Opel Combo-e Life

DE NIEUWE COMBO-e LIFE.

Het beste van beide werelden.

De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om jou en je gezin het beste te bieden. Ruimte en comfort voor tot wel zeven personen. Vol praktische en innovatieve veiligheidssystemen en 100% elektrisch. De nieuwe Combo-e Life maakt emissievrij rijden bereikbaar met een actieradius van 280km(WLTP). Zo kun je genieten van elke rit zonder compromissen.

INTERIEUR.

DE ULTIEME COMBINATIE VAN COMFORT EN FUNCTIE.

De Combo-e Life maakt het leven gewoon nog een beetje beter. Hij is veelzijdig, met meer dan genoeg ruimte en comfort voor tot wel zeven personen en al hun bagage. Dan is er nog dat uitstekende zicht op de weg, met alle rijhulpsystemen die je helpen ontspannen te blijven en altijd alles onder controle te hebben. De displays van de Combo-e Life maken het gemakkelijk om zicht te houden op je vermogen, zodat je altijd en overal vol vertrouwen emissievrij heen kan gaan. Essentiële informatie over e-mobiliteit wordt verstrekt via een digitaal e-infotainmentscherm. Je kunt zelfs gemakkelijk je reis plannen door laadstations te zoeken en een navigatieroute in te stellen, allemaal vanaf je smartphone.

100% ELEKTRISCH.

VOLLEDIG OPGELADEN. EINDELOZE MOGELIJKHEDEN.

Ontdek de spannende toekomst van mobiliteit in de Combo-e Life, die iedereen in comfort en stijl op zijn bestemming brengt, met volledige toegang tot verkeersluwe en lage-emissiezones. Of je nu ergens gezinsleden ophaalt, vrienden afzet of gewoon op doorreis bent, in de Combo-e Life rijd je vrijwel geruisloos door woonwijken en binnensteden.

ONTWORPEN OM IN JOUW LEVEN TE PASSEN.

OP ALLES VOORBEREID.

De Combo-e Life is ontworpen om zorgeloos en emissievrij te kunnen rijden. Daarom heeft de nieuwe Combo-e Life een rijbereik van maar liefst 280 km(WLTP) en een topsnelheid van 130 km/u. Zo is hij een perfecte auto voor zowel in de stad als op de snelweg. Met een vooruitstrevend accupakket dat in 32 minuten tot 80% kan worden opgeladen staat de nieuwe Combo-e Life altijd klaar voor het volgende avontuur. De robuuste en stijlvolle Combo-e Life ziet er niet alleen goed uit, maar is ook nog eens ontzettend praktisch met zeeën van ruimte om al jouw plannen werkelijkheid maken.

BLIJF OP DE HOOGTE.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de 100% elektrische Combo-e Life.