Overzicht

Nieuwe Astra Hybrid

Vanaf € 34.899 

A new Blitz is Born.

Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie.

Ontdek het baanbrekende, volledig digitale Pure Panel® met een breed scherm en intuïtieve bediening. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot.

PERSONALISEER JE ASTRA.

Beelden en kleur benamingen in de visualizer kunnen afwijken van het uiteindelijke product. De kleuren Kristall Silver en Vulkan Grey zijn verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2022.

DE NIEUWE ASTRA NODIGT JE UIT.

ELEKTRISCH KOM JE VERDER.

GEMAAKT OM EFFICIËNT TE RIJDEN.
De Opel Astra Hybrid stelt nieuwe normen voor efficiëntie in de compacte klasse. De zuinige brandstofmotor werkt samen met een krachtige elektromotor om op elke afstand zo economisch mogelijk te rijden, met minimale uitstoot. Omdat hij 100% elektrisch kan rijden, heb je onbeperkte toegang tot milieuzones in en rondom steden. 
EENVOUDIG OPLADEN
Dankzij Opel's geavanceerde snellaadtechnologie kun je de Astra Hybrid zowel aan een gewoon stopcontact als bij een publiek laadpunt gemakkelijk opladen. Dat maakt hem optimaal inzetbaar voor korte én langere ritten. 

BEKIJK HET DAGELIJKSE RIJBEREIK VAN JE ASTRA HYBRID.

NOG NIET OVER OP HYBRIDE?

Ontdek de gloednieuwe Opel Astra met efficiënte benzine- of dieselmotor.

TOONAANGEVENDE EIGENSCHAPPEN.

KRACHTIGE HYBRIDE
De elektrische aandrijving van de Astra Hybrid wordt gevoed door een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 12,4 kWh. Licht in gewicht, maar met een hoge energiedichtheid. De elektromotor komt in actie als je de hybride of volledig elektrische modus selecteert. Omdat de batterij perfect in de aandrijflijn geïntegreerd is, ligt het zwaartepunt laag, wat de stabiliteit en rijdynamiek ten goede komt. 
PRESTATIES ZONDER COMPROMISSEN
Als je in de Opel Astra Hybrid rijdt, profiteer je van de optimale combinatie van prestaties en efficiëntie. Onder de motorkap werkt de energieke 1.6 Turbo-benzinemotor met een vermogen van 150 pk perfect samen met de 81 kW-elektromotor. Het resultaat is een ongekend grote gecombineerde kracht met een systeemvermogen van 180 pk. 
ONGEKEND DYNAMISCH
Of je nu een kort ritje maakt of een grote afstand rijdt, zo zuinig mogelijk wilt rijden of even voluit wilt gaan: de Opel Astra Hybrid levert precies de prestaties waar je om vraagt. Daarvoor staan de soepele, alert reagerende 8-traps automaat en een direct beschikbaar maximaal koppel van 360 Nm garant. 
KIES JE EIGEN RIJSTIJL
De nieuwe Opel Astra Hybrid biedt je de mogelijkheid je eigen rijstijl te kiezen, afgestemd op je bestemming, de weer- en wegcondities en je humeur. HYBRID biedt de ideale balans tussen rijbereik en prestaties, terwijl je in de E-modus 100% elektrisch rijdt, met 0% uitstoot en uiterst stil. Wil je maximale dynamiek, kies dan SPORT voor een extra opwindende rijstijl. 
VERDER DAN JE HAD GEDACHT
De Astra Hybrid is voorzien van een i-Booster regeneratief remsysteem, dat hem nóg efficiënter maakt, door de energie die tijdens het remmen en snelheid minderen anders verloren zou gaan, terug te winnen en op te slaan, zodat je elektrische rijbereik groter wordt. 
SLIM RIJDEN
De Astra Hybrid is uitgerust met een geavanceerd controlesysteem dat je informeert over diverse voertuigfuncties zonder je te overladen met onnodige details. Het systeem zorgt dat je in één oogopslag op de hoogte blijft van zaken als het verwachte rijbereik en je energieverbruik, die overzichtelijk op het  Pure Panel® worden getoond. 

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN.

Van laadmogelijkheden tot mobiliteitsplanning: de diensten van Opel voor elektrisch rijden maken het des te gemakkelijker om over te stappen.

WIL JE NOG MEER ONTDEKKEN?

DE EIGENSCHAPPEN VAN DE ASTRA HYBRID
Ontdek alle eigenschappen van de nieuwe Astra Hybrid. 
ONTDEK MEER
OPEL PRIVATE LEASE
Rijd jouw droomauto voor een vast laat maandtarief. 
ONTDEK MEER
MEER UITRUSTING
Originele onderdelen en accessoires voor je Astra Hybrid. 
ONTDEK MEER