Skip To Content
Leasen en Financieren

Leasen en financieren

Lees meer over onze mogelijkheden

Overweeg je de aankoop van een nieuwe auto maar twijfel je welke financieringsvorm het beste bij jou past? Dat is begrijpelijk, want er zijn meerdere mogelijkheden op dit gebied voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Wij helpen hier graag bij, want het is belangrijk dat je deze keuze weloverwogen maakt.

 

Ontdek de mogelijkheden en voordelen van Private Lease, zakelijke lease of financieren. Opel heeft altijd een aanbod dat bij je past zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe Opel.

Private Lease
Opel Private Lease is een formule die het voor particulieren mogelijk maakt om voor een vast laag maandbedrag een nieuwe Opel te rijden. Alles is voor je geregeld, van onderhoud tot verzekering. 
Lees meer
Financieren
Wil je jouw nieuwe auto liever per maand afbetalen? Dat kan met de producten van Opel Finance. Geschikt voor particuliere en zakelijke rijders en geldig voor personen- en bedrijfwagens. 
Lees meer
Zakelijke lease
Via Free2Move Lease kun je voor een scherp leasetarief met heldere voorwaarden in een nieuwe Opel rijden. Alles vertrouwd geregeld via jouw Opel dealer. Dit geldt voor zowel personen-als bedrijfswagens. 
Lees meer