Skip To Content
Inruilvoordeel

Profiteer tijdelijk van aantrekkelijk inruilvoordeel op alle Opel modellen

Dit is het moment om in een nieuwe Opel te stappen! Stap in en profiteer van extra aantrekkelijk inruilvoordeel op al onze modellen.
Jouw totale voordeel loopt op tot wel € 3.000. Kies het Opel model dat bij jou past en ontdek hoeveel jij kan besparen op je nieuwe auto.

Nieuwe Corsa

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de nieuwe Opel Corsa? Stap in en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto. Het totale voordeel op jouw nieuwe Corsa bedraagt €2.000

Mokka

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de Opel Mokka? Stap in en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto. Het totale voordeel op jouw nieuwe Mokka bedraagt €2.000

Crossland

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de Opel Crossland? Stap in en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto. Het totale voordeel op jouw nieuwe Crossland bedraagt €2.000

Astra

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de Opel Astra? Stap in en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto.

Astra Sports Tourer

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de Opel Astra Sports Tourer? Stap in en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto.

Grandland

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de Opel Grandland? Stap in en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto. Het totale voordeel op jouw nieuwe Grandland bedraagt €3.000!

Nieuwe Corsa Electric

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de Opel Corsa Electric? Stap in voor 31 maart en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto. Het totale voordeel op jouw nieuwe Corsa Electric bedraagt €2.000! 

Mokka Electric

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de Opel Mokka Electric? Stap in voor 31 maart en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto. Het totale voordeel op jouw nieuwe Mokka Electric bedraagt €2.000! 

Astra Sports Tourer

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de Opel Astra Sports Tourer? Stap in voor 31 maart en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto. Het totale voordeel op jouw nieuwe Astra Astra Sports Tourer bedraagt €2.000! 

Astra

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de Opel Astra? Stap in voor 31 maart en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto. Het totale voordeel op jouw nieuwe Astra bedraagt €2.000! 

Astra Sports Tourer

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de Opel Astra Sports Tourer? Stap in voor 31 maart en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto. Het totale voordeel op jouw nieuwe Astra Sports Tourer bedraagt €2.000! 

Grandland

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de Opel Grandland? Stap in voor 31 maart en profiteer van extra aantrekkelijke inruilvoorwaarden op je huidige auto. Het totale voordeel op jouw nieuwe Grandland bedraagt €3.000!

Op de hoogte blijven van het laatste Opel nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.