Skip To Content
Eigenschappen

Opel Combo Life Electric

Alles wat je nodig hebt - en meer

Veelzijdigheid

Flexibele indeling
De Combo Life Electric is overal op voorbereid, met standaard 5 zitplaatsen is er ruimte en comfort om al je plannen uit te voeren. 
Bagageruimte
Een bagageruimte met een inhoud van 597 liter1, uitbreidbaar tot 2.126 liter2 betekent dat je met de Combo Life Electric alle kanten op kunt. Wat je ook wilt meenemen: bijna alles past erin. 
In delen neerklapbare achterbank
Kies tussen een praktische in twee delen (60/40) neerklapbare achterbank en drie individuele stoelen achterin1. Dankzij de Isofix-bevestigingspunten voor een kinderzitje op elke plaats achterin kunnen ook je jongste passagiers veilig en comfortabel zitten.  
Opbergvakken
Met een groot aantal praktische opbergvakken maakt de Combo Life Electric het gemakkelijk om het interieur op orde te houden.   
Deuren en achterklep

De Combo Life Electric maakt in- en uitstappen gemakkelijker dan ooit, dankzij één of twee brede schuifdeuren1. Aan de achterzijde heb je de keuze tussen twee asymmetrische deuren1 of een achterklep met een raam dat afzonderlijk kan worden opengeklapt1 voor snelle, eenvoudige toegang tot de bagageruimte.

 

1 Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau.

 

Design

Exterieur
De Combo Life Electric is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: Duitse precisie en tot in de details afgestemd op de behoeften van actieve gezinnen en professionals. Zijn krachtige profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en praktische innovaties maken hem bijzonder aantrekkelijk.  
Interieur
Een hoge zitpositie, intuïtieve  bediening, hoogwaardige connectiviteit1, een verwarmbaar stuurwiel1 en talloze praktische functies maken elke rit in de Combo Life Electric tot een groot plezier.  

Veiligheid en innovaties

Automatische noodremassistent
De automatische noodremassistent met voetgangersherkenning1 waarschuwt voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig. Wanneer de bestuurder niet snel genoeg reageert, remt de auto zelfstandig af. 
Actieve rijstrook-assistent
Lane Departure Warning met actieve rijstrook-assistent waarschuwt je wanneer je onbedoeld je rijstrook dreigt te verlaten en corrigeert je koers met een lichte tegendruk in het stuurwiel.  
Hill decent control

The Hill Descent Control is a function of the IntelliGrip system1 that helps you safely navigate even the steepest of slopes in a controlled and careful manner by automatically moderating speed and braking profile. 

 

Optional.

 
Dodehoek-waarschuwing
De dodehoek-waarschuwing maakt de bestuurder opmerkzaam op voertuigen die in de dode hoek van Combo Life Electric naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend. 
Flankbewaking
De flankbewaking gebruikt 12 sensoren om je op het infotainmentscherm te waarschuwen voor obstakels aan de zijkant van de Combo Life Electric, die bij het parkeren en als je langzaam een hoek omgaat soms niet te zien zijn. 
Airbags
De Combo Life Electric beschermt zijn inzittenden met 6 airbags: naast een airbag aan bestuurders- en passagierszijde, ook zijairbags bij de voorstoelen en gordijnairbags voor en achter. 
Panoramische achteruitrijcamera

De 180° panoramische achteruitrijcamera1 brengt je Combo Life Electric en zijn omgeving helder in beeld op het 8-inch touchscreen. De hulplijnen op het display helpen je om foutloos in te parkeren.

 

1Optie

 

Connectiviteit

Navigatie 

Met Multimedia Navi Pro1 vind je in heel Europa de beste route naar je bestemming. Dit veelzijdige systeem biedt 3D-kaartweergave en spraakgestuurde bediening.

 

1 Optie.

 
Opelconnect services1
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan.  

Opel+ accessoires

Afgestemd op je persoonlijke wensen

Personaliseer je Combo Life Electric met originele Opel+ accessoires. Gemaakt en getest voor je Opel.

 

De afbeeldingen kunnen afwijken van de verkochte producten.

Ontdek meer