Skip To Content
Nieuwe Grandland

Opel Grandland

Kies je Grandland

Grandland
De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel, dynamische en toch zuinige benzine- en dieselmotoren en innovatieve technologie.   
Bekijk details Stel samen
Grandland Hybrid
Vergeet alles wat je weet over plug-in hybrides. De Grandland Hybrid is grensverleggend. Dankzij de nieuwste hybride-technologie kun je meer kilometers 100% elektrisch rijden, met 0% uitstoot. Dankzij de combinatie van een sportieve 1.6 benzinemotor en een krachtige batterij met een capaciteit van 13,2 kWh, kun je van de nieuwe Grandland Hybrid heel wat dynamiek verwachten. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans te bieden tussen efficiëntie en prestaties. 
Bekijk details Stel samen

Ontdek meer

Altijd het beste advies

Of het nu gaat om een privé- of zakelijke aankoop, de nieuwe Opel Grandland inspireert met eersteklas design en technologie. Stel hem naar wens samen. Wij zijn er om je te helpen bij jouw aankoop. De experts in de showroom zullen je adviseren over alle aspecten van financiering, lease of service. Ben je op zoek naar een Occasions, originele accessoires, nieuwe banden of de handleiding van je Opel? Uw Opel dealer helpt je graag op weg.