Eigenschappen

RUIM EN COMFORTABEL, MET TALLOZE INNOVATIES.

VEELZIJDIGHEID.

FLEXIBELE INDELING
De Combo Tour is overal op voorbereid, met standaard 5 en optioneel 7 zitplaatsen, die u naar wens gemakkelijk plat kunt neerklappen om meer ruimte voor bagage te creëren. 
BAGAGERUIMTE
Een bagageruimte met een inhoud van 5971 tot 2126 liter2 betekent dat u met de Combo Tour alle kanten op kunt. Wat u ook wilt meenemen: bijna alles past erin.
 

Nog meer ruimte nodig? De Combo Tour met lange wielbasis (L2) biedt maximaal 2693 liter2 aan bagageruimte.

 

1In de standaard-uitvoering met 5 zitplaatsen biedt de Combo Tour L1 597 liter aan bagageruimte. In de versie met lange wielbasis (L2) is de inhoud van de bagageruimte met alle zitplaatsen in gebruik 850 liter. 

2 De maximale inhoud van de Combo Tour met standaard wielbasis (L1) bedraagt 2126 liter; in de versie met lange wielbasis (L2) is de maximale inhoud 2693 liter. Gemeten tot aan het dak, met neergeklapte achterbank, volgens ISO 3832.

NEERKLAPBARE ACHTERBANK
Met de in delen (60/40) neerklapbare achterbank creëert u in een handomdraai meer ruimte voor bagage. Dankzij de Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes  kunnen ook uw jongste passagiers veilig en comfortabel zitten. 
 
Door één of beide delen van de achterbank neer te klappen, creëert u in een handomdraai de gewenste combinatie van één of twee zitplaatsen en ruimte voor extra veel bagage, met een lengte tot 2,70 m (of zelfs 3,05 m in de versie met lange wielbasis).
OPBERGVAKKEN
Dankzij een groot aantal praktische opbergvakken maakt de Combo Tour het gemakkelijk om het interieur op orde te houden.  
DEUREN EN ACHTERKLEP
De Combo Tour maakt zowel in- en uitstappen als in- en uitladen gemakkelijker dan ooit, dankzij twee schuifdeuren aan beide kanten en een ruim openslaande achterklep
In plaats van de standaard achterklep met vast raam is de Combo Tour ook leverbaar met een achterklep met een openklapbaar raam of twee asymmetrische achterdeuren.
TWEE LENGTES
De Combo Tour is leverbaar in twee lengtes: met standaard wielbasis (L1,lengte 4,40 meter) of lange wielbasis (L2, lengte 4,75 meter). 

Met 35 cm extra lengte biedt de Combo Tour L2 253 liter extra bagageruimte. Zonder stoelen neer te klappen meet de bagageruimte 850 liter1 en wanneer de achterbank en passagiersstoel plat worden neergeklapt maar liefst 2693 liter.

 

1 L2-versie, Gemeten tot aan de bovenkant van de achterbankleuning.

DESIGN.

EXTERIEUR
De Combo Tour is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: een krachtig, gestroomlijnd profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en slimme innovaties. 
INTERIEUR
Een hoge zitpositie, intuïtieve  bediening, hoogwaardige connectiviteit1 en een verwarmbaar stuurwiel1 maken elke rit in de Combo Tour tot een groot plezier. 

Ergonomie en comfort staan centraal in de inrichting van de  Combo Tour. Het 8-inch touchscreen1, stijlvolle chroomaccenten, een inductiemat om uw smartphone draadloos op te laden1, verwarmbare voorstoelen1, een verwarmbaar stuurwiel1 en een elektronische handrem1 scheppen een gevoel van luxe.

 

1Optie

PANORAMADAK

Het grote panoramadak1 vergroot het gevoel van ruimte in de Combo Tour. De LED-verlichting in het opbergvak dat zich over de hele lengte uitstrekt, voegt extra sfeer toe.

 

1Optie

 
LED-DAGRIJVERLICHTING

LED-dagrijverlichting1 geeft de Combo Tour niet alleen een exclusief accent, maar gebruikt ook minder energie dan de standaard halogeen-verlichting.

 

1Optie

 

INNOVATIES.

PANORAMISCHE ACHTERUITRIJCAMERA

De 180° panoramische achteruitrijcamera1 brengt uw Combo en zijn omgeving helder in beeld op het 8-inch touchscreen. De hulplijnen op het display helpen u om foutloos in te parkeren.

 

1Optie

 
ADVANCED PARK ASSIST II

Advanced Park Assist II1 vindt een parkeerplek voor u en ondersteunt vervolgens het parkeren door het stuur van u over te nemen. U hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen te schakelen en te remmen. 

 

1Optie

 
VERWARMING

Verwarmbare voorstoelen1 en een verwarmbaar stuurwiel1 geven een ongekend gevoel van luxe en comfort in de Combo Tour.

 

1Optie

 
HEAD-UP DISPLAY

Het Head-up display1 geeft de belangrijkste rij-informatie en waarschuwingen helder weer op het display achter het stuurwiel, zodat u uw ogen veilig op de weg kunt houden.

 

1Optie

 

VEILIGHEID.

AUTOMATISCHE NOODREM-ASSISTENT
De automatische noodremassistent met voetgangersherkenning1 waarschuwt voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig. Wanneer de bestuurder niet snel genoeg reageert, remt de auto zelfstandig af. 
1 De automatische noodremassistent is actief bij een snelheid tussen 5 en 85 km/u. Om de impactsnelheid van een aanrijding te verminderen, remt het systeem de auto tussen 5 en 30 km/u af met een remkracht van 0,9 g. Bij 30 tot 85 km/u wordt de snelheid met maximaal 22 km/u verminderd. Bij een hogere snelheid dient de bestuurder zelf te remmen om voldoende snelheid te minderen. De snelheidsmarges waarbinnen de noodrem-assistent in werking treedt, zijn afhankelijk van het opgemerkte obstakel (een bewegend obstakel van 5 tot 85 km/u; een stilstaand obstakel van 5 tot 80 km/u; een voetganger van 5 tot 60 km/u). De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder zo goed mogelijk te ondersteunen. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden en de veiligheid.
ACTIEVE RIJSTROOK-ASSISTENT
Lane Departure Warning met actieve rijstrook-assistent waarschuwt u wanneer u onbedoeld uw rijstrook dreigt te verlaten en corrigeert uw koers met een lichte tegendruk in het stuurwiel.  
ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Adaptive Cruise Control1 handhaaft een constante snelheid en helpt u om een veilige afstand tot uw voorganger aan te houden door automatisch te versnellen en af te remmen. U kunt uw snelheid tussen 30 en 160 km/u en de afstand tot uw voorganger zelf instellen.

 

1 Optie

 
VERKEERSBORDHERKENNING
De Verkeersbordherkenning geeft u een seintje op het display als de maximumsnelheid verandert, zodat u uw snelheid kunt aanpassen. 
AIRBAGS
De Combo Tour beschermt zijn inzittenden met 6 airbags: naast een airbag aan bestuurders- en passagierszijde, ook zijairbags bij de voorstoelen en gordijnairbags voor en achter. 
VERMOEIDHEIDSASSISTENT
De vermoeiheidsassistent controleert continu of uw rijgedrag op vermoeidheid wijst en waarschuwt u als het nodig is om een pauze te nemen. 
Na 2 uur rijden met een snelheid boven de 65 km/u, klinkt een waarschuwingssignaal. Het systeem controleert tegelijkertijd of uw rijgedrag aangeeft dat uw aandacht verslapt, bijvoorbeeld doordat u minder goed binnen uw rijstrook blijft. Zodra gevaarlijk gedrag gesignaleerd wordt, klinkt een reeks steeds hardere pieptonen om u erop te attenderen dat het tijd is om een pauze te nemen. Als u weer minimaal tien minuten veilig rijdt, keert het systeem terug naar de beginstand. De signalering stopt wanneer u minder dan 65 km/u rijdt.

CONNECTIVITEIT.

INFOTAINMENT
De geavanceerde systemen "Multimedia" en "Multimedia Navi Pro" 1 bieden via een groot 8-inch kleuren-touchscree n en Apple CarPlayTM 2 toegang tot de belangrijkste functies van uw smartphone.  

Via Apple CarPlayTM 2 heeft u tijdens het rijden eenvoudig toegang tot veelgebruikte apps en functies3 op uw smartphone:

 

• Gebruik uw telefoon als navigatiesysteem via Maps

• Stream uw favoriete muziek

• Verstuur en ontvang berichten via WhatsApp en Skype

 

Deze functies zijn toegankelijk via spraakgestuurde bediening, zodat u uw handen veilig aan het stuur en uw ogen op de weg kunt houden.

 

1 Optie.

2 Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

3 De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type apparatuur en de versie van het besturingssysteem. 

NAVIGATIE

Met Multimedia Navi Pro1 vindt u in heel Europa de beste route naar uw bestemming. Dit veelzijdige systeem biedt 3D-kaartweergave en spraakgestuurde bediening.

 

1 Optie.

 
DRAADLOOS OPLADEN

Nooit meer zoeken naar uw oplader. In de Combo laadt u uw telefoon draadloos op via inductie1.

 

1 Optie. Voor sommige telefoons is een adapter nodig. 

 
OPELCONNECT1
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan.  
  • Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, bCall Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bediende functies om bijvoorbeeld de deuren te vergrendelen en ontgrendelen of de claxon en de verlichting te bedienen. 
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij functies als Live Navigatie en rit- en rijstijl-management. 

1 De beschikbare functies van OpelConnect kunnen van land tot land en van voertuig tot voertuig verschillen. Deze diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk; voor sommige diensten is een (betaald) abonnement vereist.

RIJDYNAMIEK.

MOTOREN
De Combo Tour biedt u de keuze uit twee efficiënte 1.2-liter Turbo-benzinemotoren met een vermogen tot 96 kW (131 pk) en twee 1.5-liter dieselmotoren met een vermogen tot 96 kW (131 pk).  

1Fuel consumption in l/km: urban X.X-X.X, extra-urban X.X-X.X, combined X.X-X.X; CO2 emissions in g/km: combined XXX-XX.

In acc. with regulations R (EC) No. 715/2007 and R (EC) No. 692/2008 (in the versions respectively applicable).

VERSNELLINGSBAKKEN
Voor de Combo Tour heeft u de keuze tussen een soepele handgeschakelde 5- of 6-versnellingsbak of een geavanceerde 8-traps automaat.  

VIDEO'S.

ACCESSOIRES.

Voor u gemaakt

Originele Opel accessoires geven u de mogelijkheid uw Combo nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Ze voldoen stuk voor stuk aan de strenge kwaliteitseisen van Opel.

 

De afbeeldingen kunnen afwijken van de aangeboden producten.

 

Opel dakkoffer
TOON DETAILS
FlexConnect uitklaptafeltje
TOON DETAILS
FlexConnect
TOON DETAILS
Kinderzitje
TOON DETAILS

ONTDEK MEER?