Skip To Content
Eigenschappen

De nieuwe Rocks Electric

Design

Maak een statement

Extreem compact van buiten, slim gemaakt van binnen. De nieuwe Opel Rocks Electric is een zelfverzekerd designstatement met opvallende details. 
 

Uniek en ondeugend

Aan de voorzijde de iconische Opel Vizor® , aan de achterzijde de grote achterlichten én deuren die in tegengestelde richting openen. Van welke kant je het ook bekijkt, de nieuwe Rocks Electric valt op. 

 

 

Perfect gevormd

Voor anderen zijn het alleen wieldoppen1. Voor jou is het de mooiste manier om het opvallende design van de Rocks Electric af te ronden.

 

1 Afhankelijk van het gekozen model

 

Een panoramisch zicht

Het panoramische glazen dak ziet er niet alleen goed uit. Het creëert ook een heldere sfeer en zorgt voor een goed humeur bij elke rit. 

Zien en gezien worden

Beter zien en gezien worden. De geavanceerde LED-koplampen van de Rocks Electric veranderen de nacht in dag en helpen anderen je beter te zien.
 

Interieur

Ruimte voor je bestie

Een comfortabele rijpositie en voldoende ruimte voor een passagier. Wie neem jij mee?
 

Compact, maar zeker niet klein

Zo compact als de Rocks Electric van buiten is, biedt hij van binnen voldoende hoofdruimte, zelfs voor langere mensen.  

Houd het overzicht

In de Rocks Electric geniet je van een perfect zicht rondom. Dit maakt het gemakkelijk om ontspannen en zelfverzekerd door de stad te rijden.  

Alles bij de hand

In de nieuwe Rocks Electric pak je het stuur, regel je de verwarming en heb je alle belangrijke informatie in één oogopslag beschikbaar. 
 

Praktische opslag

In de nieuwe Rocks Electric zegt niemand dat je moet opruimen. Dankzij praktische opbergvakken op het dashboard doe je het zelf.  

Ruimte wanneer je het nodig hebt

Voetenruimte wordt opbergruimte. Onder het dashboard is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een koffer.  

Connectiviteit

Turn it up

Met de Bluetooth Soundbox1 heb je niet alleen je geluid altijd aan boord. Je kunt ook de klankkast eruit halen en buiten feesten.

 

1 Optioneel verkrijgbaar in de Opel Lifestyle Shop .

 

 

Altijd bereikbaar

Bevestig je smartphone in de houder en sluit hem aan op de USB-poort. Zo heb je altijd een oogje in het zeil en is de accu opgeladen.  

Verbinden met de Rocks Electric

Je kunt de myOpel-app ook gebruiken om rechtstreeks verbinding te maken met jouw Rocks Electric en veel nuttige live-informatie op te roepen. Bijvoorbeeld resterende oplaadtijd, batterijcapaciteit, kilometerstand of wanneer de volgende onderhoudsbeurt toe is. 

 

 

 

Compact en wendbaar

Stap in

Bij de Rocks Electric gaan de deuren in tegengestelde richting open: de passagiersdeur heeft het scharnier aan de voorkant, wat heel normaal is. Het bestuurdersportier heeft het scharnier aan de achterkant. Je stapt dus vooraan uit – en dat ziet er gewoon casual uit.  

Zet hem aan

Zodra je gaat zitten, selecteer je de versnelling met een druk op de knop - en de Rocks Electric schakelt automatisch voor je.  

Makkelijk parkeren. Leuk om te rijden

2,41 meter kort, 1,39 meter slank (zonder buitenspiegels) en een draaicirkel van slechts 7,20 meter. Hierdoor kun je de Rocks Electric super wendbaar door krappe bochten sturen en met gemak in kleine gaten parkeren.  

Makkelijk opladen

Stopcontact gevonden? Laden maar

Voor de Rocks Electric heb je geen speciaal laadstation nodig. Een normaal stopcontact is voldoende om de City Car in slechts 4 uur en 20 minuten volledig op te laden. Dat klinkt niet alleen gemakkelijk, het is ook zo.  

Rocks Electric brengt je verder

Met een actieradius tot 75 km1 kun je niet alleen naar school, maar ook weer naar huis - en dan direct naar de training, naar vrienden of naar de volgende drive-in.

 

1 Het gespecificeerde - voorlopige - bereik is bepaald met behulp van de WLTP+-testprocedure (Verordening (EG) nr. 715/2007 en VO (EU) nr. 2017/1151). De werkelijke actieradius kan variëren onder dagelijkse omstandigheden en is afhankelijk van verschillende factoren, met name de persoonlijke rijstijl, de wegomstandigheden, de buitentemperatuur, het gebruik van verwarming en airconditioning en de thermische voorregeling.

 

Altijd klaar voor jou

De Rocks Electric staat altijd voor je klaar. De laadkabel is vast geïntegreerd in het passagiersportier. En met de gemakkelijk te begrijpen laadindicator houdt je de resterende energie in de gaten.  

Opel accessoires

Maak hem helemaal you


Laat je persoonlijkheid zien en pas je Rocks Electric aan je persoonlijke behoeften en fantasieën aan - hier kun je alle accessoires voor Rocks Electric ontdekken. Er is geen eenvoudigere manier – bestel eenvoudig je accessoires bij onze partner Mister-Auto
Afbeeldingen kunnen afwijken van het daadwerkelijke verkoopproduct.

Let's go

Know it

Drive it

Meer over de Rocks Electric

Are you ready?

Dan ben je klaar om te gaan! Mocht je nog vragen hebben, dan vind je hier de belangrijkste antwoorden.
 
Veelgestelde vragen

Vind jouw laadpunt

Is er geen stopcontact beschikbaar? Via onze praktische tool vind je direct alle laadstations bij jou in de buurt. 
Vind jouw laadpunt