Overzicht

Ben je klaar om met Opel een stap in de toekomst te zetten? Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. Ontdek het zelf: in de nieuwe Mokka!

OPVALLEND ANDERS.

ONTDEK ALLE EIGENSCHAPPEN VAN DE MOKKA

Liever elektrisch? 

Ontdek de gloednieuwe 100% Opel Mokka-e.

PRIVATE LEASE & BESTEL ONLINE
Nu met € 10/mnd korting. 

Wil jij een vast bedrag per maand zodat jij zorgeloos kan rijden? Met Opel Private Lease heb je geen overwachte kosten en geen geregel, maar wel veel gemak en zekerheid.

Bovendien bestel je jouw nieuwe Opel in combinatie met Private lease tegenwoordig eenvoudig online via onze configurator. Én nu tijdelijk met € 10 korting per maand bij een online bestelling. Dat is maar liefst € 600 voordeel bij een Private Lease contract van 60 maanden. Dus stel snel jouw droomauto samen en bestel 'm direct vanuit jouw luie stoel thuis.

KIJK HET LAUNCH EVENT TERUG.

WIJ ADVISEREN EN INSPIREREN JE GRAAG, ONLINE OF BIJ JE THUIS.

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Helaas kunnen wij je op dit moment niet ontvangen in onze showrooms voor niet-zakelijke afspraken, maar we blijven je natuurlijk wél graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Ontdek de mogelijkheden om in contact te komen en je te laten adviseren over je nieuwe Opel.

HIER IS DE NIEUWE MOKKA!

PURE KRACHT.

Het baanbrekende design van de nieuwe Mokka zet de toon voor de toekomst van Opel. Zelfbewuste lijnen, een robuuste uitstraling, eigenzinnige details: dit is een auto die er niet voor terugschrikt om op te vallen. Dynamische motoren en een wendbare carrosserie zorgen dat hij zich overal in zijn element voelt. De Mokka GS Line spant de kroon, met extra stijlvolle accenten.

INDRUKWEKKENDE STIJL.

Stap in de Mokka en ervaar wat het autorijden van de toekomst inhoudt. Wat meteen opvalt, is hoe rustig en overzichtelijk het interieur is ingericht. Over elk klein detail is nagedacht. Achter het stuur wordt je ondersteund door innovatieve technologie, zonder storende details, zodat je je aandacht optimaal op de weg kunt houden.

OVERAL IN ZIJN ELEMENT.

De nieuwe Mokka is gestroomlijnder en compacter dan zijn voorganger, maar vanbinnen is hij net zo ruim en biedt hij royaal comfort voor alle inzittenden. Dankzij geavanceerde IntelliLux LED® Matrix-koplampen en slimme assistentiesystemen vindt hij zowel in de stad als op de snelweg uitstekend zijn weg.

BLIJF OP DE HOOGTE.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de gloednieuwe Mokka en elektrische Mokka-e!

HOUD MIJ OP DE HOOGTE