Eigenschappen

RUIM EN COMFORTABEL, MET TALLOZE INNOVATIES.

VEELZIJDIGHEID.

FLEXIBELE INDELING
De Combo Life is overal op voorbereid, met standaard 5 en optioneel 7 zitplaatsen, die je naar wens gemakkelijk plat kunt neerklappen om meer ruimte voor bagage te creëren. 
BAGAGERUIMTE
Een bagageruimte met een inhoud van 5971 tot 2126 liter2 betekent dat je met de Combo Tour alle kanten op kunt. Wat je ook wilt meenemen: bijna alles past erin.
 
NEERKLAPBARE ACHTERBANK
Met de in delen (60/40) neerklapbare achterbank creëer je in een handomdraai meer ruimte voor bagage. Dankzij de Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes  kunnen ook de jongste passagiers veilig en comfortabel zitten. 
 
OPBERGVAKKEN
Dankzij een groot aantal praktische opbergvakken maakt de Combo Life het gemakkelijk om het interieur op orde te houden.  
DEUREN EN ACHTERKLEP
De Combo Life maakt zowel in- en uitstappen als in- en uitladen gemakkelijker dan ooit, dankzij twee schuifdeuren aan beide kanten en een ruim openslaande achterklep
TWEE LENGTES
De Combo Life is leverbaar in twee lengtes: met standaard wielbasis (L1,lengte 4,40 meter) of lange wielbasis (L2, lengte 4,75 meter). 

DESIGN.

EXTERIEUR
De Combo Life is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: een krachtig, gestroomlijnd profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en slimme innovaties. 
INTERIEUR
Een hoge zitpositie, intuïtieve  bediening, hoogwaardige connectiviteit1 en een verwarmbaar stuurwiel1 maken elke rit in de Combo Life tot een groot plezier. 
PANORAMADAK

Het grote panoramadak1 vergroot het gevoel van ruimte in de Combo Life. De LED-verlichting in het opbergvak dat zich over de hele lengte uitstrekt, voegt extra sfeer toe.

 

1Optie

 
LED-DAGRIJVERLICHTING

LED-dagrijverlichting1 geeft de Combo Life niet alleen een exclusief accent, maar gebruikt ook minder energie dan de standaard halogeen-verlichting.

 

1Optie

 

INNOVATIES.

PANORAMISCHE ACHTERUITRIJCAMERA

De 180° panoramische achteruitrijcamera1 brengt jouw Combo Life en zijn omgeving helder in beeld op het 8-inch touchscreen. De hulplijnen op het display helpen om foutloos in te parkeren.

 

1Optie

 
ADVANCED PARK ASSIST II

Advanced Park Assist II1 vindt een parkeerplek voor je en ondersteunt vervolgens het parkeren door het stuur van je over te nemen. Je hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen te schakelen en te remmen. 

 

1Optie

 
VERWARMING

Verwarmbare voorstoelen1 en een verwarmbaar stuurwiel1 geven een ongekend gevoel van luxe en comfort in de Combo Life

 

1Optie

 
HEAD-UP DISPLAY

Het Head-up display1 geeft de belangrijkste rij-informatie en waarschuwingen helder weer op het display achter het stuurwiel, zodat jij je ogen veilig op de weg kunt houden.

 

1Optie

 

VEILIGHEID.

AUTOMATISCHE NOODREM-ASSISTENT
De automatische noodremassistent met voetgangersherkenning1 waarschuwt voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig. Wanneer de bestuurder niet snel genoeg reageert, remt de auto zelfstandig af. 
ACTIEVE RIJSTROOK-ASSISTENT
Lane Departure Warning met actieve rijstrook-assistent waarschuwt wanneer je onbedoeld jouw rijstrook dreigt te verlaten en corrigeert de koers met een lichte tegendruk in het stuurwiel.  
ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Adaptive Cruise Control1 handhaaft een constante snelheid en helpt u om een veilige afstand tot uw voorganger aan te houden door automatisch te versnellen en af te remmen. Je kunt uw snelheid tussen 30 en 160 km/u en de afstand tot je voorganger zelf instellen.

 

1 Optie

 
VERKEERSBORDHERKENNING
De Verkeersbordherkenning geeft je een seintje op het display als de maximumsnelheid verandert, zodat je de snelheid kunt aanpassen. 
AIRBAGS
De Combo Life beschermt zijn inzittenden met 6 airbags: naast een airbag aan bestuurders- en passagierszijde, ook zijairbags bij de voorstoelen en gordijnairbags voor en achter. 
VERMOEIDHEIDSASSISTENT
De vermoeiheidsassistent controleert continu of je rijgedrag op vermoeidheid wijst en waarschuwt als het nodig is om een pauze te nemen. 

CONNECTIVITEIT.

INFOTAINMENT
De geavanceerde systemen "Multimedia" en "Multimedia Navi Pro" 1 bieden via een groot 8-inch kleuren-touchscreen en Apple CarPlayTM 2 toegang tot de belangrijkste functies van jouw smartphone.  
NAVIGATIE

Met Multimedia Navi Pro1 vindt u in heel Europa de beste route naar uw bestemming. Dit veelzijdige systeem biedt 3D-kaartweergave en spraakgestuurde bediening.

 

1 Optie.

 
DRAADLOOS OPLADEN

Nooit meer zoeken naar uw oplader. In de Combo laadt u uw telefoon draadloos op via inductie1.

 

1 Optie. Voor sommige telefoons is een adapter nodig. 

 
OPELCONNECT1
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan.  

RIJDYNAMIEK.

MOTOREN
De Combo Life biedt de keuze uit twee efficiënte 1.2-liter Turbo-benzinemotoren met een vermogen tot 96 kW (131 pk) en twee 1.5-liter dieselmotoren met een vermogen tot 96 kW (131 pk).  
VERSNELLINGSBAKKEN
Voor de Combo Tour geeft je de keuze tussen een soepele handgeschakelde 5- of 6-versnellingsbak of een geavanceerde 8-traps automaat.  

VIDEO'S.

ACCESSOIRES.

Voor u gemaakt

Originele Opel accessoires geven jou de mogelijkheid je Combo Life nog beter op jouw persoonlijke wensen af te stemmen. Ze voldoen stuk voor stuk aan de strenge kwaliteitseisen van Opel.

 

De afbeeldingen kunnen afwijken van de aangeboden producten.

 

ONTDEK MEER?