SKIP TO CONTENT
Leasen en Financieren

LEASEN EN FINANCIEREN.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN.

Overweegt u de aankoop van een nieuwe auto maar twijfelt u welke financieringsvorm het beste bij u past? Dat is begrijpelijk, want er zijn meerdere mogelijkheden op dit gebied voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Wij helpen u hier graag bij, want het is belangrijk dat u deze keuze weloverwogen maakt.

 

Ontdek de mogelijkheden en voordelen van Private Lease, zakelijke lease of financieren. Opel heeft altijd een aanbod dat bij u past zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe Opel.

Opel Private Lease is een formule die het voor particulieren mogelijk maakt om voor een vast laag maandbedrag een nieuwe Opel te rijden. Alles is voor u geregeld, van onderhoud tot verzekering.
LEES MEER
Wilt u uw nieuwe auto liever per maand afbetalen? Dat kan met de producten van Opel Finance. Geschikt voor particuliere en zakelijke rijders en geldig voor personen- en bedrijfwagens.
LEES MEER
Via Free2Move Lease kunt u voor een scherp leasetarief met heldere voorwaarden in een nieuwe Opel rijden. Alles vertrouwd geregeld via uw Opel dealer. Dit geldt voor zowel personen-als bedrijfswagens.
LEES MEER