Skip To Content
Trotseer het weer

TROTSEER HET WEER

Met de Opel Safety Check

Er is niets zo onvoorspelbaar als het weer. Het enige waar we zeker van zijn, is dat de dagen korter, natter en donkerder worden. Het is dan van groot belang om extra veilig en goed zichtbaar de weg op te gaan. Onze experts staan klaar om jouw auto uitgebreid te controleren zodat je met een gerust gevoel alle weersoorten kunt trotseren.

Uitgebreide check slechts €29,95

Tijdens de Opel Safety Check wordt je auto op punten gecontroleerd die onmisbaar zijn voor je veiligheid. Denk hierbij aan de banden, remmen, verlichting, ruitenwissers, accu en meer. Je betaalt slechts €29,95 voor de uitgebreide check. Ben je in het bezit van een MyOpel card, dan is de check zelfs inbegrepen.

Een goede check kan problemen op de weg voorkomen. Gezien de drukte in de werkplaatsen, adviseren we je om op tijd een afspraak te maken.

Mankementen vakkundig verholpen

Na de check ontvang je een overzicht waarop vermeld staat of de gecontroleerde punten in orde zijn of aandacht verdienen. Wil je versleten onderdelen laten vervangen, dan kan je rekenen op een helder prijsvoorstel.

TROTSEER HET WEER Met de Opel Safety Check

Met de Vakantie Check & Go is jouw Opel helemaal klaar voor een zorgeloze rit naar je favoriete vakantiebestemming in binnen-of buitenland. Naast een uitgebreide controle, ben je namelijk verzekerd van Opel Pechhulp in Europa*. Niet alleen tijdens je vakantie, maar 12 maanden lang!

Tijdens de Vakantie Check & Go wordt je auto op de meest vitale punten gecontroleerd, waaronder de accu, remmen, verlichting, airconditioning en meer! Opel experts houden op een checklist bij of onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben voor vertrek. Eventuele mankementen kunnen snel en vakkundig worden verholpen, uiteraard alleen met jouw toestemming. Je kan daarbij rekenen op een heldere en scherpe prijsopgave.

Blijkt uit de check dat jouw auto aan alle veiligheidseisen voldoet, dan wordt Opel Pechhulp met Europa-dekking voor je geactiveerd. Zo ben je 24/7 verzekerd van de beste hulp onderweg. Maak snel een afspraak bij een Opel Servicepunt in de buurt en ga goed voorbereid op vakantie.

 

Maximale grip

Tijdens de Safety Check worden ook de banden gecontroleerd, zowel de profieldiepte als bandenspanning. Banden zijn namelijk het enige contactpunt tussen je auto en het wegdek en van groot belang voor je veiligheid. Daarnaast is een te lage bandenspanning van invloed op het brandstofgebruik, de prestaties van de auto en de levensduur van de banden.

De minimale profieldiepte van banden is 1,6 mm. Indien je banden aan vervanging toe zijn, kan je rekenen op deskundig advies afgestemd op jouw auto, kilometrage en budget. Naast de bekende premium bandenmerken, bieden we ook Eurorepar Reliance banden. Een kwalitatieve band voor een scherpe prijs.

Ook kan je bij onze experts terecht voor vragen over winter- of all seasonbanden. Winterbanden bieden meer grip en kunnen meer water verwerken, dat maakt ze ook zeer geschikt voor het rijden op een nat wegdek.

Korting Opel accessoires​

Met scherp geprijsde accessoirepakketten

Wij bieden een ruim assortiment Originele Opel Accessoires. Een ruim aanbod is prettig, maar kan ook lastig kiezen zijn. Om je op weg te helpen, hebben we 4 accessoirepakketten samengesteld.

Deze pakketten bestaan uit populaire accessoires die tijdelijk met veel korting worden aangeboden*.

*Welk pakket past bij jou?

COMFORT PACK
VAN: €345
VOOR: €255
WINTER PACK
VAN: €97
VOOR: €69
BUSINESS PACK
VAN: €439
VOOR: €329
ANIMAL PACK
VAN: €315
VOOR: €229
Rubberen inzetbak bagageruimte
Instaplijsten**
Kledinghanger hoofdsteun
Hondenrek
Zonwering zijruiten en achterruit**
Rubberen matten
Koffiemachine | Handpresso
Rubberen inzetbak bagageruimte
Zonwering achterruit**
Dakdragers**
Autoparfum
Beschermfolie bumper bagageruimte
Autoparfum
Multifunctionele ijskrabber
Navulling autoparfum
Autoparfum
Navulling autoparfum
Universele houder smartphone
Navulling autoparfum
Beschermhoes rugleuning met opbergvakken

Rekenvoorbeeld Opel Corsa. Prijs, inhoud en beschikbaarheid accessoires kunnen per Opel uitvoering verschillen. Vraag de Opel adviseur naar de beschikbaarheid en een prijsopgave voor jouw auto. **Niet beschikbaar op de Corsa, prijs van de accessoire niet opgenomen in dit rekenvoorbeeld.


Ontdek het complete accessoire aanbod in de online catalogus.

 
*Actie loopt t/m 29 februari 2024.

Accessoire pakketten