Opel Onderhoud

OPEL ONDERHOUD.

Geen verrassingen achteraf.

Met Opel Onderhoud weet je precies waar je aan toe bent. We laten je vooraf weten wat we in de werkplaats gaan doen. Ook als de monteur extra werk tegenkomt. Je kunt met de monteur meekijken via jouw mobiel. Zo weet je precies om welke onderdelen het gaat. 

VOORDELEN OPEL ONDERHOUD

  • Je wordt vooraf geïnformeerd over de kosten.
  • Komt de monteur meer werk tegen, dan nemen we contact op.
  • Kijk met de monteur mee via je telefoon.
  • Gratis APK en pechhulp bij een standaard onderhoudsbeurt, ongeacht de APK datum
  • Alle informatie over uw Opel eenvoudig op myOpel.
  • Jouw Opel is in goede handen bij professionele Opel monteurs. 
  • Je hebt de keuze uit originele onderdelen, duurzame ruildelen en goedkopere Eurorepar onderdelen.
 

OPEL 5 JAAR EN OUDER

Speciaal voor de Opel van 5 jaar en ouder hebben we de scherp geprijsde Basisbeurt Economy ontwikkeld. Door het gebruik van Eurorepar onderdelen, bespaar je op de kosten voor het jaarlijks onderhoud van jouw auto. Zo profiteer je van goed onderhoud tegen een scherpe prijs. Een dealer onderhouden auto is gunstig voor de restwaarde. Bovendien ontvang je een jaar Opel Pechhulp en gratis APK bij een Basisbeurt Economy uitgevoerd door de Opel Erkend Reparateur. 

 
 
VIND JE OPEL DEALER MAAK EEN AFSPRAAK

OPEL ONDERHOUDSABONNEMENT.

Onderhoud voor een vast maandbedrag.

Ontdek het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement van Opel. Met dit onderhoudsabonnement weet je precies waar je financieel aan toe bent en blijft jouw Opel in topconditie. Het werkt eenvoudig: Je kiest wat je in het onderhoudsabonnement wilt opnemen, de looptijd en het aantal kilometers per jaar. En daar betaal je een vast bedrag per maand voor.  
ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

ONS AANBOD KWALITATIEVE ONDERDELEN.

Bij onderhoud of repararie aan je Opel, heb je de de keuze uit diverse onderdelen. Wij lichten hieronder toe welke onderdelen worden aangeboden. Uiteraard bieden alle onderdelen een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

 

Originele onderdelen
Opel originele onderdelen zijn perfect afgestemd op jouw auto. Deze onderdelen bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en prijs. Ook blijft de restwaarde behouden met originele onderdelen en je kunt rekenen op 12 maanden garantie.

 

Eurorepar onderdelen
Voor de Opel van 5 jaar of ouder zijn Eurorepar onderdelen een voordelig alternatief. Ze zijn afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto en gemiddeld 20-30% goedkoper. Uiteraard zijn ze uitvoerig getest en voldoen ze aan de strengste eisen. Daarom krijg je 24 maanden garantie op zowel het onderdeel als arbeid.

 

Circualr Economy
Het inzamelen van gebruikte onderdelen voor hergebruik en optimale recycling maakt deel uit van het streven om de hoeveelheid afvalstoffen te beperken. De kwaliteit van de gereviseerde onderdelen uit het Circular Economy assortiment is zo goed als nieuw, maar voordeliger én het draagt bij aan de bescherming van het milieu. Ook krijg je 12 maanden garantie op Circualar Economy onderdelen. 

LAAT JE ADVISEREN LEES MEER OVER OPEL ONDERDELEN