verantwoord
Bespaar tijd door minder administratieve handelingen
100% universeel: geschikt voor alle merken
Met training & coaching voor het gebruik van het dashboard
Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Free2Move Lease
Telefoon (algemeen): +31(0)30 602 44 33

Duwboot 10

3991 CD Houten 

*Aanbieding in Operational Lease alleen beschikbaar voor bedrijven opgemaakt door Free2Move Lease, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud en banden (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), pechhulp, verzekering WA- en Casco, Personen- Ongevallen Inzittenden verzekering. Prijzen zijn geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verandering van de catalogusprijs, verzekeringstarieven en de belastingen. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en zonder BTW.