Skip To Content
Eigenschappen

De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid

Design

Een nieuw tijdperk
De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid is duidelijk niet zomaar een auto. Met zijn strakke oppervlakken, zonder overbodige elementen, en de Opel Vizor, die het gezicht van alle nieuwe Opel-modellen bepaalt, oogt hij dynamischer dan ooit. Zijn ontwerp illustreert dat hij helemaal klaar is voor de toekomst. 
Rust en ruimte
Ook als je instapt zie je meteen dat de nieuwe Astra Plug-in Hybrid een nieuw tijdperk inluidt. Het interieur schept een ongekend gevoel van rust en ruimte. Het eerste dat opvalt is het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel®, waarop alle informatie wordt getoond die de bestuurder in elke situatie nodig heeft. Neem ontspannen plaats in de  ergonomische comfortstoelen met AGR-certificatie1, met luxe Alcantara of lederen bekleding en ventilatie- en massagefunctie. Omring jezelf met luxe, hoogwaardige technologie en geavanceerde connectiviteit. Stap in en geniet! 
1 Gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e.V." (AGR), die normen opstelt voor rugvriendelijk design.
Stijl gaat voor alles
Nu heb je de kans om een statement te maken, want de nieuwe Astra Plug-in Hybrid biedt je talloze manieren om je persoonlijke smaak te tonen. Bijvoorbeeld met een stijlvol contrasterend dak in wit of zwart, waarmee je gegarandeerd opvalt. 
Sublieme draai
Laat je persoonlijkheid zien en geef je Astra Plug-in Hybrid extra dynamiek met exclusieve lichtmetalen velgen. Van stoer en sportief tot elegant en verfijnd: maak je keuze en je weet zeker dat je overal opvalt! 
Vanuit elke hoek briljant
Het pure design met strakke lijnen en scherp gesneden oppervlakken geeft de nieuwe Astra Plug-in Hybrid een evenwichtige, krachtige uitstraling, die zijn hoogwaardige techniek benadrukt. Volmaakte harmonie, vanaf welke kant je ook kijkt. Zelfs de hoog geplaatste, energiebesparende LED-achterlichten accentueren  zijn visuele perfectie. 
Toekomstvisie
De voorkant van de nieuwe Astra Plug-in Hybrid breekt volledig met de traditie. Waar andere auto's een gewone grille hebben, heeft de Opel Astra Plug-in Hybrid de gezichtsbepalende Vizor®, waarin diverse hightech-elementen, zoals camera's en sensoren, plus de nieuwste Intelli-Lux® Pixel-koplampen zijn samengebracht rondom het gestileeerde Opel-logo. 

Veiligheid & innovaties

Intelli-Lux® Pixel-koplampen
De Opel Astra Plug-in Hybrid is voorzien van de nieuwste verlichtingstechnologie: Intelli-Lux® Pixel-koplampen. Elke koplamp bestaat uit maar liefst 168 LED-segmenten die onafhankelijk van elkaar worden in- en uitgeschakeld, om in elke situatie de optimale verlichting te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld permanent met grootlicht rijden, zonder andere bestuurders te verblinden. 
Vernieuwd head-up display
Het vernieuwde head-up display van de Astra Plug-in Hybrid is nog functioneler dan zijn voorganger. Alle belangrijke rij-informatie nu nog duidelijker op de voorruit geprojecteerd, zodat de bestuurder alles in het oog kan houden zonder de blik af te wenden van de weg. Je kunt de getoonde informatie nu bovendien zelf instellen, inclusief inkomende telefoongesprekken en media-informatie, zodat je niets hoeft te missen. 
Intelli-Drive 1.0 
Dit systeem combineert de kracht van drie geavanceerde assistentiesystemen, om je ongeëvenaarde controle te geven. De rijstrookassistent zorgt dat de Astra Plug-in Hybrid altijd stabiel op koers blijft. Lane Change Assist waarschuwt je bij het inhalen en van rijstrook wisselen als een ander voertuig van achteren nadert of zich in je dode hoek bevindt. En Rear Traffic Alert ondersteunt je bij het achteruit rijden, door je te waarschuwen als een ander voertuig of een voetganger je Astra Plug-in Hybrid nadert, zelfs tot een afstand van 40 meter.  
Intelli-Vision
Dit slimme camerasysteem wordt automatisch geactiveerd zodra je in de achteruit schakelt. Het toont het beeld van vier camera's rondom de auto op het infotainmentscherm. Je kunt het ook handmatig inschakelen en zelfs inzoomen op het beeld van één van de camera's. Dat maakt parkeren en manoeuvreren veiliger en meer ontspannen dan ooit.  
Keyless entry & start
Dankzij Keyless Entry & Start, gecombineerd met sensoren in de deurgrepen, hoef je je sleutel niet meer in je hand te hebben om in je Astra Plug-in Hybrid te stappen en weg te rijden. Eén druk op de knop en je auto start. 

Premium comfort

Ergonomische comfortstoelen
De ergonomische comfortstoelen in de nieuwe Astra Plug-in Hybrid zijn gecertificeerd door AGR1 en bieden de beste ondersteuning voor je rug. Ze zijn op talloze manieren te verstellen, met onder meer een elektronisch verstelbare lendensteun, verlengbaar zitgedeelte en verstelbare hoofdsteunen, zodat je altijd een ontspannen zithouding kunt vinden. 
1 Gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e.V." (AGR), die normen opstelt voor rugvriendelijk design.
Warm welkom
Voor maximaal comfort, ook op koude ochtenden, zijn de voorstoelen en zelfs de buitenste zitplaatsen achterin, net als het stuurwiel verwarmd. De ThermaTec® verwarmde voorruit zorgt dat ijs en condens in een mum van tijd verdwijnen. 
Panoramisch zonnedak

Het grote elektrisch bediende glazen zonnedak1 met geïntegreerd windscherm laat je genieten van licht en frisse lucht, zonder dat je last hebt van tocht. 


1 Optie

 
Intelli-Air
Intelli-Air is het nieuwe, bijzonder effectieve luchtfilter, dat je op elk moment informatie geeft over de luchtkwaliteit. Dat helpt je om het interieur fris en gezond te houden. 

Connectiviteit

Multimedia
Dit is informatie en ontspanning in optima forma. Het nieuwe, volledig digitale Pure Panel® is voorzien van een 10-inch infoscherm en een 10-inch kleuren-touchscreen dat draadloos communiceert met je smartphone via Apple CarPlay™1 of Android Auto™1,2 . De bediening is intuïtief en lijkt erg op de bediening van je smartphone. Je kunt het systeem bovendien helemaal personaliseren, met profielen voor verschillende bestuurders. De geavanceerde diensten van OpelConnect zorgen dat je altijd met een gerust gevoel onderweg bent. En natuurlijk biedt het Multimedia-systeem alle functies die je verwacht, zoals AM/FM/DAB+ radio, audiostreaming via Bluetooth® en twee USB-C poorten voor aansluiting van je apparatuur. 

1 Apple CarPlay™ is een geregistreerde handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

2 De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van je toestel op www.apple.com of www.android.com, of vraag ernaar bij je Opel dealer.

Navigatie
Het geavanceerde navigatiesysteem van Opel biedt uitgebreide functionaliteit, met onder meer online-verkeersinformatie, parkeerinformatie, POI's zoeken en weerberichten1. De routeaanwijzingen worden - helemaal zoals je het zelf wilt - getoond op het vernieuwde head-up display, het infoscherm of het kleuren-touchscreen. En voor optimaal gemak kun je je bestemming via je smartphone en de myOpel app naar je navigatiesysteem sturen en als je uitstapt het laatste stukje van je routeaanwijzingen op je smartphone zien. Het systeem reageert op gesproken commando's en komt in actie zodra je "Hé Opel" zegt. Tot de connected navigatiefuncties behoren automatische online-updates van kaarten. Wil je onderweg nog meer van je muziek genieten, kies dan voor het hifi-systeem met 8 luidsprekers.  
1 Het Connected Navigation Pack Plus is bij aankoop van de auto voor 3 jaar inbegrepen. De beschikbaarheid en de functionaliteit van de diensten kan per land en per voertuig verschillen. Voor gebruik van het Connected Navigation Pack Plus dient dit pakket via de OpelConnect Store of de myOpel app geactiveerd te worden.
Wireless charging

Om het rustgevende interieur van de nieuwe Astra Plug-in Hybrid niet te verstoren, heb je voor het opladen van je smartphone geen kabeltje meer nodig. Leg je smartphone1 gewoon op de draadloze oplader met schokbeveiliging om hem onderweg op te laden.

 

1 Vereist mogelijk een accessoire voor de smartphone. Enkel voor PMA- of Qi-compatibele toestellen. Neem contact op met je Opel-dealer om de compatibiliteit van je toestel te controleren.

 
Opel connect

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan. 

 

  • Geruststellend gevoel: Noodoproep, Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bedienbare e-functies om de batterijstatus te controleren, het opladen te volgen en de airconditioning en verwarming in- en uit te schakelen via de myOpel app.
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.
 
1 Het Connected Navigation Pack Plus is bij aankoop van de auto voor 3 jaar inbegrepen. De beschikbaarheid en de functionaliteit van de diensten kan per land en per voertuig verschillen. Voor gebruik van het Connected Navigation Pack Plus dient dit pakket via de OpelConnect Store of de myOpel app geactiveerd te worden.

Opel+ accessories

Meeting your individual needs

Express yourself with original Opel+ accessories and make the most out of your Astra Plug-in Hybrid. Designed and tested for your Opel.

PIcture may differ from product on sale.

Nog meer ontdekken?

Configurator
Stel samen
Vind een dealer
VIND JE DEALER
Opel Private Lease
LEES MEER