Skip To Content
Overzicht

Opel professional

Jouw ideale zakenpartner

Welkom bij Opel professional

Alles wat je bedrijf nodig heeft onder één dak

Heel veel bedrijven in Europa, van klein tot groot, kiezen ons als partner om maximaal productief te zijn. De reden is dat wij een grote keuze bieden uit wagens die precies bij hun bedrijf passen én onovertroffen service na aankoop:

Professionele adviseurs

Onze vakkundige medewerkers begeleiden je bij het hele proces, van het uitkiezen van de beste wagen en uitrusting tot aftersales-diensten die jou helpen om de kosten zo laag mogelijk te houden en je administratie te vereenvoudigen.

De beste wagen voor jouw bedrijf

In het brede aanbod van Opel bedrijfswagens vind je precies wat jouw bedrijf nodig heeft: van robuust en praktisch tot luxe en comfortabel. Met betrouwbare Duitse techniek, een schitterend design en innovatieve assistentiesystemen.

Lage gebruikskosten

De bedrijfswagens van Opel bieden meerwaarde voor jouw bedrijf. Een laag brandstofverbruik, hoogwaardige onderdelen en lange onderhoudsintervals zorgen dat je bedrijfswagen niet al te zwaar op de balans drukt.

Groot netwerk

Een uitgebreid vestigingnetwerk betekent dat je door heel Nederland terecht kunt voor service.

Lage CO2-uitstoot

De bedrijfswagens van Opel zijn voorzien van geavanceerde motortechnologie die naast een laag brandstofverbruik ook een lage CO2-uitstoot oplevert.

Uitgebreide ondersteuning na aankoop

Opel Professional biedt uitgebreide aftersales-ondersteuning, zodat jouw wagen in topconditie blijft en jaar in jaar uit efficiënt blijft presteren voor je bedrijf.

Opel professional centers

Als ondernemer is de beschikbaarheid van uw bedrijfsauto essentieel. Opel heeft 17 Business Centers voor jouw bedrijf geselecteerd die de taal van de ondernemer spreken en exact weten wat je van ze verwacht. Dit is vastgelegd in ons Opel4Business programma. Wil je meer weten over de ideale oplossing voor jouw onderneming?

Jouw Opel professional zekerheden

Wij begrijpen professionals, wij brengen jou de preciesie, snelheid en fantastische rijdynamiek die jij nodig hebt:

 

  1. B2B en bedrijfswagen experts staan klaar om te helpen met de ideale optie voor jouw onderneming
  2. Een breed scala van personenwagens en en bedrijfswagens staat klaar om bekeken en gereden te worden
  3. Mobiliteitsopties zoals vervangend vervoer bij service*
  4. Op maat gemaakte financieringsopties door Opel Finance
  5. Stap altijd vertrouwd in een Opel met een Lekker Duidelijk onderhoudspakket

 

Neem contact op met jouw Opel Business Center en ontdek de ideale mobiliteitsoplossing.

Uw Opel professional diensten

Opel erkend reperateur
Reguliere service aan je auto zorgt ervoor dat deze optimaal blijft presteren. Niemand kent jouw auto beter dan een Opel erkend reperateur. Maak een afspraak voor snelle, gespecialiseerde service tegen eerlijke prijzen.
 
Maak een afspraak
Mydigital service
MyDigitalService biedt je de mogelijkheid tijdens onderhoud of reparatie op de hoogte te blijven van wat er met jouw auto gebeurt. Zo kun je, waar je ook bent, beslissingen nemen over uit te voeren werkzaamheden! 
Lees meer over mydigitalservice
Gratis check
Ga je op vakantie of wil je om een of andere reden weten hoe het met de conditie en de veiligheid van uw Opel gesteld is? Kom dan bij de Opel werkplaats langs voor een gratis veiligheidscontrole van 36 essentiële onderdelen. 
Maak een afspraak

Vind jouw Opel professional center